ben de dışarıda hiç yemek yiyemem, ama aşçımız süper yaBizim aşçının yemeklerini beğenmiyorum ben ya bende yarenay gibi evden mi getirsem acaba
buzluğa at birazını, misafirin gelince çıkartırsın..yoksa k.validen kızına verirDünde k.validemin çalıştığı yerde kabak dolması yapmışlar İçi baya kalmış o da eve içini getirmişti. Neredeyse sırf kıyma çok az pirinç var dedim yapraklarım var sarayım sardım ama iç çok kaldı patlıcanda istemedim bugün yarım kilo daha yaprak alıcam sarıcam koskoca bi tencere sarmam olacak
ay elfi, niye muhattap oluyosun ki şu kızlaBen ne yesem ya yukarda bi çiğ köfteci gördüm orda dürüm mü yaptırsam acaba.. Bi de bu yanımdaki salak gitti dün bana dedi ki ya rica etsem sen verebilirsin mi fişleri. Yemeğe gidenlere fiş veriyoruz sonra toplu ödeme yapılacak lokantaya. Herkese fişleri verdim sonra ben geç kaldım yemeğe gittim soğuktu yemekler kendisine burgere gitmiş hanfendi bugün fiş falan vermem kimseye
ben de onu sorucaktım,neden ki canım birlikte oturup yeseniz bişey diyen falan mı olur?
bazlama duyunca/okuyunca Zuhal Topalla izdivaçtan Dürdane geliyo aklımahepiniz yemek yemek dediniz karmını acıktırdınız. benim öğlen menüm de bazlama-kavun
ben de onu sorucaktım,
canım sevgili olsanız sorun olur belki de, ama evlisiniz bişi derer mi?
limangoya sinir oluyorum, kargosu 7 tlyok canım kimse bişey demezde biz öyle istiyoruz
kızlar limangoda bi şapka beğendim alıyımmı sizce beyaz bişe ekleyemedim
hımm anladım canım, keşke 1-2 tane kız daha olsa onlarla takılırmışınzaten herdakika beraberiz canım o arkadaşlarıyla yesinbişey demezler biz hani resmi davranıyoruz bide diğer personel kıskanıyo
zuzu kırmızıyı da bana al
Ayyy hangisini seçsemmm :44: Yeşili alıyorum beyazı da alıcam amaa. Zuzuş taksit yaptırrr 3-5 ayda ödersin olmaz mıııı
Ohh mis gibiymiş çiçekler ilk defa bir yeğenim bana çiçek alıyor yerim ben onu
o zmn ayrı ayrı yiyin nazar değdirmesinlerzaten herdakika beraberiz canım o arkadaşlarıyla yesinbişey demezler biz hani resmi davranıyoruz bide diğer personel kıskanıyo
yok canım kimse bişey demezde biz öyle istiyoruz
kızlar limangoda bi şapka beğendim alıyımmı sizce beyaz bişe ekleyemedim
battı balık yan gider:97:
Güle güle giyin
limangoya sinir oluyorum, kargosu 7 tlalma kuzu 7 tlye şapka alırsın
tatil yerlerinde en kolay bulunan şey, şapka, mayo, gözlük
hımm anladım canım, keşke 1-2 tane kız daha olsa onlarla takılırmışın
sağol zuzuş yazlık elbise iytiyacımı giderdin. funda zaten full kombin aldı bana sağolsun. yeğenimden de bi demet çiçek geldi
acabaaaaaaaa diğer arkadaşlar hediye almamışlar mı banaparaları mı bitmiş, haftalıklarını kota mı yatırmışlar çiğ köfte dürümler yenmiş paralar bitmiş mi yoksa
o zmn ayrı ayrı yiyin nazar değdirmesinler
bana da doğumgünüm diye 10tl çek yollamışlar ama keşke kargo da bedava olsaydı çok fazla yaa 7 tl kargo parası mı olur. baktım hoşuma giden pek bişey bulamadım zaten.
bence değmiyor limangodan bişey almaya alma cnm.
yaa bi sandalet alim dedim ayağım girmedi zorla soktum yani ama herseferinde öle uğraşamam yordu yani
yaa ne giyecem ben en azından haftasonları rahat edim dedm terlik bakmam gerek artık..
karı koca aynı yerde çalışıyoz diye sinir oluyolaraman olsunlar salaklar bi kaçtane var banada hediye çeki göndermişler ben daha hiç alışveriş yapmadım deniyim demiştim evet kargo çok pahalı
cnm benim eltim 7. ayda şimdi. ayaklarım iyice şişti diyor hatta ben ondan bi numara büyük giyerim benden bi ayakkabı ödünç aldı evdekilerin hiçbiri olmuyor dedi. Geçenlerde de çarşıya çıktık nerdeyse 2 numara büyümüş ayakları. Bence en iyisi şöyle şık terlikler oluyor terlik al, ya da babet al ayağını fazla terletmeyecek ve sıkmayacak. sandalet de olabilir daha kalın bantlı işe uygun bişeyler bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?