evet kabağa dereotu çok yakışır :)))Ben dereotunu çok yakıştırıyorum başka da baharat sevmiyorum.
eski kotlarıma sığmadığımdan mecbur aldım canım, koyu renk öyle dar iki kotevet sen baya uzunsunaman bişey olmaz ya giy gitsin kot nasıl bişe aldın canım yine haftalığı kıyafete yatırdın bende geçen hafta beyaz kısa bi elbise almıştım içine zor girdim geri vericem başka bişe alıcam
kesin ortak arkadaşlarımız vardır eylül ekim gelinleri topikindenmutlu yıllar Ayşe. Bu arada nektar facebookta seni buldum :))))
hadi bakalım teyzesi buda kızımla benden olsun seninkiler gelmemiş şimdilik bunlarla idare et artık:))
zuzu kırmızıyı da bana al
evet Ayşam, akşam süper geçecek, eşim jestler yapıcak, romantik olucak felan de
bugünkü hedef bu
alsaydın pazardan bir kaç tişört, güzel şeyler oluyo pazarda bak eşin de gelmiş senle
enkidu dün iki link yollamıştım sana bak diye.bakabildin mi nasıllarmış?:26:
baktım canım sağol ağvada cumartesi akşam geçerli değilmiş o indirim ben zaten cumartesi akşam istiyorum pazar izinliyim
assosta 1gece 2gün iznimiz yok ikimizde pazar izinliyiz iiznde alamam çok teşekkür ederim canım sana
artık ben işten çıkarsam rahat rahat gezeriz iaşşallah oda olur birgün
kesinlikle daha iyi fikir, annemle alışverişe ben bayılıyorumya şimdi eşim ilk defa geliyor ya, her an bir .okluk çıkaracak diye tedirgin gezdim pazarıbi de sabahın 9unda bile kalabalıktı baya yaaa, bi de var ya Antalya bugün yanıyor neyse işte bu kadar şeyin üstüne hiçbi şey alamadım doğal olarak. zaten tişört ihtiyacım pek yok, orda burda evde giymeye şort capri falan alacaktım doğru dürüst bi şey bulamadım. haftaya annemle çıkmak bence daha iyi fikir
Bende bunları aldım sanki tarzına uygun gibiEki Görüntüle 206391
kesinlikle daha iyi fikir, annemle alışverişe ben bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?