2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bizim aşçının yemeklerini beğenmiyorum ben ya bende yarenay gibi evden mi getirsem acaba
ben de dışarıda hiç yemek yiyemem, ama aşçımız süper ya
hatta etli biber dolması asla tadına bakmam, bugün 1 tane aldım süperdi
evden getir bişiler canım, yemek de dayanmaz ama sıcaklarda:26:
buzluğa at birazını, misafirin gelince çıkartırsın..yoksa k.validen kızına verir

ay elfi, niye muhattap oluyosun ki şu kızla
çok iyi niyetlisin sen bebeyim yaa :26:

yok canım kimse bişey demezde biz öyle istiyoruz
kızlar limangoda bi şapka beğendim alıyımmı sizce beyaz bişe ekleyemedim

limangoya sinir oluyorum, kargosu 7 tl alma kuzu 7 tlye şapka alırsın
tatil yerlerinde en kolay bulunan şey, şapka, mayo, gözlük

zaten herdakika beraberiz canım o arkadaşlarıyla yesinbişey demezler biz hani resmi davranıyoruzbide diğer personel kıskanıyo
o zmn ayrı ayrı yiyin nazar değdirmesinler

bana da doğumgünüm diye 10tl çek yollamışlar ama keşke kargo da bedava olsaydı çok fazla yaa 7 tl kargo parası mı olur. baktım hoşuma giden pek bişey bulamadım zaten.
bence değmiyor limangodan bişey almaya alma cnm.

battı balık yan gider:97:

Güle güle giyin

sağol zuzuş yazlık elbise iytiyacımı giderdin. funda zaten full kombin aldı bana sağolsun. yeğenimden de bi demet çiçek geldi

acabaaaaaaaa diğer arkadaşlar hediye almamışlar mı bana paraları mı bitmiş, haftalıklarını kota mı yatırmışlar çiğ köfte dürümler yenmiş paralar bitmiş mi yoksa

limangoya sinir oluyorum, kargosu 7 tl alma kuzu 7 tlye şapka alırsın
tatil yerlerinde en kolay bulunan şey, şapka, mayo, gözlük

hımm anladım canım, keşke 1-2 tane kız daha olsa onlarla takılırmışın

haklısın tatlım almıyorum ozaman hediye çekim vardıdaevet iyi olurduda aman uyuz kızlar olucaksa hiç olmasın ben böyle takılıyorum işte siz varsınız

yaa bi sandalet alim dedim ayağım girmedi zorla soktum yani ama herseferinde öle uğraşamam yordu yani
yaa ne giyecem ben en azından haftasonları rahat edim dedm terlik bakmam gerek artık..

karı koca aynı yerde çalışıyoz diye sinir oluyolaraman olsunlar salaklar bi kaçtane varbanada hediye çeki göndermişler ben daha hiç alışveriş yapmadım deniyim demiştim evet kargo çok pahalı

yaa bi sandalet alim dedim ayağım girmedi zorla soktum yani ama herseferinde öle uğraşamam yordu yani
yaa ne giyecem ben en azından haftasonları rahat edim dedm terlik bakmam gerek artık..

cnm benim eltim 7. ayda şimdi. ayaklarım iyice şişti diyor hatta ben ondan bi numara büyük giyerim benden bi ayakkabı ödünç aldı evdekilerin hiçbiri olmuyor dedi. Geçenlerde de çarşıya çıktık nerdeyse 2 numara büyümüş ayakları. Bence en iyisi şöyle şık terlikler oluyor terlik al, ya da babet al ayağını fazla terletmeyecek ve sıkmayacak. sandalet de olabilir daha kalın bantlı işe uygun bişeyler bulabilirsin.

karı koca aynı yerde çalışıyoz diye sinir oluyolaraman olsunlar salaklar bi kaçtane varbanada hediye çeki göndermişler ben daha hiç alışveriş yapmadım deniyim demiştim evet kargo çok pahalı

benim de önceden de vardı. şimdi de bugüne özel vermişler ama iki çek de birleştirilmiyor bildiğim kadarıyla amaaan salla daha iyilerini bulursun canlı canlı

kolay gelsin zuzummm, yorma kendini yavaş yavaş yap

Son düzenleme:

işyerinde açık ayakkabı yasak zaten şimdilik eski babetlerimle idare ediyorum şimdi ilk kez yeni bişe denemeye kalkınca olmadı maalesf en mantıklısı terlik sanırım yaza geldik ya tam sıcaklarda bakalım ne kadar şişecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…