bana niye vermiyokızlar acıktım ben ya akşama ne yemek var
yaaa ben sineme arkadaşlık gönderdim sanıyorum :)
bende acıktım yaa ne yesem acaba diye düşünüyorum şuan..
akşama yeşil fasulyem var dünden yaptım hatta öğlende burda yedim ama şuan çok açımm
aynkizlar dün gece saat 1 de uyandim bir acikmisim ki anlatamam yemiyecem dedim ama yatamadim normalde yatabilirim öyle ama ne aclikti valla tost yaptim kendime gece
baya istahim acildi doymuyorum sankki hic ya dr. dedim bu aylarda normal dedi
Slm, kızlar nezamandır giremedim siteye tatile gittik 1 hafta eşimle ama burnumdan geldi 3. günü döndük çok moralim bozuk kocamın bilgisayarında bikaç abuk sabuk site buldum erkek sitesi bide bu victoria secretin mankenlerinden bikaçının fanı çok kötü girdik birbirimize boşanıcam dedim annemdeyim şimdide ne yapıcağımı bilemiyorum
slm, kızlar nezamandır giremedim siteye tatile gittik 1 hafta eşimle ama burnumdan geldi 3. Günü döndük çok moralim bozuk kocamın bilgisayarında bikaç abuk sabuk site buldum erkek sitesi bide bu victoria secretin mankenlerinden bikaçının fanı çok kötü girdik birbirimize boşanıcam dedim annemdeyim şimdide ne yapıcağımı bilemiyorum
boşver gezintaksimm:98:benide götürün ya
Slm, kızlar nezamandır giremedim siteye tatile gittik 1 hafta eşimle ama burnumdan geldi 3. günü döndük çok moralim bozuk kocamın bilgisayarında bikaç abuk sabuk site buldum erkek sitesi bide bu victoria secretin mankenlerinden bikaçının fanı çok kötü girdik birbirimize boşanıcam dedim annemdeyim şimdide ne yapıcağımı bilemiyorum
Aldım adreslerini hep karı resmi manken resmi anlamadım bide buralara üyemi acaba bilmiyorum ki hiç böle sitelerle işim olmaz yalancı hep myalan söylemiş bana gözümde yaş kalmadı ağlamaktan iki sidikli karı yüzünden annem bütün erkekler böyle diyor ya anlamadım kafam çok karışık ne yapsam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?