Pozitif düşünmeye devaaam
sabah yarım saatim vardı, servise yetişicem dedim
yetiştim, kıl payı oldu ama duş, ütü derken başardım yani
:89: ay evet sabaha kaldı, saat 1 olmuştu uyudumsabah sabah duş:89:bende bazen alıyorum zor yetişiyorum ozaman işeayikkibilerini denedinmi rahatmı
ben kabak yemeğini doğaçlama yapardım. şöyle tarif edeyim: Kabakları küp küp doğra soğanla domates salça vs klasik sebze kavurması kavurup üzerine biraz su koyup üzerine azıcık ayıklaığım pirinçleri atıp pirinçler pişene kadar kaynatırdım. (ıspanak yapıyormuşsun gibi düşün) üzerine de yerken sarımsaklı yoğurt ve dereotu.
normal dolma içi gibi hazırla canım kabakları oy içini doldur pişir
Kabak yemeği
5 adet orta boy kabak,
dışı bıçakla incecik kazınacak
2 adet kırmızı domates
2 adet orta boy kuru soğan
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
tuz
hazırlanışı:
Bir tencereye soğanlar ince kıyılarak zeytinyağı ile birlikte koyulur, üstüne kabaklar boylamasına dörde bölünerek kuşbaşı doğranırak ilave edilir, kabukları soyulmuş domatesler minik minik kabakların üstüne doranır, en üste 1 kaşık salça ve tuz konarak karıştırılmadan kısık ateşte 20dk. Pişmeye bırakılır, piştikten sonra hafifçe karıştırılır ve dereotları doğranarak servis yapılır, afiyet şeker olsun hepinize :)benim taridte böyle miktarları kendin ayarlaya bilirsin
sağol canım..annemde pirinç koyar evet :)
ıspanak da yapmadımki hiç:101:
Su koymuyomusun kızz
:89: Ay evet sabaha kaldı, saat 1 olmuştu uyudum(
canım işte giymedim daha akkabılarımı, yaa 170 felanım, onlarla 180 oluyorum, deve gibi hissediyorum kendimidikkat çeker diye giymeye cesaret edemiyorum Babet giyip çıkıyorum sabahları
2 kot aldım dün kendime, haftalığım da gitti zaten
Baharat olarak ne koyuyosunuz kabağa :)
evet sen baya uzunsunaman bişey olmaz ya giy gitsin kot nasıl bişe aldın canım yine haftalığı kıyafete yatırdın bende geçen hafta beyaz kısa bi elbise almıştım içine zor girdim geri vericem başka bişe alıcam
puhahahahaa:90:
TombikimmmKocişide böyle sefiyom
YouTube - ‪David Tavare - Summer Love‬‏
HAYDİ ESKİ AMA ÇOK SEVDİĞİM Bİ ŞARKIYLA PARTİYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM:129::118::118::118OĞUM GÜNÜ ÇOCUĞU NERELERDE:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?