2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyyyyyyyyyyy süpris doğumgünü partim başlamışşşşşş hemmen koştum geldim
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Hediyelerimi de alabilirim artık kim ne aldı bakiim

Kociş bana bugün pazar kıyağı yaptı doğumgünüm diye geceden beri doğumgünün kutlu olsun aşkımm diyor dakikada bir. Sabah da pazara gittik kıyafet pazarına (ki hiç gitmez) bak diyo senin için nerelere giriyorum diyo hayatta gelmezdim diyo...diyo da diyo D Ama sonuçta ne aldım hiçbi şey neyse şimdilik böyle geçti, bugün cafeyi tamamen üstlerine alacaklar bi aksilik çıkmazsa. Orya gitti şimdi yine. Akşam kendime bi süpriz parti bekliyorum ama hediyeden umutlu diilim. ay nektar pardon kociş bana akşam hediye getirecek demem lazımdı

Dünkü çiçeğim de gelmedi zaten. bugün gelecekmiş

Ben dereotunu çok yakıştırıyorum başka da baharat sevmiyorum.
evet kabağa dereotu çok yakışır :)))

eski kotlarıma sığmadığımdan mecbur aldım canım, koyu renk öyle dar iki kot
koca totom çıkacak yine meydana
mutlu yıllar Ayşe. Bu arada nektar facebookta seni buldum :))))
kesin ortak arkadaşlarımız vardır eylül ekim gelinleri topikinden

ya bende kıyafet almak istiyorum ama çok kilo aldım evdeki kıyafetlerim olmuyor rahat edemiyorum kıyafet alıyorum zayıflayınca onlarıda giyemiyorum

Ayşam seç beğen al..bitanecik ama başka param yok:78:

Son düzenleme:

hadi bakalım teyzesi buda kızımla benden olsun seninkiler gelmemiş şimdilik bunlarla idare et artık:))

evet Ayşam, akşam süper geçecek, eşim jestler yapıcak, romantik olucak felan de
bugünkü hedef bu
alsaydın pazardan bir kaç tişört, güzel şeyler oluyo pazarda bak eşin de gelmiş senle

Son düzenleme:
evet Ayşam, akşam süper geçecek, eşim jestler yapıcak, romantik olucak felan de
bugünkü hedef bu
alsaydın pazardan bir kaç tişört, güzel şeyler oluyo pazarda bak eşin de gelmiş senle

ya şimdi eşim ilk defa geliyor ya, her an bir .okluk çıkaracak diye tedirgin gezdim pazarı bi de sabahın 9unda bile kalabalıktı baya yaaa, bi de var ya Antalya bugün yanıyor neyse işte bu kadar şeyin üstüne hiçbi şey alamadım doğal olarak. zaten tişört ihtiyacım pek yok, orda burda evde giymeye şort capri falan alacaktım doğru dürüst bi şey bulamadım. haftaya annemle çıkmak bence daha iyi fikir

enkidu dün iki link yollamıştım sana bak diye.bakabildin mi nasıllarmış?:26:

baktım canım sağol ağvada cumartesi akşam geçerli değilmiş o indirim ben zaten cumartesi akşam istiyorum pazar izinliyim

assosta 1gece 2gün iznimiz yok ikimizde pazar izinliyiz iiznde alamam çok teşekkür ederim canım sana

artık ben işten çıkarsam rahat rahat gezeriz iaşşallah oda olur birgün

hmm anladım canım o zaman yine en iyisi bi adalar turu yapmak heralde. avşa falan diye bahsetmişsiniz dün. Bi araştır bakalım daha vaktin var sayılır

kesinlikle daha iyi fikir, annemle alışverişe ben bayılıyorum

kesinlikle daha iyi fikir, annemle alışverişe ben bayılıyorum

evet cnm yaaa, annemle bütün şehri dolaşabilirim ben de. almasak bile her şeyi elliyoruz bakıyoruz falan ya, o kısmına bile bayılıyorum başka hiçkimseyle bu kadar zevkli gezemem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…