2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amaannn ufff düşünmücem yaa barbun yapıcam kesin o...
gerisini eve gidince düşünürüm

şimdi köfte patates yapyosun yanınada sulu bişe olsun mesela çorba yapabilirsin..veya genelde köfte patatesin yanına pilav yaparlarohh zuzucum bizim yerimizede eğlen:119:ne zamandır mangal yapmıoruz bizde haftayada biz yapalım

pilavı geçen yedik yaa...

neyse canım bakıcam işte şu barbunu öğreneyim dediydim :)))

...

ayy inşallah canım..eğlenirim de denize girebilirmiyim bilmiyorum hastalancak gibiyim:18:

buzluğun fişlini çkmiştim buzlar düşüyo heralde sesler geliyo bi gidim bakayım....

mesaisi bitenlere iyi tatiller...benm gibi halen çalışanlara da kolay gelsin

herkese iyi haftasonları
bys:80:

aaaaa evet bugün hafta sonu ben hala hafta içi sanıyorum yaşasın bugünde 3te çıkıyorum alışveriş yaparım akşama bişeyler hazırlarım ama ne yaparım bilmiyorum hergün yemek çeşidi aramak ne kadar zor ya

aynen herkes tatil moduna girmiş bende 25 hazirana düğün günümüze polenezköyde otel kalacak yer arıyorum ama bulamadım hala

bugünde maaş listesini ayarladım katılamadım sohbete. Kimseciklerde kalmamış acıktım gidip bişeyler atıştırayım

bizim de maaşlar kaldı, ayın 1'inde bin lira avans vermişti, hesaplayamadım diye. hala ses yok. şimdi de dışarıda. neyse ki kociş aldı maaşını. gider alışveriş yaparız bugün erken gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…