2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yokk cnm çapkınlar dedim ya aldatıldım tabiki:))
ama biz 6 yıl çıktık ve o ist.daydı ben burda(

Güzel bi söz buldum

“Tam anlamıyla mutlu olabilmek için gereken tek şey;
bu anı, geçmişteki diğer anlarla karşılaştırmayı bırakmaktır...”

aynen okonuda sıkıyo beni bazenteknosa girdimmi çıkamıyo bende zorla çıkarıyorum

Sizler yine iyiymişsiniz. Biz eşimle gittiğimizde ikimiz de dur şuna da bakalım bu da neymiş diye diye bir bakıyoruz kapanma saati gelmiş. Sizde bir taraf yine uyarıyı yapıyormuş

Karı koca yine kavga ederler ve kadın annesini hararetle arayıp,
"Anne artık day...anamıyorum yine kavga ettik. Ben çantamı alıp size geliyorum" der.

Annesi hiç düşünmeden cevaplar:
"Hayır kızım kocan bu sefer hatasının bedelini ödeyecek,
ben sizinle yaşamaya geliyorum." :)

bende cuma günü izinliyim sabah kalkıp kocama kahvaltı hazırlasam geçende adamın peşime takıldığında 3gün iizn günü içinde sabha erken kalkıp durağa bıraktı geçen hafta diyo insan bi kahvaltı hazırlar ama uykudan kalkamadım kolayca tost yapıyorum ama cuma günü kalkıp hazırlayayım sevinsin kuzum

Sizler yine iyiymişsiniz. Biz eşimle gittiğimizde ikimiz de dur şuna da bakalım bu da neymiş diye diye bir bakıyoruz kapanma saati gelmiş. Sizde bir taraf yine uyarıyı yapıyormuş

benim daha çok ilgimi çeken kısım kıyafet ayakkabıonunkini yemek ve teknolojisendemi teknolojiye meraklısın

çapkın deyince tahmin etmiştim aslındaboşver kendisi kaybetmişbigün kendide aldatılır

inşallah cnm ne diyim yaptıklarının karşılığını bulmasını isterim tabiki ama sanmıyorum o benden önce nişanlanmıştı bile bide derdiki 30 umdan önce evlenmem hayatta çok çektim ben hayatım daha farklı olabilirdi o olmasaydı ama yaşanması gerekiyomuş işte kısmet..

biz seninle aynıyız o zaman. ben ikizler o boğa. huyları çok gıcıktır ama

yarenay ve nektar teşekkr ederim canlarım. nektar sanırım pembe elbiseliyi seçicem akşam yemeğe çıkarken giyerim şık olur

duşa girdim çıktım, saçlarımı kuruturken azcık fönledim (sıcağına dayanabildiğim kadar ) şimdi de french yapıyorum.
süslenelim azcık dimi yaa kimse bize bakmıyor biz kendimize bakalım bari

dr. gittik geldim

gördük bizim pitircigi kabinin atisini ultrasyondan gördük ama dinletmedi dr. bende sormadim niye dinletmedi diye insan görünce duygulaniyor gözlerim doldu hic bir sey aklima gelmedi hersey normal cok sükür simdilik

dogumda 25 ocak gösteriyor.

ayyyyyyyyyyy süper yaaa bi dahaki sefere dinlersin artık belki o zamana cinsiyeti de belli olur

Maşallah pıtırcığına 24 ocakta doğurda benimle aynı olsun tarihi :)) Kova burcu olacak bebişin

hiç üzülme canım hiç bişey belli olmaz daha herkes hakettiğini mutlaka bulur kimsenin ettiği yanına kalmaz bu hayattasen bundan sonra doğacak bebeğini düşün onunla mutlu huzurlu bi hayatınız olur inşallah

minik pıtırcığı yer teyzeleriayy inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…