canım İzmir'de birikim yapmamız çok zor. benim işimin kıymeti yok, garantisi de. çoğu yer sigorta bile yapmıyor. yapanı bulmak da çok zor maalesef. eşim matbaada çalışıyor. burda bir sürü yeni makine öğrendi.
önemli olan kiralık ev bulmak değil ki canım. bunun ilerisi var. çocuk olmadan mümkün olduğunca birikim yapalım, bebişten sonra biraz kafamız rahat olsun istiyorum. benim annemler 25 yılda ancak ev sahibi oldular. biz de öyle olalım istemiyorum.
tamam 1 sene daha dayancam diyo, ama konu ne olursa olsun tartışmalarımızın nedenini kıbrısta olmamıza bağlıyor, herşeye bunu bahane ediyor. ben de artık çok sinirleniyorum ve kavga ediyoruz. burda ben 1500 tl. maaş alıyorum. kendisi de İzmir'de aldığından iyi alıyor ve ortalama aylık 1000 tl. biriktiriyoruz. ayrıca burda fazla çalışınca mesai de alıyorum. İzmir'de mümkün değil. burda evime yeterince vakit ayırabiliyorum. İzmir'de olsam haftanın 6 günü 8'e kadar çalışırım.
valla süper ben geleceğime güvenle bakamazsam mutlu olamam ki. devir 2 gönül bir olunca samanlık seyran olur devri değil yani.
elfim o İzmir'de hiç evli kalmadı ya, hala bekarlık günlerimizdeki gibi olcaz da, Kıbrıstayız diye olamıyoruz sanıyor. akşam çıkalım, bir yerlerde çay içip yemek yiyelim. gezelim vs. burda da çıkarız diyorum. çok geç geliyomuş, hafta sonu yorgun oluyormuş vs. diyo. ama cuma akşamları 11-12 arası maça koşa koşa gidiyor. bu ne çelişkibu aralar çok sinir oluyorum. zaten salı akşamı yine kavga ettik. doğru düzgün konuşmuyoruz
ay allahım ne tartışmışsınız kızlardüşünmüyor musun?ooo çok var ..ben görüyorum hep günlük hergün dışarda diz yapmış pijamalı kadınları
ayıcıklı pijama giymek paspal olmak degilki:82: ama sürekli pijamalı olmak..özenli bözenli olmamak süsü püsü olmamak..ve sıkıcı kadın modunda gösterir bizleri..
degişik olmak gerekir..ben bunu erkek olarak karşı cins olarak düşünmem gerçi..önce kendime arkadaş..ben bakımsız olrsam zaten kendimi sevmediğim anlamına gelir..önce insan kendine valla.kendinle barışık olucan..başkası için o yapmazsa bende yapmam bende yk öyle bişey..
ay bu smiley neee ben onu hep bayrak sanıyorum şimdi dikkat ettimvalla hiç eşimden öyle bi tepki almadım...
Yazı çok seviyor :)) çıtçıtlı badi yok elini oraya buraya atıyo istediği gibi mıncıklıyo falanYazın zaten ben hep gecelik giyerim..şort falan giymem yatarken
:92: Bunu da atıyorum geceleri:78::96:
evet baya çoğaldık sinemcim orda arkadaşın falan varmı peki
ay allahım ne tartışmışsınız kızlarannelerimiz paspal o zaman, ziraa ben annemi hiç seksi gecelikle dolandığını görmedim de pijama ve paspallık? benim annem en temiz kadındır kii annemi örnek verdim :)))
ay bu smiley neee ben onu hep bayrak sanıyorum şimdi dikkat ettim:92:
zuzuş belin ağrıyo, acıkıyosun :26: :26: sen bi test yap rahatlaYaa buay adetim az geldi ya...
Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi
Acaba test yapsam mı:26:
..
öyle bi ihtimal yok ama,meraktan
hoşgeldin Denizselam kızlaaarrr,
uzun süredir giremiyordum.
özledim hepinizi vallahi..
Valla elfiii biz üşenmeyip hergece seksi kıyafetler giyip yatalım eyvallah..peki erkekler bizim için hangi fedakarlığı yapıyo...
Bazen eşimi zorla traşa gönderiyom..sakalın batıyo diyorum azıcık çıkınca..mızmızlanarak gidiyo traş olmaya...
Kendi adıma konuşayım, benim hergece seksi kıyafet giymem için..eşiminde her gece traş olması gerek
ne çok yazmışınız
nigar dediğini yaptım bakalım nasıl birgün olacak benim için
zuzuş işteebende bunu bayrak zannettimneyi atıyo acaba dedim ay bu kız alem yaa
ay allahım ne tartışmışsınız kızlarannelerimiz paspal o zaman, ziraa ben annemi hiç seksi gecelikle dolandığını görmedim de pijama ve paspallık? benim annem en temiz kadındır kii annemi örnek verdim :)))
gece yatarken bahseldi daha çok her gün pijama misali cnm:82:
yarenaycığım ozaman 1sene daha kalın idare edin oturun mantıklı bir şekilde konuşun izmirde bu paraları alamıyacağınızı söyle birikim olmadan olmuyor ne kadar çok para olursa okadar rahat edersiniz eviniz almak için paranız olur dedğin giib türkiyede çalışanlar fazla maaş almıyor
zuzu öyle söyledikten sonra bu ikisine:92:çok gülüyorumm
canım her ay en az 1 kere aynı şeyleri konuşuyoruz. artık kasete çekmeyi düşünüyorum, konu açılınca ordan tekrarlasın diye. konuştuktan sonra tamam, dayancam, sabretcem diyor ama değişen birşey yok maalesef. artık yoruldum ben de
ay allahım ne tartışmışsınız kızlarAnnelerimiz paspal o zaman, ziraa ben annemi hiç seksi gecelikle dolandığını görmedim de Pijama ve paspallık? Benim annem en temiz kadındır kii Annemi örnek verdim :)))
ay bu smiley neee ben onu hep bayrak sanıyorum şimdi dikkat ettim:92:
bende bunu bayrak zannettimneyi atıyo acaba dedim ay bu kız alem yaa
zuzuş iştee
zuzu öyle söyledikten sonra bu ikisine:92:çok gülüyorumm
yaa gülmeyin ama bende bayrak sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?