2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inşallah canım şimdi konuşunca aklıma geldi işte..en büyük dileğim huzurlu yuvam olsun kızımızla beraber..

ayy evt ya aynı oluyoruz:)) biliyomusun bende onun kadar inat yapmaya başladım o konuşmuyosa 1-2 gün bende konuşmuyorum inat yapıyorum.sende öylemisin?

sinemcim gözünaydın inşallah..

Son düzenleme:
ayy evt ya aynı oluyoruz:)) biliyomusun bende onun kadar inat yapmaya başladım o konuşmuyosa 1-2 gün bende konuşmuyorum inat yapıyorum.sende öylemisin?

ya o inattır evet ama şöyle inattır bi şeyin öyle olmasını istiyorsa ne kadar konuşursan konuş o öyle olacak. genelde kavga ya da tartışmada küsen taraf ben olurum. o hemen yumuşar siniri geçer iki dk.da barışmaya çalışır. Ama benim sinirim öyle anında geçmez. Çok nadir bişeye çok sinir olursa ben yanaşana kadar konuşmadığı da olur tabi

minik pıtırcığı yer teyzeleriayy inşallah sağlıklı bişekilde kucağına alırsın

ins. canim aminnn

Maşallah pıtırcığına 24 ocakta doğurda benimle aynı olsun tarihi :)) Kova burcu olacak bebişin

dr dedi belki 5 gün erkende gelebilir bebeklerin %5 i zamaninda doguyormus büyük bir ihtimalle kova olucak 15 20 gün önceden erken gelmezse :)).

ayyyyyyyyyyy süper yaaa bi dahaki sefere dinlersin artık belki o zamana cinsiyeti de belli olur

cinsiyetini tr. de ins. ögrenicez temmuzun son haftasi falan belki ögreniriz cinsiyyetini gösterirse kendini tam zamaninda oldu alisverisini de herseyini tr. den alicam kiyafetleri falan.

evet oda öyledir genelde laf söyler sonra ben küsünce yine küstü olurum:))bu sefer benim yaklaşmamı bekler dediği gibi olmadığı için bende yanaşmayınca uzar gider...

kızlar ben kaçıyorum yavaştan bugün dersim 5te. fazlaca yayıldım evde. ÇAmaşırlar kurumuştur toplayıp hazırlanıp çıkayım. Öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzz
:80::80::80:

kızlar ben kaçıyorum yavaştan bugün dersim 5te. fazlaca yayıldım evde. ÇAmaşırlar kurumuştur toplayıp hazırlanıp çıkayım. Öpüldünüz hepinizzzzzzzzzzzzzz
:80::80::80:

Ayşecim iyi bak kendine. Eşinle ailenle sevdiklerinle ve bizimle birlikte nice mutlu senelere canım. Yarın havadisleri alırız senden inş. akşama bi süpriz vardır

hadi gözünaydın canım işallah doğuma kadar normal gider pıtırcığın sağlıklı sıhhatli doğar

nerey yükledin canım

Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız.

albümdeyse bakayım dedim böle bir yazı çıkıyo

Maşallah pıtırcığına 24 ocakta doğurda benimle aynı olsun tarihi :)) Kova burcu olacak bebişin

elfiii tam ikimizin ortasında olacak demek ki yeğenimiz ben 26, sen 24

Trendyol görümceme 25 tl lik çek vermiş kıskandım..

Yarenaycım evet tam ortası ama 5 gün öne gelirse tamamen bizden kopacak oğlak burcu olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…