2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben zaten hiçbi bayanın paspal olduğunu düşünmüyorum:82:

Ayıcıklı pijama giyerseniz..demek; paspal olmayın anlamına mı geliyor.........

Yok kesinlikle o anlama gelmiyor dediğim gibi benim eşim çok beğeniyor ama demekki bazı adamlar eşlerini öyle görmek istemiyor her zaman seksi gecelikle görmek isteyen var

ben zaten hiçbi bayanın paspal olduğunu düşünmüyorum:82:Ayıcıklı pijama giyerseniz..demek; paspal olmayın anlamına mı geliyor.........

düşünmüyor musun? ooo çok var ..ben görüyorum hep günlük hergün dışarda diz yapmış pijamalı kadınları

ayıcıklı pijama giymek paspal olmak degilki:82: ama sürekli pijamalı olmak..özenli bözenli olmamak süsü püsü olmamak..ve sıkıcı kadın modunda gösterir bizleri..
degişik olmak gerekir.. ben bunu erkek olarak karşı cins olarak düşünmem gerçi..önce kendime arkadaş..ben bakımsız olrsam zaten kendimi sevmediğim anlamına gelir..önce insan kendine valla.kendinle barışık olucan..başkası için o yapmazsa bende yapmam bende yk öyle bişey..

canım eşinin işi nedir oraya neden gittiniz niçin izmirde bişe yapamayacaksınız izmirdede birikim yaparsınız

canım İzmir'de birikim yapmamız çok zor. benim işimin kıymeti yok, garantisi de. çoğu yer sigorta bile yapmıyor. yapanı bulmak da çok zor maalesef. eşim matbaada çalışıyor. burda bir sürü yeni makine öğrendi.

zor bi durum canım..ama neden oraya gidince bişe yapamıyız diyosunki sonuçta ikinizde çalışıyosunuz belki izmire gittiğinizde daha ii bi iş bulabilir vedaha uygun kiralı bi ev tutabilirsiniz..

önemli olan kiralık ev bulmak değil ki canım. bunun ilerisi var. çocuk olmadan mümkün olduğunca birikim yapalım, bebişten sonra biraz kafamız rahat olsun istiyorum. benim annemler 25 yılda ancak ev sahibi oldular. biz de öyle olalım istemiyorum.

canm 1 sene daha dayanamzmı eşin...yada şu an ev alcak birikimi yaptınızmı..yeteri kadar varsa elinizde gidin, zaten ömür boyu kalmıcaksınız oralarda

Yarenayın meslek orada daha kaliteli galiba...biyerde haklı...burda bi matbaacıda 600 çalışıyosan...
Orda grafiker olarak 1000 lira falan buluyo dimi yarenay

tamam 1 sene daha dayancam diyo, ama konu ne olursa olsun tartışmalarımızın nedenini kıbrısta olmamıza bağlıyor, herşeye bunu bahane ediyor. ben de artık çok sinirleniyorum ve kavga ediyoruz. burda ben 1500 tl. maaş alıyorum. kendisi de İzmir'de aldığından iyi alıyor ve ortalama aylık 1000 tl. biriktiriyoruz. ayrıca burda fazla çalışınca mesai de alıyorum. İzmir'de mümkün değil. burda evime yeterince vakit ayırabiliyorum. İzmir'de olsam haftanın 6 günü 8'e kadar çalışırım.

bence çıkın ordan mutlulugunuzdan önemli ney olabilir cnm ..kocanı dinle sen

valla süper ben geleceğime güvenle bakamazsam mutlu olamam ki. devir 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur devri değil yani.

elfim o İzmir'de hiç evli kalmadı ya, hala bekarlık günlerimizdeki gibi olcaz da, Kıbrıstayız diye olamıyoruz sanıyor. akşam çıkalım, bir yerlerde çay içip yemek yiyelim. gezelim vs. burda da çıkarız diyorum. çok geç geliyomuş, hafta sonu yorgun oluyormuş vs. diyo. ama cuma akşamları 11-12 arası maça koşa koşa gidiyor. bu ne çelişki bu aralar çok sinir oluyorum. zaten salı akşamı yine kavga ettik. doğru düzgün konuşmuyoruz

o pijaması diz yapmış kadınların yatak odalarını sen nerden bileceksinki :82:

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da vardır ilgisiz olanı...ama hiç belli olmaz okadar süslü püslü kadınlar belkide kocalarını mutlu edemiyor, ama o diz izi olmuş pijamalı kadınlar belkide geceleri gayet şenlikli geçiyodur:89:

Bunu dış görünüşe bağlamamak gerek süper

benim eşimde hep seksi kıyafet ister evde.
Bende pijamayla olmayı severim.
Bu konuda çok çatışıyoruz.
Rahat edemiyorum ben o kıyafetlerle.
zaten işten yorgun geliyorum rahat olmak istiyorum

bende yatarken pijama giyiyorum kedili falan ama her zaman olmuyor arada diyo atacam onları biz rahat ediyoruz ama sürekli giiynmek onların hoşuna gitmeyebilir

haklısın yarenay biraz daha birikim yapmanız lazımbiraz daha sabredin ya kıbrıs engelmiymiş bazı şeyleri yapmanıza maçını iptal edebilir ben olsa kıyamet koparırım maça falan gidemez sana vakit ayırsın maça gideceğine

ben evde asla pijamayla falan gezmem benim minnoşun beni hep hoş bakımlı görmek istiyo

bende evde hayatta pijamayla gezmem

esortmanlarim var onlari giyerim öyle abuk sabuk degil

ama öyle kotla oturmam evde yada sortumu giyerim.

Benim esimin hic böyle seyler dikkatini cekmez bende anlamiyorum bende okadar degisik degisik pijama takimlari sortlu takimlar aldim ceyizim icin hiccc ama hic dikkat etmez benim esim hepsini giyiyorum ama hic öyle dikkatini cekmez.

degisik bir huyu var

valla canım yeter ki yine tartışmayalım diye sesimi çıkartmıyorum. zaten o gidiyor ben de yatıp uyuyorum o saatte. ama gençken 2 senemizi verimli şekilde harcasak da sonra rahat etsek diyorum. ben bebeğimiz olunca çalışamam İzmir'de, hatta daha hamile olduğum öğrenilince çıkartılırım işten. genelde tek grafiker olduğumuz için genç ve bekarlar tercih ediliyor bizim işte.

bende kısa elbiselerim şortlarım var..onları giyip dolanıyom evde..o da benm peşimde

zuzu çok tatlısın
Bende öyle evde askılılar şortlar giyerim hem öyle daha rahatım kotla hiç oturamam evde rahat edemem eve gelir gelmez çıkarım kıyafetlerimi

görünen köy klavuz istemez zuzucum

bende yatarken pijama giyiyorum kedili falan ama her zaman olmuyor arada diyo atacam onları biz rahat ediyoruz ama sürekli giiynmek onların hoşuna gitmeyebilir

valla hiç eşimden öyle bi tepki almadım...

Yazı çok seviyor :)) çıtçıtlı badi yok elini oraya buraya atıyo istediği gibi mıncıklıyo falan Yazın zaten ben hep gecelik giyerim..şort falan giymem yatarken
:92: Bunu da atıyorum geceleri:78::96:

yarenay biz herkes bebek varmı diye soruyo ama bizde senin gibi bazı şeyleri planlayıp öyle gelsin istiyoruz rahat büyüsün her açıdan istiyoruz çünkü ben hamile kalınca çalışmıycam bebeğimi kendim büyütmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…