size seçim kağıdınız geldi mi kızlar ya? bize gelmedi şimdi bakıcam nerde giriyorum diye netten.
banada gelmedi seçim kağıdım muhtara gittim ordaydı aldım.
benimde ağrılarım başladı dah 3gün var ama önceden başlıyo artık korkarak bekliyorum çok şiddetli ağrım oluyor napıcağımı bilemiyorum doktor evlenince geçer dedi ama geçmedi şimdide normal doğum yaparsan geçer diyor.
size seçim kağıdınız geldi mi kızlar ya? bize gelmedi şimdi bakıcam nerde giriyorum diye netten.
banada gelmedi seçim kağıdım muhtara gittim ordaydı aldım.
benimde ağrılarım başladı dah 3gün var ama önceden başlıyo artık korkarak bekliyorum çok şiddetli ağrım oluyor napıcağımı bilemiyorum doktor evlenince geçer dedi ama geçmedi şimdide normal doğum yaparsan geçer diyor.
yaren 1+1 bir sıkıcı olmazmı cnm yaa:82:
canım evin durumuna bağlı aslında. balkonu falan varsa, önü açıksa benim için problem olmaz. temiz hava ve güneş girsin yeter. şuanda oturduğumuz ev de 3+1 ama 2 odayı zaten kullanmıyorum. o bakımdan değişen birşey olmayacak yani. ama temizlik açısından baya bir rahatlatır beni
canım evin durumuna bağlı aslında. balkonu falan varsa, önü açıksa benim için problem olmaz. temiz hava ve güneş girsin yeter. şuanda oturduğumuz ev de 3+1 ama 2 odayı zaten kullanmıyorum. o bakımdan değişen birşey olmayacak yani. ama temizlik açısından baya bir rahatlatır beni
cnm o kişiden kişiye değişiyo kimi doğum yaptığı halde yine geçmiyo ağrıları ne yazıkki bakalım benimki geçecekmi:))umarım geçer.
Yarenay temizlik küçük evde kolay oluyor ama yaşamak da zor olmaz mı? kendimden örnek veriyorum. Hiç evde kalabalığım tükenmiyor. Kalabalık tükenmediği için de iş bitmiyor :/
üff sorma aynı dert bende de var. o ilk gün sadece evde yatıcam başka türlü mümkün değil o günü geçirmem. Kendimi o koltuktan o koltuğa yatağa yere nereye bulursam atıyorumşimdi baktım oy kullanacağım yere bu arada
nereye vercez peki
herkescikler yemeğe gitmiş heralde ben de bi yandan temizliğe başlıyım bari.
Yarın benim doğumgünüm kızlar. Ve ben ne yaptım??? Çiçeksepetinden ücretsiz kutuda gül alma hakkım vardı kendi kendime çiçek sipariş ettim gün içerisinde gelecekinş. eşim evdeyken falan gelir de şaşar kalır
neredeymiş adaşım
Yarenay temizlik küçük evde kolay oluyor ama yaşamak da zor olmaz mı? kendimden örnek veriyorum. Hiç evde kalabalığım tükenmiyor. Kalabalık tükenmediği için de iş bitmiyor :/
herkescikler yemeğe gitmiş heralde ben de bi yandan temizliğe başlıyım bari.
Yarın benim doğumgünüm kızlar. Ve ben ne yaptım??? Çiçeksepetinden ücretsiz kutuda gül alma hakkım vardı kendi kendime çiçek sipariş ettim gün içerisinde gelecekinş. eşim evdeyken falan gelir de şaşar kalır
Bi hayranım göndermiş de havalara zıplasın kim o diye :))))
sonuçta 1 yıl oturacaksınız, bence 1+1 yeter size, zaten çalışıyosunuzcanım evin durumuna bağlı aslında. balkonu falan varsa, önü açıksa benim için problem olmaz. temiz hava ve güneş girsin yeter. şuanda oturduğumuz ev de 3+1 ama 2 odayı zaten kullanmıyorum. o bakımdan değişen birşey olmayacak yani. ama temizlik açısından baya bir rahatlatır beni
ay Allahımherkescikler yemeğe gitmiş heralde ben de bi yandan temizliğe başlıyım bari.
sonuçta 1 yıl oturacaksınız, bence 1+1 yeter size, zaten çalışıyosunuz
dediğin gibi temizlik açısından çok rahatliycaksın canım..
biz de 1+1 gibi yaşıyoruz, salona kimse girmiyo bile
İzmire dönünce dilediğin gibi bi ev bakarsın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?