2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet cnm yaaa, annemle bütün şehri dolaşabilirim ben de. almasak bile her şeyi elliyoruz bakıyoruz falan ya, o kısmına bile bayılıyorum başka hiçkimseyle bu kadar zevkli gezemem heralde
:13:
aynen canım, biz de öyleyiz

yemeğe kaçıyorumm

güle güle kızlarr afiyet olsun hepinize benim de çamaşır mak. sustu heralde gideyim de asayım çamaşırları:80:

hmm anladım canım o zaman yine en iyisi bi adalar turu yapmak heralde. avşa falan diye bahsetmişsiniz dün. Bi araştır bakalım daha vaktin var sayılır

evet canım nigar adaları söylemişti baktım biraz en iyisi adalar günü birlik bile güzel olur 2senedir istanbuldayım adalara gitmedim sabah gider akşama döneriz

Bugün bi iş yapmasaydın keşke uzat ayaklarını otur iş kaçmıyor ya
cnm ya şimdi sıcaklarda giyip atıyoruz çamaşırlar birikmiş yıkamasam olmayacak
Bizim aşçının yemeklerini beğenmiyorum ben ya bende yarenay gibi evden mi getirsem acaba
ben de kursa giderken bazen evden götürüyorum bişeyler. Bazen de diğer öğretmenler getiriyor değişiklik oluyor. zeytinyağlı falan ya da sıcakta bozulmayacak bi yemek yapacaksan biraz çok yap akşamdan, sabah kalanını alırsın yanına ara sıra.
evet canım nigar adaları söylemişti baktım biraz en iyisi adalar günü birlik bile güzel olur 2senedir istanbuldayım adalara gitmedim sabah gider akşama döneriz

ben büyük adaya gitmiştim çok beğendim

ben de taaa çocukken gitmiştim adalara. Hatırlıyorum ama çok güzeldi. Şimdi yine fırsatım olsa gitmek isterdim

İzne çıktığımızda bizde bi gün sabahtan akşama kadar adalara gidicez. Büyük ada güzel bisiklette kiralarsınız bütün adayı turlarsınız. Ben sürmeyi bilmiyorum eşim bana öğreticek faytonada binin güzel bi gün olur. Grupfonide adada kahvaltı fırsatı çıkmıştı bi kaç kere yine olursa haber veririm sana güzel bi kahvaltı yaparsınız bide

Bizim bu yeni yerimizde yemek sorunu çözülmedi daha en üst katta mutfak var ama ocak yok düzene girene kadar bi lokantaya gidiyoruz şimdilik yemekleri güzel olmuyor hep aynı yemekler çıkıyor böyle ne kadar devam edicez bilmiyorum. bugün gidesim yok oraya. Kişi başı 3.5 tl miş bide bizde 30 kişi varız böyle şirket için daha uyguna geliyor umarım orayı uygun görmezler

Dünde k.validemin çalıştığı yerde kabak dolması yapmışlar İçi baya kalmış o da eve içini getirmişti. Neredeyse sırf kıyma çok az pirinç var dedim yapraklarım var sarayım sardım ama iç çok kaldı patlıcanda istemedim bugün yarım kilo daha yaprak alıcam sarıcam koskoca bi tencere sarmam olacak

evet büyük ada güzel turistler bile geldiklerinde gidiyolar biz burdan gitmiyorum sabah çıkarız güzel bir kahvaltı bisiklet kiralarız faytona bineriz çok güzel olur o bile yeter tüm gün beraber oluruz olur canım çok teşekkür ederim şimdi eşimi sabah erken kalkmaya ikne etmem lazım

çok teşekkür ederim

Ben istanbula gezmeye gittim bi kaç kere ozaman gitmiştim evet faytonada bindik çok zevkli adalar ayrı bi yer ya :98:fırsatım olsa yine gitmek isterim
Canım ya çok yağlı yapıyo yiyemiyorumkahvaltılık falanda getirebilirm arada

ohh süper. Ben de dün dolma yapmıştım benim de azcık iç arttı, aşağıdan yaprak topladım sardım. ama kalan iç kıymalıydı, o yüzden ben yiyemedim sarmadan. Bi ara bi daha toplayıp sarma fikrim var

kahvaltılık da olabilir cnm evet. Ekmek arası sandviç falan da yapabilirsin. Yemeklerde eşinle birlikte olabiliyorsunuzdur heralde dimi?

Ben ne yesem ya yukarda bi çiğ köfteci gördüm orda dürüm mü yaptırsam acaba.. Bi de bu yanımdaki salak gitti dün bana dedi ki ya rica etsem sen verebilirsin mi fişleri. Yemeğe gidenlere fiş veriyoruz sonra toplu ödeme yapılacak lokantaya. Herkese fişleri verdim sonra ben geç kaldım yemeğe gittim soğuktu yemekler kendisine burgere gitmiş hanfendi bugün fiş falan vermem kimseye

aman o deli muhatap olmaya mı başladı artık uyanık sana yaptıracak kendisi erkenden gidecek yiyecek verme tabi bi daha kimseye fiş falan uğraşma onun işleriyle elfi. Ayy çiğ köfte dürüm dedin de canım çekti. Bence ye

yok canım yemeklerde ben herkesten önce yiyorum kalabalık olmadan tek başıma rahat rahat yiyorum eşimle yemiyoruz dikkat çekmesin diye mesafeliyiz zaten

adalara pazar günü gidiş saatleride güzel 10:45 12:45 biz 12:45te gitsek ben eşime güzel bir kahvaltı hazırlarım kandırırım onu 13:40da büyük adada oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…