2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nasıl olduğunu yazarım tamam
canım 60,5 geçen cumartesi
bu hafta da tartılıcam 60 olmuşumdur gibime geliyo

super, tebrik ederim canım nice nice yıldönümlerine inşallah

nigarım ben de 57'lerde geziyorum, hoş evlendiğim zaman da 56 falandım. bir ara 59'a çıkmıştım, şükür verdim o kiloları, biliyorsunuz spora falan gittim 2 hafta kadar. sonra da evde çalıştım 2-3 hafta ay hep yarım bırakmışım yaaa

superim nice yıllara inşallah.

iyi olmana sevindim zeynepcimev hanımlarının yaptığı güzel canım bu markette satılanlar çok büyük ve sert oluyo
nigar bende sanki kilo almaya başlıyorum gibihiç tartılmadım bi tartılıyım kayınvaldemlere gittiğimdeen son 52 idim..evlenmeden önce 47 -48

ben de vericem inş 56 benim ideal kilom, 4 kilocuk versem başka bişi istemem

evlenirken 56 kiloydum, yine 56 olmalıyım en sevdiğim kilom 55-56 sen çok iyimişsin canım yaa 52 :13:

gezicez hem..hemde ben badi bişeyler alcam kendime

ben de nezamandır niyetliyim bakırköy pazarına, azcık para biriktiriyim benim de aklımda

sen de boy var canım 56 iyi tabii. benim boy 160, 57 fazla görünüyor. ben şöyle 54 falan istiyorum ama sadece istemekle kalıyorum boğazımdan kesemiyorum maalesef, azıcık düşkünüm boğazıma

Günaydın Kızlar

Şükür kavuşturana :) Giriş yapmadan geçmişi okudum geldim
Netimiz bugün oldu yeni yerede alıştım gibi gibi. Odamızda güzel oldu bu yanımdaki kız benimle çok konuşuyor ben pek yüz vermiyom

Supercim birinci senenizde kutlu olsun canım .

Benim eşimde saçımı kestirtmemi aralara bi kaç paket sarı attırmamı istedi parasını bile verdi ama haftaya kaldı kuaför işi. bugünde yorgunum eve gidip dinlenicem çünkü yarın kadın gelecek temizliğe. Pikniği iptal ettik. Artık evim temizlensin başka bişey istemiyorum bu haftada hava çok güzeldi ama evin hali sinirlerimi bozuyordu rahatlarım en azından.

Benimde bakırköy pazarına gitmem lazım. Kendime plaj çantası alıcam bi kaç tanede tatil için straplez badi alıcam mini etek alıcam

hoş geldin canım ya özlettin kendiniayy sonunda sen başlıyosun temizliğe hadi hayırlısı oh tertemiz olcak evin darısı bana haftaya erteledim bakalım artık haftayada bişey çıkmazsabende plaj çantası bi kaç bişey almak istiyorum bakırköy pazarı uygunmu

Bakırköy pazarı uygun bide ihraç fazlası ürünler oluyor hep marka. Ben normalde straplez yada mini etek giymediğim için sadece tatil için sıradan şeyler alıcam onun için bana daha uygun geliyor orası

Çok özledim sizi ya öyle bi alıştım ki tabi bi yandanda net yok diye işlerimin bi kısmını bitirdim :) Bi kısmı derken 3 te 1 i :))

Dün akşamda maçı izledik açmadık pc yi bakamadım size. Bugün net gelince sevindim

sellaammm

elfimm hoşgeldin

bende ara verdim yaa..buzdolabını silicem su koycam dolaba falan acık dinbleneyim dedim

ya kızlar akşam ablamlar falan gelicek yaa kalabalık olucaz..bolca kızartma köfte yapayım dedim yanınada barbun yapıcam ama önceden haşlıyomusunuz onu

hoşgeldin canım hadi gözün aydın bu koşuşturmacıyıda atlattın servis işini halledebildinmi belli değil diyordun.bende perşembe günü temizlik yaptım ama bittim bitmiyoki iş

yeni yeri nasıl..keşke o kızlar odalarınız ayrı olsaydı..

hee bide arşiv veriyomu patron

Zuzucum eski dosyalar kolide. 10 tane kolim var şu an odada bi kenarda duruyor çatı katına taşıyacaklar orda bi oda var orayı arşiv yaparız dedi odadan alsınlar nereye koyarlarsa koysunlar hepsinin üzerinde tarih yazıyor lazım olursa koliyi açarım artık bunada şükür

hoşgeldin canım hadi gözün aydın bu koşuşturmacıyıda atlattın servis işini halledebildinmi belli değil diyordun.bende perşembe günü temizlik yaptım ama bittim bitmiyoki iş

Hoşbuldum canım. Şirketin şöforü götürüyo şimdilik daha çözülmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…