2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf geçmişi okuya okuya ancak gelebildim. bizim fuar yoğunluğu devam ediyor.

adaşımmmm doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu yıllaraa herkes giydirmiş seni ben de biraz süsleyim dedim

Son düzenleme:
yardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimiyaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur

Benim eşimde çok konuşkan hareketli iyimser özgürlüğüne düşkün.

Romantik değil desem yalan olur ama benden de bekliyorda bende ot gibiyim. Bi sabah kalksam ona kahvaltı hazırlasam ne sevinir var ya.. Arada diyor zaten bi sabah kahvaltısı göremedik :))

ayy hemde ne romantik erkek arkadaşım bana şiirler yazardı,mektuplar yazardı ama böyle kitaplardaki gibi valla bak hatırladım şimdi ama benim eşim hiç uzaktan alakası yok böle şeylerle
aaa :26: o zaman bizim yaylarda bi arıza var

Aa çok şaşırdım acaba bizimkilerin içindede gizli bi romantiklik varda bizmi dışarı çıkaramadıkeşimde öyle kimseye küsüp kinlendiğini görmedimilgi bekliyomu sizinkiler benimki bazen aşırı ilgi bekler ben alıştırmış olabilirimelfiş ben bazen hazırlıyorum yapıp çıkıyoruzcanım isterse odayarenay banada al çok beğendim

İlgi mi ay canım ilgi manyağı desem daha doğru olur gece gündüz yanında olsam onu şımartsam dünyalar onun olur herhalde biraz uzak durdum mu hiç ilgilenmiyorsun der bak ortak bi özellik daha bulduk :)

Fundacım bende yarın erken kalkabilirsem kahvaltı hazırlıyım ya hergün işyerine kahvaltımı o hazırlıyor yarında ben evde hazırlıyım beklenmedik an olur sevinir

Tabi bu aralar sürtüştüğümüz bi konu var laptopu değiştirmek istiyor laptop alırsan bende araba alıcam görürsün dedim tamam diyor kızdırıyor beni. Ama almasın ya var zaten evde idare ediyor bizi

Dinliyorum şarkıyı
Peki elfi espirilimibenimki espirili çok güldürü beni

Canım eşimi anlatıyorsun sanki o kadar esprili ki benide çok güldürür.

Benim pasif olmamı istemiyor ama napıyım değiştiremiyorum kendimi. Artık bu yanımdaki kızı anlata anlata en son anlatma onu ya bi haddini bildiremiyon dedi Sonra ben üzüldüm öyle deyince biraz değiş aşkım kendini kullandırma dedi safmıyım acaba ya

fundacım şarkı için sanada tşkler

Ben özgün ün sadece arkadaşız şarkısına taktım bu aralar hergün dinliyorum

odamı meraklı teknolojiye benimki elektronik şeylere aşırı meraklıbide cömert bende netbook istiyodum geri vazgeçtim şimdilik evde 1 tane laptop var yetiyo hazırla canım zaten sen çayı koyarsın hazır olana kadar bi taraftanda giyinirsinevde kahvaltı yapmak çok güzel oluyo:13:

Yarın üşenmezsem kahvaltı hazırlıcam. Evet benim eşimde teknolojiye çok meraklı. Avm lerde teknosada yarım saatimiz geçer o da en son kolundan tutar zor çıkarırım ordan.

fundacım şarkı için sanada tşkler

ben özgün ün sadece arkadaşız şarkısına taktım bu aralar hergün dinliyorum

zamanında anlaşıyoduk:))
şimdiyse boğayla cebelleşiyorum işte

canım iyi niyetlisin saf değilbenim eşimde hiç sevmez anlatmayı boşver der dedikoduyu hele hiç sevmezo şarkıyıda çok seviyorum ben..
Bolcum boğalar iştahli dikkatli ve inat oluyolarayy özel olmazsa ondan niye ayrıldınki canım:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…