:13:evet cnm yaaa, annemle bütün şehri dolaşabilirim ben de. almasak bile her şeyi elliyoruz bakıyoruz falan ya, o kısmına bile bayılıyorumbaşka hiçkimseyle bu kadar zevkli gezemem heralde
güle güle kızlarr afiyet olsun hepinize benim de çamaşır mak. sustu heralde gideyim de asayım çamaşırları:80:
hmm anladım canım o zaman yine en iyisi bi adalar turu yapmak heralde. avşa falan diye bahsetmişsiniz dün. Bi araştır bakalım daha vaktin var sayılır
evet canım nigar adaları söylemişti baktım biraz en iyisi adalar günü birlik bile güzel olur 2senedir istanbuldayım adalara gitmedim sabah gider akşama döneriz
cnm ya şimdi sıcaklarda giyip atıyoruz çamaşırlar birikmiş yıkamasam olmayacakBugün bi iş yapmasaydın keşke uzat ayaklarını otur iş kaçmıyor ya
ben de kursa giderken bazen evden götürüyorum bişeyler. Bazen de diğer öğretmenler getiriyor değişiklik oluyor. zeytinyağlı falan ya da sıcakta bozulmayacak bi yemek yapacaksan biraz çok yap akşamdan, sabah kalanını alırsın yanına ara sıra.Bizim aşçının yemeklerini beğenmiyorum ben ya bende yarenay gibi evden mi getirsem acaba
evet canım nigar adaları söylemişti baktım biraz en iyisi adalar günü birlik bile güzel olur 2senedir istanbuldayım adalara gitmedim sabah gider akşama döneriz
ben büyük adaya gitmiştim çok beğendim
İzne çıktığımızda bizde bi gün sabahtan akşama kadar adalara gidicez. Büyük ada güzel bisiklette kiralarsınız bütün adayı turlarsınız. Ben sürmeyi bilmiyorum eşim bana öğreticek faytonada binin güzel bi gün olur. Grupfonide adada kahvaltı fırsatı çıkmıştı bi kaç kere yine olursa haber veririm sana güzel bi kahvaltı yaparsınız bide
ohh süper. Ben de dün dolma yapmıştım benim de azcık iç arttı, aşağıdan yaprak topladım sardım. ama kalan iç kıymalıydı, o yüzden ben yiyemedim sarmadan. Bi ara bi daha toplayıp sarma fikrim varDünde k.validemin çalıştığı yerde kabak dolması yapmışlar İçi baya kalmış o da eve içini getirmişti. Neredeyse sırf kıyma çok az pirinç var dedim yapraklarım var sarayım sardım ama iç çok kaldı patlıcanda istemedim bugün yarım kilo daha yaprak alıcam sarıcam koskoca bi tencere sarmam olacak
Ben istanbula gezmeye gittim bi kaç kere ozaman gitmiştim evet faytonada bindik çok zevkli adalar ayrı bi yer ya :98:fırsatım olsa yine gitmek isterim
Canım ya çok yağlı yapıyo yiyemiyorumkahvaltılık falanda getirebilirm arada
ohh süper. Ben de dün dolma yapmıştım benim de azcık iç arttı, aşağıdan yaprak topladım sardım. ama kalan iç kıymalıydı, o yüzden ben yiyemedim sarmadan. Bi ara bi daha toplayıp sarma fikrim var
kahvaltılık da olabilir cnm evet. Ekmek arası sandviç falan da yapabilirsin. Yemeklerde eşinle birlikte olabiliyorsunuzdur heralde dimi?
yok canım yemeklerde ben herkesten önce yiyorum kalabalık olmadan tek başıma rahat rahat yiyorum eşimle yemiyoruz dikkat çekmesin diye mesafeliyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?