işyerinde açık ayakkabı yasak zaten şimdilik eski babetlerimle idare ediyorum şimdi ilk kez yeni bişe denemeye kalkınca olmadı maalesf en mantıklısı terlik sanırım yaza geldik ya tam sıcaklarda bakalım ne kadar şişecez
işe almıcaksın ama terliği diimiii:26::26:
Işte ne giyceksin ,sıkmasın ayaklarını
Boll senin d.günün haftaya perşembeydi dimmi
işe almıcaksın ama terliği diimiii:26::26:
Işte ne giyceksin ,sıkmasın ayaklarını
sağol zuzuş yazlık elbise iytiyacımı giderdin. funda zaten full kombin aldı bana sağolsun. yeğenimden de bi demet çiçek geldi
acabaaaaaaaa diğer arkadaşlar hediye almamışlar mı banaparaları mı bitmiş, haftalıklarını kota mı yatırmışlar çiğ köfte dürümler yenmiş paralar bitmiş mi yoksa
haklısın tatlım almıyorum ozaman hediye çekim vardıdaevet iyi olurduda aman uyuz kızlar olucaksa hiç olmasın ben böyle takılıyorum işte siz varsınız
ay kıyamam yaa, artık böyle lucak ama bol doğuma kadaryaa bi sandalet alim dedim ayağım girmedi zorla soktum yani ama herseferinde öle uğraşamam yordu yani
yaa ne giyecem ben en azından haftasonları rahat edim dedm terlik bakmam gerek artık..
aman o deli muhatap olmaya mı başladı artıkuyanık sana yaptıracak kendisi erkenden gidecek yiyecek verme tabi bi daha kimseye fiş falan uğraşma onun işleriyle elfi. Ayy çiğ köfte dürüm dedin de canım çekti. Bence ye
buzluğa at birazını, misafirin gelince çıkartırsın..yoksa k.validen kızına verir
ay elfi, niye muhattap oluyosun ki şu kızla
çok iyi niyetlisin sen bebeyim yaa :26:
haklısın tatlım almıyorum ozaman hediye çekim vardıdaevet iyi olurduda aman uyuz kızlar olucaksa hiç olmasın ben böyle takılıyorum işte siz varsınız
yok cnm nerdeeeee:)) açık ayakkabı bile yasak haftasonları rahat rahat giyerim terlik artık adanayı biliyosunuz yazın kavruluyoz burda ağustosu hiç düşünemiyorum valla.şimdilik babetle idare edecez başka çare yok sıkarsada büyüğünü alacam artık.
geçen gün yay erkeklerini konuşmuşsunuz kimlerin eşi yay dı tam hatırlayamıyorumda benim eşimde yay :)))
yasak mııııpöffffffffffff
cnm senin eşin de boğaydı sanki dimi?:26:
geçen gün yay erkeklerini konuşmuşsunuz kimlerin eşi yay dı tam hatırlayamıyorumda benim eşimde yay :)))
senin eşin yaymıyok canım yükseleni falan farklıdır
Nigarla bizimki yay
ay niye canım sizin eşlerinizde size yardımcı oluyor ki..
Benim eşim gezmeyi pek sever tipik yay burcu. Buda benim için avantaj oluyor tabi :))
elfininkisi istisan zaten kuzu her konudasenin eşin yaymıyok canım yükseleni falan farklıdır
Nigarla bizimki yay
hımm bilmem benimkisinde öyle bişi sezmedim benyay çok çapkın oluyo benim erkek arkadaşım yaydı çocuk güzel kız gördümü dayanamzdı resmen..
yardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimi yaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?