2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

işe almıcaksın ama terliği diimiii:26::26:

Işte ne giyceksin ,sıkmasın ayaklarını

yok cnm nerdeeeee:)) açık ayakkabı bile yasak haftasonları rahat rahat giyerim terlik artık adanayı biliyosunuz yazın kavruluyoz burda ağustosu hiç düşünemiyorum valla.şimdilik babetle idare edecez başka çare yok sıkarsada büyüğünü alacam artık.

niye ki zuzu işe giderken de giyebileceği şık terlikler oluyor onlardan alabilir. Hem sağlık bu, ayağını acıtıyorsa kim ne diyecek, bence ne ile rahat ediyorsa ondan alsın bi iki tane sonra ayakların küçülünce giyemezsin ama muhtemelen, o yüzden fazla ayakkabı alma cnm. Kıyafetler artık robadan oluyor hamile olan da giyiyor olmayan da. o yüzden kıyafette pek sıkıntı yok da ayakkabıyı falan sonra bi daha kullanamaz

ay ben en sona saklamıştım du hemen veriyorum hediyemi

haklısın tatlım almıyorum ozaman hediye çekim vardıdaevet iyi olurduda aman uyuz kızlar olucaksa hiç olmasın ben böyle takılıyorum işte siz varsınız

yaa bi sandalet alim dedim ayağım girmedi zorla soktum yani ama herseferinde öle uğraşamam yordu yani
yaa ne giyecem ben en azından haftasonları rahat edim dedm terlik bakmam gerek artık..
ay kıyamam yaa, artık böyle lucak ama bol doğuma kadar

Ya ben konuşmuyorum onunla o benle konuşuyor. Yemedim çiğ köfte çok sıcak hava rahatsız eder dedim yemeğe gittim o lokantaya. En azından bi çorba içtim

buzluğa at birazını, misafirin gelince çıkartırsın..yoksa k.validen kızına verir

ay elfi, niye muhattap oluyosun ki şu kızla
çok iyi niyetlisin sen bebeyim yaa :26:

Kızı nasiplenmese olmaz ki canım. Ya canım valla ben muhatap olmuyorum kendisi gelip konuşuyor sinir oluyorum

haklısın tatlım almıyorum ozaman hediye çekim vardıdaevet iyi olurduda aman uyuz kızlar olucaksa hiç olmasın ben böyle takılıyorum işte siz varsınız

Sana katılıyorum valla tek ol kafan rahat olsun boşver

yasak mıııı pöffffffffffff
cnm senin eşin de boğaydı sanki dimi?:26:

geçen gün yay erkeklerini konuşmuşsunuz kimlerin eşi yay dı tam hatırlayamıyorumda benim eşimde yay :)))

yasak mıııı pöffffffffffff
cnm senin eşin de boğaydı sanki dimi?:26:

evt cnm maalesef iyki çocuğum boğa olmuyo yani çok çektiriyo valla şu inadı seninkide öylemi?
geçen gün yay erkeklerini konuşmuşsunuz kimlerin eşi yay dı tam hatırlayamıyorumda benim eşimde yay :)))

yay çok çapkın oluyo benim erkek arkadaşım yaydı çocuk güzel kız gördümü dayanamzdı resmen..

bolcum malesef yay lar çapkın oluyorlar benim eşim evlenmeden önce çapkınmış ama o dafter kapandı diyor onlar eskidendi diyor

ay niye canım sizin eşlerinizde size yardımcı oluyor ki..

Benim eşim gezmeyi pek sever tipik yay burcu. Buda benim için avantaj oluyor tabi :))

yardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimiyaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur

ay ilk kez romantik bi yay
senin eşin yaymıyok canım yükseleni falan farklıdır
Nigarla bizimki yay
elfininkisi istisan zaten kuzu her konuda anlattıklarından felan ben onu balık burcu düşünmüştüm gibi gibi
yay çok çapkın oluyo benim erkek arkadaşım yaydı çocuk güzel kız gördümü dayanamzdı resmen..
hımm bilmem benimkisinde öyle bişi sezmedim ben

Ayşee ben de kombin hediye etcem, birisini seç
diğerlerini doğum günlerinde kızlara hediye etcem

yardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimiyaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur

ayy hemde ne romantik erkek arkadaşım bana şiirler yazardı,mektuplar yazardı ama böyle kitaplardaki gibi valla bak hatırladım şimdi ama benim eşim hiç uzaktan alakası yok böle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…