2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kız kaç dereceye ayarlamıştın ki ben hiç 200 den fazla açmadım daha fırınımı :26:

250 ypmıştım
bidaha bende 200 yapcam :))

eh işte nektar kıvırmaya çalışıyorum....dolmalardan buakşamda yediler.kabaktanda biberden de kaldı canım :))) yarına bi hazır çorba bi salata yapıcam ohh

250 ypmıştım
bidaha bende 200 yapcam :))

eh işte nektar kıvırmaya çalışıyorum....dolmalardan buakşamda yediler.kabaktanda biberden de kaldı canım :))) yarına bi hazır çorba bi salata yapıcam ohh

eveet salata ve çorbayla yarınki yemeğin hazır canım
..
benim eşim bu hafta sonu izinliii, hatta yarın da izinli, cuma çalışacak
cumartesi pazar da benimle, inş gezeriz çok özledim onunla zaman geçirmeyi
3 hafta sonu oldu yalnızım

benim esimde hep calisiyor hep gec geliyor hafta sonu bir pazar evde onda dagec kalkiyoruz kahvalti yapana kadar saat 2 oluyor.

bizde pek bir seyler yapamamiyoruz iste

2 hafta sonra türkiyeye geliyoruz ins. orada beraber olacaz

benim esimde hep calisiyor hep gec geliyor hafta sonu bir pazar evde onda dagec kalkiyoruz kahvalti yapana kadar saat 2 oluyor.

bizde pek bir seyler yapamamiyoruz iste

2 hafta sonra türkiyeye geliyoruz ins. orada beraber olacaz
inş güzel bir tatil yaparsınız sinemcim

Günaydın herkesee

bugünkü şarkımız bora duran - gül senin tenin

inş güzel bir tatil yaparsınız sinemcim

Günaydın herkesee

bugünkü şarkımız bora duran - gül senin tenin

ins. canim ya güzel gecer pek sanmiyorum ama

esimin ailesi kalabalik bana sira gelmiyor ben baska hayal ediyorum esim hep aileyle gecirmek istiyor bende kendi annemlerde kaliyorum pek görüsemiyoruz, burada da zaten pek görüsemiyoruz esimle calisiyor hep 9-10 da eve geliyor yemek yiyor bilgisayara bakiyor sonra benim uykum geliyor yatiyorum sabah erken kalkiyor gidiyor son3 aydir hep böyle

günaydın sinemciğim teşekkür ederim bende iyiyim dün pıtırcığını gördüm allah bağışlasın minnacuk bişe onu görünce ben çok hoş oldum allahım en kısa zamnda isteyen herkese verir banada işallah :)

günaydın kızlar
inşallah güzel bi hafta sonu geçirirsin bu hafta nigar hakettin valla
sinemcim hadi gözün aydın ailene kavuşmana az kalmış bende temmuzda gidiyorum kayseriye
zuzu 250 dereceye verilirmi kız

kızlar yine sürprizi eşim yaptı ya:26:

adalarda bir otel bulmuş mailleşmiş bana gösteriyo anlamadım ne dedim beğenmezsen sen bak başka yere gidelim dedi yani cumartesi akşamı adalara gidiyoruz işallah pazar akşam dönüş çok mutluyum

işallah bir aksilik çıkmaz

evet cok kücük insan inanamiyor bu nasil bir insan olucak diye dona kaliyorsun hele ultrasyonda kalbi nasil hizli atiyor cok duygulandim aglamak icin zor tututk kendimizi esimle allah herkese bu duyguyu yasatsin isteyen herkese cocuk versin Güzel bir duygu anlatmakla omuyormus bir baskasi anlatirdida pek fazla biese hissetmezdim demek ki yasamak gerekmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…