2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenaycim;

aynen bende bu dertlerden muzdaripim :) benimde esim cok calisiyor birbirimizle eskisi gibi degiliz konusamiyoruz az zaman ayiriyoruz bir birimize ben bütün gün evdeyim haftada 3 gün 3 er saat kursum var oda saat 9-10 kadar calisiyor eve geliyor pc sonrada bende yemek yiyor onu toparliyorum derken oturdugum yerde uyumus oluyorum sonra yataga gidip yatiyorum sabahta erken kalkiyor gidiyor,cok monotonlasti hayat yani simdi türkiyeye gidicez orada da hep dedesiyle falan olmak isteyecek kardesiyle olmak isteyecek bende pek haz almiyorum esimle hep yanliz kalmak istiyorum özlüyorum yani birlikte yaptigimiz seyler azaldi cünkü böyle iste hayat :)

yarenaycığım ozaman 1sene daha kalın idare edin oturun mantıklı bir şekilde konuşun izmirde bu paraları alamıyacağınızı söyle birikim olmadan olmuyor ne kadar çok para olursa okadar rahat edersiniz eviniz almak için paranız olur dedğin giib türkiyede çalışanlar fazla maaş almıyor

ay allahım ne tartışmışsınız kızlar annelerimiz paspal o zaman, ziraa ben annemi hiç seksi gecelikle dolandığını görmedim de pijama ve paspallık? benim annem en temiz kadındır kii annemi örnek verdim :)))

ay bu smiley neee ben onu hep bayrak sanıyorum şimdi dikkat ettim :92:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben çıkıyorum dişçiye giidcem şiftimde bitti yarın izinliiym kocişte pazar

yine görüşemicez onunla neyse yarın sabah erken kalkar kahvaltı hazırlarım sonra yatar uyurum

hadi iyi akşmalar öptüm hepinizi

bende bunu bayrak zannettimneyi atıyo acaba dedimay bu kız alem yaa

Yaa buay adetim az geldi ya...

Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi

Acaba test yapsam mı:26:

..

öyle bi ihtimal yok ama,meraktan
zuzuş belin ağrıyo, acıkıyosun :26: :26: sen bi test yap rahatla

selam kızlaaarrr,
uzun süredir giremiyordum.
özledim hepinizi vallahi..
hoşgeldin Deniz

:13:

ne çok yazmışınız
nigar dediğini yaptım bakalım nasıl birgün olacak benim için

afferim sanaa

yarenim, sevdiklerinizden uzaksınız birbirinize sarıyosunuz
bence haklısın sen, eşin de biraz dişini sıksın, sanki sen çok mu memnunsun orda olmaktan
sanki İzmire dönünce çalışmiycak lütfen uzun uzun konuşun bu konuyu ve birbirinize söz verin konuyu mümkün olduğunca dile getirmeyin.. sonuçta konuşulunca bişi değişmiyo, sadece tartışıp birbirinizi üzüyosunuz

kizlar ben cikiyorum

öpüldünüz yawru kuslarim

kaynanama gidiyorum pizza yapiyormus markete gidip bir kac malzeme alip gidicem

öpüldünüz canolar......

:92::92::92::92:

canım her ay en az 1 kere aynı şeyleri konuşuyoruz. artık kasete çekmeyi düşünüyorum, konu açılınca ordan tekrarlasın diye. konuştuktan sonra tamam, dayancam, sabretcem diyor ama değişen birşey yok maalesef. artık yoruldum ben de

genelde kadınlar yapar bunu sizdede tam tersi olmuş sanırım:)
insan bişeye taktımı takıyo aslında onu yapınca herşey düzelecek istediği gibi olacak sanıyosun ama bi bakıyosun olmamış bi şekilde ikna olması gerekiyo onunda.

bende bunu bayrak zannettimneyi atıyo acaba dedimay bu kız alem yaa

zuzu öyle söyledikten sonra bu ikisine:92:çok gülüyorumm

yaa gülmeyin ama bende bayrak sanıyodum

toplu olarak bi yuh çekmek istiyorum size
Ay zor tutuyom kendimi adamın ynında

Bayrk dediler yaa:90::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…