2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlarr size yine evden bağlanıyorumelbiselerimi aldımmkına için aldığım çok sevimli :98:..yine kimsecikler yok ya

Kızlarr size yine evden bağlanıyorumelbiselerimi aldımmkına için aldığım çok sevimli :98:..yine kimsecikler yok ya

fundaaa resim isteriz.

nigarım biz de çimdik geldik. kırmızı kırmızı dolaşıyorum ortalıkta biz sezonu açtık, darısı başınıza artık.

eşim fırına yemeği koydu, ben de çamaşırları topladım, sabah çıkmadan sermiştim. şimdi bir posta daha yıkıcam. süper bir gün oldu

merhaba kızlarrr. azcıcık geçmişi okuyup geldim. Bugün dersim iptaldi, öğrencim sbs'ye girecekti. Biz de bugün deniz keyfi yapalım dedik ama ne yazık ki evden çıkmakta biraz geç kaldık. Hava sabahtan çok güzeldi baya da sıcaktı. Tabi saat 1i geçiyordu biz denize gittiğimizde. Bi baktık rüzgar çıktı hava bozdu denize falan girme işi yalan oldu yani. Ara ara da yağmur attı geçti. Bi ara ayaklarımı soktum sadece, ama su cidden soğuktu yaaa, girilecek gibi olmamış daha buralar gerçi girenler vardı ama ben çok zor giriyorum soğuğa hiç dayanamam. zaten piknik alanıydı, mangal falan götürmüştük onlarla oyalandık. Acayip yedim içtim tıkandım yine. Sizde de oluyor mu ara sıra kızlar, bikaç gündür akşam yemeklerinden sonra, çok yemesem bile, nefes alamadığım oluyor. Derin derin nefes almak istiyorum içimde kalıyor çıkmıyor nefes :44:

Babam ameliyatlarını oldu ama hala yoğun bakımda, bi aksilik olmazsa bu akşam ya da yarın servise çıkacakmış artık. Kaç gündür göremedik bi çıksa da yüzünü görsem içim rahatlasa...:26:

Eşim de bir cafe buldu gibi. Büyük ihtimalle orayı alacaklar baya güzel bi yer temiz ve çok düzenli. Güzel de bi bahçesi var. Yapay çim halı serip üstüne bikaç armut atmayı düşünüyorlar daha da hoş görünür o zaman.

ben de dhaa maaşımı alamadım bugün alacaktım ders iptal olunca yarına kaldı. Gerçi paracıklar gelse de hemen gidecek cafe için bi an önce şu işleri halletseler de artık para yemeye başlasak yaaa

Bende haberler bu kadar şimdilik. Caramel fotolarına baktım bu arada, çok tatlı çıkmışsınız maşallah
Elfi yeri yeriniz hayırlı olsun alıştın mı bakalım?
Funda resim istiyoruz kesinlikleee
Ay başka aklımda kalan şey yok gelirse yine yazarım. Yarın 10.30dan 7ye kadar dersim var giremem büyük ihtimalle yine bi yığın yazarsınız artık

canım iyiyim sağol. Az önce ben de havadislerimi veriyordum okursun bi daha yazmıyım. Kafam ara ara gidip geliyor babamı düşünüyorum ama genel olarak iyiyim. Deniz sezonunu açmışınız ohhhhh

canım okudum şimdi. inşallah servise çıkar da biran önce babanı görüp rahatlarsın. Umarım bir daha ameliyat olması gerekmez. biz de sezonu açtık, aslında bizim de sizin gibi oldu ama biz daha erken davrandığımızdan biraz olsun yüzmeye fırsatımız oldu. sonra da güneşlenirken uyuyup kalmışız saat 4 gibi hava kapandı, sonra da yağmur çilemeye başladı. biz de kalktık. iyi de oldu. vakitli vakitli geldik, yemeğimizi yaptık, yedik ve toparladık...
yeni haftaya hazırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…