2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende acıktım yaa ne yesem acaba diye düşünüyorum şuan..
akşama yeşil fasulyem var dünden yaptım hatta öğlende burda yedim ama şuan çok açımm

aynkizlar dün gece saat 1 de uyandim bir acikmisim ki anlatamam yemiyecem dedim ama yatamadim normalde yatabilirim öyle ama ne aclikti valla tost yaptim kendime gece

baya istahim acildi doymuyorum sankki hic ya dr. dedim bu aylarda normal dedi

Kız kardeşimin sözlüsü askerden yeni geldi. Bizde dedik bu akşam onları taksime çağıralım bi yerde oturalım aradım kardeşimide müstakbel eniştemi de akşam 09:30 da taksimde buluşucaz

oo canım sen daha şimdiden böyleysen işin zor:))bana öyle gece acıkması falan olmadı hiç gün içinde 2-3 saatte bi midem kazınıyo öle:))bakalım kaç kilo alacaksın sen..

Slm, kızlar nezamandır giremedim siteye tatile gittik 1 hafta eşimle ama burnumdan geldi 3. günü döndük çok moralim bozuk kocamın bilgisayarında bikaç abuk sabuk site buldum erkek sitesi bide bu victoria secretin mankenlerinden bikaçının fanı çok kötü girdik birbirimize boşanıcam dedim annemdeyim şimdide ne yapıcağımı bilemiyorum

aa cnm inanmıyorum tatildemi gördün peki o nededi savunması ne oldu?

ayy canım ya üzüldüm buldum derken ne yapmış tam olarak anlamadım sohbetmi resimmi ne biliyim biraz açarsan

boşver gezintaksimm:98:benide götürün ya

Gel bacım senide götüreyim..

Ah şu internet kaç yuva yıkmıştır kim bilir. Sakinleşince konuşun canım fevri davranıp kötü kararlar vermeyin

canim ya üzüldüm anladim kadariyla siz hep tartisiyorsunuz biraz ayri kalmak belki ikinizede iyi gelicek 1 hafta falan ayri kalin sakin düsünün. derim ben

Bilmiyorum ama çok kötüyüm en tuhafıda susması neden nedir bu diye insan gibi soruyorum ne olucak iki video diyor, tatilde gördüm bide hepsi burnumdan geldi

bu victoriz secretin mankenlerinin videosu pirelli takvimi falan bilmiyorum ama şu anda nefret ediyorum ondan boşanıcam dedim daha 10 aylık evliyken bu yapılırmı

ya kizlar fatmada haber yok demi hic

ne yapti acaba dogumu tam nezamandi onun

evinde interneti yok sanirsam merak ediyoum

Aldım adreslerini hep karı resmi manken resmi anlamadım bide buralara üyemi acaba bilmiyorum ki hiç böle sitelerle işim olmaz yalancı hep myalan söylemiş bana gözümde yaş kalmadı ağlamaktan iki sidikli karı yüzünden annem bütün erkekler böyle diyor ya anlamadım kafam çok karışık ne yapsam ben şimdi

peki sen boşanacam deyince yada anneme gidecem deyincedemi bişe demedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…