2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Iyiki doğdun ayşamm..doğum günün kutlu olsun Nice seneler tüm sevdiklerin ve bizle :))

Bende sabah duş aldım saçlarım ıslakken köpük sürdüm fön makinesinin vigo başlığı ile dalgalı yaptım saçlarımı :)))

sabah sabah duş:89:bende bazen alıyorum zor yetişiyorum ozaman işeayikkibilerini denedinmi rahatmı
:89: ay evet sabaha kaldı, saat 1 olmuştu uyudum (
canım işte giymedim daha akkabılarımı, yaa 170 felanım, onlarla 180 oluyorum, deve gibi hissediyorum kendimi dikkat çeker diye giymeye cesaret edemiyorum babet giyip çıkıyorum sabahları
2 kot aldım dün kendime, haftalığım da gitti zaten

Son düzenleme:

sağol canım..annemde pirinç koyar evet :)

ıspanak da yapmadımki hiç:101:

su koymuyomusun kızz

ben de deniycem kabak yemeğini, hiç yapmadım daha önce
ama biraz zaman geçsin, mücver yedik yeni yeni, kabak sıyırma felan

ben kabak yemeğini sevmiyorum ama dolmasını severim.
bizim burda kabak çitmesi derler annem yapar kabakları küçük küççük doğrar önce soğanı kavurur kabakları ekler domates normal karabiber,kırmızı biber ekler çok severek yerler:))

evet sen baya uzunsun aman bişey olmaz ya giy gitsin kot nasıl bişe aldın canım yine haftalığı kıyafete yatırdınbende geçen hafta beyaz kısa bi elbise almıştım içine zor girdim geri vericem başka bişe alıcam

Bakma aslında bende kabak sevmem pek ama kıymam yok..dolmasını severim bende :)

olmazsa eşime diyimde kıyma alsın bugün pazar yapıp eve bırakcak torbaları..kıymadamı alsa:44:

Dolmasınıda bilmiyorum ki:78:

puhahahahaa:90:
Tombikimmm Kocişide böyle sefiyom

KABAK DOLMASI
10 adet kabak (kıbrıs/girit/yayla kabağı)
iç malzeme:
1 çay bardağı pirinç
2 adet iri kuru soğan
yarım demet maydanoz
2 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates veya biber salçası
150-200gr kıyma

Hazırlanması:
Pirinçleri yıkayın. Kuru soğanları yemeklik doğrayın. Maydanozları doğrayın. Tüm iç malzemeyi karıştırıp hepsini iyice birbirine yedirin.
İç malzeme kenarda beklerken kabakları yıkayıp üzerlerini çizin. (biz limon kabuğu soyma aletini kullandık, o yoksa çatal kullanabilir veya alacalı soyabilirsiniz.) Kabakların tepelerini şapka şeklinde kesip kenara alın. Bir çay kaşığı yardımıyla kabakların içlerini oyun. Oyduğunuz kabakların içlerine tuz serpin.
Hazırladığınız içi, üzerlerinde yarım santimlik boşluk kalacak şekilde (bir domates dilimi sığmalı) kabaklara doldurun.
Üzerlerine birer dilim domates koyup ayırdığınız kabak tepelerini (şapkaları) üzerlerine kapatın ve boşluk kalmayacak şekilde tencereye dizin.
Yarım yemek kaşığı salçayı biraz kaynamış suda ezip tencereye ekleyin. Tencerenin tabanından 2 patmak yüksekliğe çıkacak kadar kaynamış su ilave edip kısık ateşte yarım saat pişirin.

kızlar çok sıkılıyorum cnım hiç bir şey yapmak istemiyor. Burda işim de az acaba eve mi geçsem ki yinee???Dışarısı da çok sıcak güneşlii iyice tembelleştim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…