yarın üşenmezsem kahvaltı hazırlıcam. Evet benim eşimde teknolojiye çok meraklı. Avm lerde teknosada yarım saatimiz geçer o da en son kolundan tutar zor çıkarırım ordan.
canım iyi niyetlisin saf değilbenim eşimde hiç sevmez anlatmayı boşver der dedikoduyu hele hiç sevmez o şarkıyıda çok seviyorum ben..
Bolcum boğalar iştahli dikkatli ve inat oluyolarayy özel olmazsa ondan niye ayrıldınki canım:78:
Zeynepcim bi link vericem umarım açılır
teşekkür ederim canım açıldı bakıyorum
yokk cnm çapkınlar dedim ya aldatıldım tabiki:))
ama biz 6 yıl çıktık ve o ist.daydı ben burda(
aynen okonuda sıkıyo beni bazenteknosa girdimmi çıkamıyo bende zorla çıkarıyorum
Sizler yine iyiymişsiniz. Biz eşimle gittiğimizde ikimiz de dur şuna da bakalım bu da neymiş diye diye bir bakıyoruz kapanma saati gelmiş. Sizde bir taraf yine uyarıyı yapıyormuş
çapkın deyince tahmin etmiştim aslındaboşver kendisi kaybetmiş bigün kendide aldatılır
benim daha çok ilgimi çeken kısım kıyafet ayakkabıonunkini yemek ve teknoloji sendemi teknolojiye meraklısın
evt cnm maalesef iyki çocuğum boğa olmuyo yani çok çektiriyo valla şu inadı seninkide öylemi?
yay çok çapkın oluyo benim erkek arkadaşım yaydı çocuk güzel kız gördümü dayanamzdı resmen..
selammm
ben geldim nasilsiniz kizlar ???
dr. gittik geldim
gördük bizim pitircigi kabinin atisini ultrasyondan gördük ama dinletmedi dr. bende sormadim niye dinletmedi diye insan görünce duygulaniyor gözlerim doldu hic bir sey aklima gelmedi hersey normal cok sükür simdilik
dogumda 25 ocak gösteriyor.
dr. gittik geldim
gördük bizim pitircigi kabinin atisini ultrasyondan gördük ama dinletmedi dr. bende sormadim niye dinletmedi diye insan görünce duygulaniyor gözlerim doldu hic bir sey aklima gelmedi hersey normal cok sükür simdilik
inşallah cnm ne diyim yaptıklarının karşılığını bulmasını isterim tabiki ama sanmıyorum o benden önce nişanlanmıştı bile bide derdiki 30 umdan önce evlenmem hayatta çok çektim ben hayatım daha farklı olabilirdi o olmasaydı ama yaşanması gerekiyomuş işte kısmet..
dr. gittik geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?