nasıl olduğunu yazarım tamam
canım 60,5 geçen cumartesi
bu hafta da tartılıcam 60 olmuşumdur gibime geliyo
super, tebrik ederim canım nice nice yıldönümlerine inşallah
super tebrik ederim artık fotoları eklersinbakırköy pazarında ne yapacaksınız
ben de vericem inş 56 benim ideal kilom, 4 kilocuk versem başka bişi istememnigarım ben de 57'lerde geziyorum, hoş evlendiğim zaman da 56 falandım. bir ara 59'a çıkmıştım, şükür verdim o kiloları, biliyorsunuz spora falan gittim 2 hafta kadar. sonra da evde çalıştım 2-3 haftaay hep yarım bırakmışım yaaa
superim nice yıllara inşallah.
evlenirken 56 kiloydum, yine 56 olmalıyım en sevdiğim kilom 55-56iyi olmana sevindim zeynepcimev hanımlarının yaptığı güzel canım bu markette satılanlar çok büyük ve sert oluyo
nigar bende sanki kilo almaya başlıyorum gibihiç tartılmadım bi tartılıyım kayınvaldemlere gittiğimde en son 52 idim..evlenmeden önce 47 -48
gezicez hem..hemde ben badi bişeyler alcam kendime
ben de vericem inş 56 benim ideal kilom, 4 kilocuk versem başka bişi istemem
evlenirken 56 kiloydum, yine 56 olmalıyım en sevdiğim kilom 55-56sen çok iyimişsin canım yaa 52 :13:
ben de nezamandır niyetliyim bakırköy pazarına, azcık para biriktiriyim benim de aklımda
günaydın kızlar
şükür kavuşturana :) giriş yapmadan geçmişi okudum geldim
netimiz bugün oldu yeni yerede alıştım gibi gibi. Odamızda güzel oldu bu yanımdaki kız benimle çok konuşuyor ben pek yüz vermiyom
Supercim birinci senenizde kutlu olsun canım .
Benim eşimde saçımı kestirtmemi aralara bi kaç paket sarı attırmamı istedi parasını bile verdi ama haftaya kaldı kuaför işi. Bugünde yorgunum eve gidip dinlenicem çünkü yarın kadın gelecek temizliğe. Pikniği iptal ettik. Artık evim temizlensin başka bişey istemiyorum bu haftada hava çok güzeldi ama evin hali sinirlerimi bozuyordu rahatlarım en azından.
Hoşbuldum Tatlım :)
Günaydın Kızlar
Şükür kavuşturana :) Giriş yapmadan geçmişi okudum geldim
Netimiz bugün oldu yeni yerede alıştım gibi gibi. Odamızda güzel oldu bu yanımdaki kız benimle çok konuşuyor ben pek yüz vermiyom
Supercim birinci senenizde kutlu olsun canım .
Benim eşimde saçımı kestirtmemi aralara bi kaç paket sarı attırmamı istedi parasını bile verdi ama haftaya kaldı kuaför işi. bugünde yorgunum eve gidip dinlenicem çünkü yarın kadın gelecek temizliğe. Pikniği iptal ettik. Artık evim temizlensin başka bişey istemiyorum bu haftada hava çok güzeldi ama evin hali sinirlerimi bozuyordu rahatlarım en azından.
yeni yeri nasıl..keşke o kızlar odalarınız ayrı olsaydı..
hee bide arşiv veriyomu patron
hoşgeldin canım hadi gözün aydın bu koşuşturmacıyıda atlattın servis işini halledebildinmi belli değil diyordun.bende perşembe günü temizlik yaptım ama bittim bitmiyoki iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?