hiç üzülme canım hiç bişey belli olmaz daha herkes hakettiğini mutlaka bulur kimsenin ettiği yanına kalmaz bu hayattasen bundan sonra doğacak bebeğini düşün onunla mutlu huzurlu bi hayatınız olur inşallah
biz seninle aynıyız o zaman. ben ikizler o boğa.huyları çok gıcıktır ama
yarenay ve nektar teşekkr ederim canlarım. nektar sanırım pembe elbiseliyi seçicem akşam yemeğe çıkarken giyerim şık olur
duşa girdim çıktım, saçlarımı kuruturken azcık fönledim (sıcağına dayanabildiğim kadar) şimdi de french yapıyorum.
süslenelim azcık dimi yaa kimse bize bakmıyor biz kendimize bakalım bari
ayy evt ya aynı oluyoruz:)) biliyomusun bende onun kadar inat yapmaya başladım o konuşmuyosa 1-2 gün bende konuşmuyorum inat yapıyorum.sende öylemisin?
minik pıtırcığı yer teyzeleriayy inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın
Maşallah pıtırcığına24 ocakta doğurda benimle aynı olsun tarihi :)) Kova burcu olacak bebişin
ayyyyyyyyyyy süper yaaabi dahaki sefere dinlersin artık belki o zamana cinsiyeti de belli olur
ya o inattır evet ama şöyle inattır bi şeyin öyle olmasını istiyorsa ne kadar konuşursan konuş o öyle olacak. genelde kavga ya da tartışmada küsen taraf ben olurum. o hemen yumuşar siniri geçer iki dk.da barışmaya çalışır. Ama benim sinirim öyle anında geçmez. Çok nadir bişeye çok sinir olursa ben yanaşana kadar konuşmadığı da olur tabi
kızlar ben kaçıyorum yavaştan bugün dersim 5te. fazlaca yayıldım evde. ÇAmaşırlar kurumuştur toplayıp hazırlanıp çıkayım. Öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzz
:80::80::80:
kızlar ben kaçıyorum yavaştan bugün dersim 5te. fazlaca yayıldım evde. ÇAmaşırlar kurumuştur toplayıp hazırlanıp çıkayım. Öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzz
:80::80::80:
dr. gittik geldim
gördük bizim pitircigi kabinin atisini ultrasyondan gördük ama dinletmedi dr. bende sormadim niye dinletmedi diye insan görünce duygulaniyor gözlerim doldu hic bir sey aklima gelmedi hersey normal cok sükür simdilik
dogumda 25 ocak gösteriyor.
dr. gittik geldim
gördük bizim pitircigi kabinin atisini ultrasyondan gördük ama dinletmedi dr. bende sormadim niye dinletmedi diye insan görünce duygulaniyor gözlerim doldu hic bir sey aklima gelmedi hersey normal cok sükür simdilik
dogumda 25 ocak gösteriyor.
Maşallah pıtırcığına24 ocakta doğurda benimle aynı olsun tarihi :)) Kova burcu olacak bebişin
Trendyol görümceme 25 tl lik çek vermiş kıskandım..
niye vermişki 25 tl çek..
zuzu nigar nerdesiniz
canım arada alışveriş yapılsın diye veriyolar markafonide bana 30 tl verdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?