yardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimi yaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur
ay evet yaylar çok iyimser olur, hiç kıyamazlar kimseye, kin de tutamazlaryardımcı oluyoda seninki gibi değil romantik falan ya senin eşinseviyoyum kocişimi yaylar iyimser özgürlüğüne düşkün hareketli konuşkan olur
aaa :26: o zaman bizim yaylarda bi arıza varayy hemde ne romantik erkek arkadaşım bana şiirler yazardı,mektuplar yazardı ama böyle kitaplardaki gibi valla bak hatırladım şimdi ama benim eşim hiç uzaktan alakası yok böle şeylerle
ay evet yaylar çok iyimser olur, hiç kıyamazlar kimseye, kin de tutamazlar
aaa :26: O zaman bizim yaylarda bi arıza var
ayy hemde ne romantik erkek arkadaşım bana şiirler yazardı,mektuplar yazardı ama böyle kitaplardaki gibi valla bak hatırladım şimdi ama benim eşim hiç uzaktan alakası yok böle şeylerle
Aa çok şaşırdım acaba bizimkilerin içindede gizli bi romantiklik varda bizmi dışarı çıkaramadıkeşimde öyle kimseye küsüp kinlendiğini görmedim ilgi bekliyomu sizinkiler benimki bazen aşırı ilgi bekler ben alıştırmış olabilirim elfiş ben bazen hazırlıyorum yapıp çıkıyoruz canım isterse oda yarenay banada al çok beğendim
Dinliyorum şarkıyı
Peki elfi espirilimibenimki espirili çok güldürü beni
peki sen anlaşabiliyomusun yaylarla canım
fundacım bende yarın erken kalkabilirsem kahvaltı hazırlıyım ya hergün işyerine kahvaltımı o hazırlıyor yarında ben evde hazırlıyım beklenmedik an olur sevinir
tabi bu aralar sürtüştüğümüz bi konu var laptopu değiştirmek istiyor laptop alırsan bende araba alıcam görürsün dedim tamam diyor kızdırıyor beni. Ama almasın ya var zaten evde idare ediyor bizi
odamı meraklı teknolojiye benimki elektronik şeylere aşırı meraklıbide cömert bende netbook istiyodum geri vazgeçtim şimdilik evde 1 tane laptop var yetiyo hazırla canım zaten sen çayı koyarsın hazır olana kadar bi taraftanda giyinirsin evde kahvaltı yapmak çok güzel oluyo:13:
canım eşimi anlatıyorsun sanki o kadar esprili ki benide çok güldürür.
Benim pasif olmamı istemiyor ama napıyım değiştiremiyorum kendimi. Artık bu yanımdaki kızı anlata anlata en son anlatma onu ya bi haddini bildiremiyon dedisonra ben üzüldüm öyle deyince biraz değiş aşkım kendini kullandırma dedi safmıyım acaba ya
fundacım şarkı için sanada tşkler
ben özgün ün sadece arkadaşız şarkısına taktım bu aralar hergün dinliyorum
zamanında anlaşıyoduk:))
şimdiyse boğayla cebelleşiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?