2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo çoktan geldi bizimki 1ayı gecti

cnm o kişiden kişiye değişiyo kimi doğum yaptığı halde yine geçmiyo ağrıları ne yazıkki bakalım benimki geçecekmi:))umarım geçer.

üff sorma aynı dert bende de var. o ilk gün sadece evde yatıcam başka türlü mümkün değil o günü geçirmem. Kendimi o koltuktan o koltuğa yatağa yere nereye bulursam atıyorum şimdi baktım oy kullanacağım yere bu arada

yaren 1+1 bir sıkıcı olmazmı cnm yaa:82:

canım evin durumuna bağlı aslında. balkonu falan varsa, önü açıksa benim için problem olmaz. temiz hava ve güneş girsin yeter. şuanda oturduğumuz ev de 3+1 ama 2 odayı zaten kullanmıyorum. o bakımdan değişen birşey olmayacak yani. ama temizlik açısından baya bir rahatlatır beni

neredeymiş adaşım

ben de aynen senin gibiyim, sadece salon ve yatak odasını kullanıyorum diğer odalar boşuna...
sadece heves...
salon büyük zaten, mutfak da acık mutfak, salonla birleşik
hayatım orda geciyo

Yarenay temizlik küçük evde kolay oluyor ama yaşamak da zor olmaz mı? kendimden örnek veriyorum. Hiç evde kalabalığım tükenmiyor. Kalabalık tükenmediği için de iş bitmiyor :/

Son düzenleme:
Yarenay temizlik küçük evde kolay oluyor ama yaşamak da zor olmaz mı? kendimden örnek veriyorum. Hiç evde kalabalığım tükenmiyor. Kalabalık tükenmediği için de iş bitmiyor :/

ben de kıbrsta bi süre 1+1 de yaşadım. Tek problemi açık mutfak olduğu için oturulan odada yemek kokusu olabiliyordu işte zaman zaman. Ama onun dışında çok rahat. Ve mutlaka da balkonludur canım, yazın zaten hayat balkonda geçiyor orada

bende öyleyim canım evde olmam lazım yatayım sıcak su torbası ayaklarımın altında ağrı kesici verdi doktor onu içiyorum sürekli iki büklüm olayım dik durmayayım allah yardımcımız olsun işallah doğumda geçer

herkescikler yemeğe gitmiş heralde ben de bi yandan temizliğe başlıyım bari.
Yarın benim doğumgünüm kızlar. Ve ben ne yaptım??? Çiçeksepetinden ücretsiz kutuda gül alma hakkım vardı kendi kendime çiçek sipariş ettim gün içerisinde gelecek inş. eşim evdeyken falan gelir de şaşar kalır

neredeymiş adaşım

küçük kaymaklı'daymış canım. ama tam olarak neresinde bilmiyorum henüz.

canım kalabalık derken misarfir falan diyorsan, bize ablamlardan başka gelen olmuyor. eşya bakımından diyorsan da evin eşyaları kendinin. sanırım ona göre düzenlemişlerdir. bilmiyorum küçük evde düzen olursa çok zor olmaz gibi geliyor ama sen tecrübelisin ne de olsa. bakalım biz de yaşarsak görcez. zaten en önemli konu şuanda kira bizim için. bu ay 910 tl. tuttu

Bi hayranım göndermiş de havalara zıplasın kim o diye :))))

adaşım sakın zuzunun yaptığını yapma. ben sevgililer gününde eşime yapmıştım ona benzer bir şaka, patronumuzun verdiği gülle. sonrasında bütün gün inandırmaya çalıştım gülü patronun müşterimizden alıp verdiğine. cidden çok sinirlenmişti ve öyle bir şaka yaptığım için de çok kızdı bana. 2 günde zor almıştım gönlünü

sonuçta 1 yıl oturacaksınız, bence 1+1 yeter size, zaten çalışıyosunuz
dediğin gibi temizlik açısından çok rahatliycaksın canım..
biz de 1+1 gibi yaşıyoruz, salona kimse girmiyo bile
İzmire dönünce dilediğin gibi bi ev bakarsın kendine

ay Allahım eşin de alır belki canım

inşallah canım ya. tek derdimiz o zaten. hoş gönül neler istiyor da. biz biran önce başımızı kendi evimize sokalım da 2+1 de olur yani. öyle çok yükseklerde gözüm yok.

Dişlerim ağrıyorr

Sağ arka tarafta altt da var üsttede galiba tam çözemedim hangi dişim diye ama ağrıyor yaa..soğuk bişey yiyip içtiğimde çikolatada falan...hani sanki içine soğuk kaçar sızlar yaa öyle bi ağrı giriyor Dün yemek yerkende öyle oldu:18:

3 odadan bıkmışın tercihin o yüzden senin bence

Amaann hiç gerek yok 3 odaya zaten orda kalıcı değilsiniz...izmirde istediğiniz evi alırsınız..şimdi para biriktirmenin yollarına bkın boşverin...iyi kötü 1+1 en fazla 1 sene çekcen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…