2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dursun Temel'e sorar: "Doktorlar ameliyatta niçin eldiven takarlar?" Temel bilgiç bir edayla: "Niye olacak...Ölen hastalarda parmak izi kalmasın diye...

valla zuzum ben de hiç barbunya yapmadım. eşim sevmiyor. onu yapıncaya kadar kuru fasülye yap diyor

canım hoşgeldinn

ya kızlar akşam ablamlar falan gelicek yaa kalabalık olucaz..bolca kızartma köfte yapayım dedim yanınada barbun yapıcam ama önceden haşlıyomusunuz onu
haşlanıyo

Zuzuş, avatardaki çıtır senmisin :89:

zuzum bence düdüklüde yarım saat yeter. sonra yemeğe koyarken biraz daha pişer zaten. ama yine de net birşey söyleyemem, tanımıyorum çünkü hiç barbunu

Hadi Çal giderken kapımı
Nefes aldığım süre seninim
Kapadım Bütün yollarımı
Bebeğin gülün serserinim

evet avatardaki çıtır ben oluyorumm nektarrr

zuzum bence düdüklüde yarım saat yeter. sonra yemeğe koyarken biraz daha pişer zaten. ama yine de net birşey söyleyemem, tanımıyorum çünkü hiç barbunu

peki yemeğe koyarken kaç dk. pişireyim

zuzu başka şey yapsan ölürsün sanki

sen söle ozaman ne yapayım hıhh

evet avatardaki çıtır ben oluyorumm nektarrr
peki yemeğe koyarken kaç dk. pişireyim
sen söle ozaman ne yapayım hıhh

canım barbunyayı düdüklüde haşlayacağın için yemeği normal tencerede yapabilirsin. böylece pişerken tadına bakma şansın da olur. hem pişip pişmediğini, hem de tuzunu falan anlarsın. ben genelde ilk pişirdiklerimi öyle yaparım. sonra tencereye göre düdüklü süresini anlarsın az çok.

senin çıtırlığını yeyim benkuzum denize giderken yanınızdamı götüreceksiniz

yok canım bunu bu akşama yapıcam....
denize meyve götürürüz yada dolma doldurucam acıkırsak diye..dönüncede mangal yakıcakmışş eşim..

gerçi mangal yakıcaksa köfte yapmasammı bak kafam karıştı şimdi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…