aaaaa erkeğinki de donmuş
zuzuu fırlamatopiğin maskotu eğlencesi sevimlisi
aaaaa erkeğinki de donmuş
yarenim, sevdiklerinizden uzaksınız birbirinize sarıyosunuz
bence haklısın sen, eşin de biraz dişini sıksın, sanki sen çok mu memnunsun orda olmaktan
sanki İzmire dönünce çalışmiycaklütfen uzun uzun konuşun bu konuyu ve birbirinize söz verin konuyu mümkün olduğunca dile getirmeyin.. sonuçta konuşulunca bişi değişmiyo, sadece tartışıp birbirinizi üzüyosunuz
genelde kadınlar yapar bunu sizdede tam tersi olmuş sanırım:)
insan bişeye taktımı takıyo aslında onu yapınca herşey düzelecek istediği gibi olacak sanıyosun ama bi bakıyosun olmamış bi şekilde ikna olması gerekiyo onunda.
Ayy çok alemsiniz yaa..bol nektar fundaa
Başka bayrak sanan vrmı
sinemde varhep çıkarken bayrak gibi sallıyo
bunu eşime o kadar çok anlatmaya çalıştım ki nigarım... ben de sabır taşı değilim ki sonuçta. diyorum bak ben 5'te geliyorum eve, yemek, bulaşık, çamaşır uğraşıyorum. bekliyorum ki gel, bi muhabbet edelim. hemen diyo İzmir'de olsak aynı saatlerde geliriz. canım yedi valla. geçen gün annesine şikayet ettim. dedim oğlun dönelim diye işkence yapıyor bana, annesi kürtçe konuştu gelmeyin, evinizi alın öyle gelin falan demiş. kızdı annesine. aramıyor onları da artık o yüzden. şu 1 seneyi tatlı tatlı geçirelim diyorum, yaptığı her hatada burayı suçluyor. hiç kendi suçlu değil yani.
burdaki bütün kadınlar aynı durumda canım. kocaları şikayetçi, kadınlar geleceğimiz için kalalım diyor. aynı dediğin gibi İzmir'de bizi toz pembe bir hayat bekliyor sanki. ben 27 yaşındayım, 30'umdan önce anne olmak istiyorum. bir evimiz bile yokken nasıl hamile kalayım ki? evi geçtim şuanda eşyalarımız bile yok. şimdi dönsek elimizdeki parayı mobilyalara yatırırız. evi almaya yetecek peşinat kalmaz ki elimizde. sonra bir sürü borç, borçlar sıkıştırınca da birbirimize sarcaz. şimdi en azından 5 kuruş borcumuz yok kimseye.
konuştuğum halde aynı diyosan başka yapıcak ne var hiç bilmiyorum canım yaabunu eşime o kadar çok anlatmaya çalıştım ki nigarım... ben de sabır taşı değilim ki sonuçta. diyorum bak ben 5'te geliyorum eve, yemek, bulaşık, çamaşır uğraşıyorum. bekliyorum ki gel, bi muhabbet edelim. hemen diyo İzmir'de olsak aynı saatlerde geliriz. canım yedi valla. geçen gün annesine şikayet ettim. dedim oğlun dönelim diye işkence yapıyor bana, annesi kürtçe konuştu gelmeyin, evinizi alın öyle gelin falan demiş. kızdı annesine. aramıyor onları da artık o yüzden. şu 1 seneyi tatlı tatlı geçirelim diyorum, yaptığı her hatada burayı suçluyor. hiç kendi suçlu değil yani.
sinemde varhep çıkarken bayrak gibi sallıyo
yarenay valla senin şikayet etmen gerekirken eşin şikayet ediyo haksız sen çok sabırlı ve olgunbi kızsın herkes senin yaptığını yapamaz yine söylüyorum..sen mantıklı davranıyosun duygusal davransan bişey sahibi olamazsınız
biz evlenmeden önce eşim deli gibi çalışırdı. 5 senedir çalıştığı yerde ilk iznini nikah tarihi almak için almıştı, siz düşünün artık. Işyerinde geceye kadar çalışır, eve gelir özelden aldığı işleri basar, sabah kalkar vaktinde işine gider, akşam benimle buluşurdu ve yüzü hep gülerdi. Buraya gelince yüzü asıldı. çalışmaktan korkar oldu. Anlamadım gitti. Ne yapayım bilemiyorum ve çok üzülüyorum. Ilk defa 2 gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. Dün akşam bana çikolata getirmiş, yemedim ben de. Gerçekten üzüldüğümü, beni ne kadar mutsuz ettiğini anlasın istiyorum. O da bana diyor ben mutsuzken seni nasıl mutlu edebilirim ki? Işin içinden çıkamadık bir türlü. Biraz mantıklı baksa olaylara anlayacak ama hiç bakmaktan yana değil... Allah'a dua ediyorum hep, şu 1 seneyi de atlatalım diye. Zaten bu sene de geçsin 1 gün fazla kalmıcam. Gözümü karartıp döncem izmirime. Ben izmir'e ondan daha çok aşığım. Benim daha çok arkadaşım vardı, daha sosyaldim. Burda resmen ev kadını oldum çıktım. Niye beni çok mutlu sanıyor anlamıyorum ki...
konuştuğum halde aynı diyosan başka yapıcak ne var hiç bilmiyorum canım yaa
dönünce borçlarla felan başederim diyosa, güven veriyosa dönmeyi düşünmezmisin?
mutlu, huzurlu olucaksa değer bence.. ay bilemedim kicanım tek başına nasıl başedecek ki. bana diyor özel iş yaparız yine eskisi gibi. e o zaman da çok çalışmış olacak ne fark edecek???
çok çalışkan bi eşin varmış canım...
Okadr çalışmaya nekadar kazanıyodu..şimdikinden daha mı çok
mutlu, huzurlu olucaksa değer bence.. ay bilemedim ki
en güzel zamanlarınız şimdi, cicim aylarınız.. hayatından bezmiş gibi geçirecekse günlerini risk alınır belki :26:
canım tek başına nasıl başedecek ki. bana diyor özel iş yaparız yine eskisi gibi. e o zaman da çok çalışmış olacak ne fark edecek???
nektarın dediğide doğru bugünler bidaha gelirmiki herşey gençken güzel benim okadar çok isteklerim hayallerim varki ama eşime söyleyip onu sıkmıyorum çünkü o herşeyin zamanla olacağını düşünüyo ve diyok bana herşey için çok acele ediyosun diyo:26:en iyisi oturun mantıklıca bi düşünün
canım o zaman haftalık 350 alıyordu, yemeğini falan şirket veriyordu. şimdi daha çok kazanıyor. ben zaten 2'ye katlıyorum burda aldığımla İzmir'dekini. tamam burda hayat pahalı ama burda alımgücümüz de birikim şansımız da daha fazla. offff bilemiyorummmm yaaa...
risk 1-2 günlük değil ki canım alayım, belki de 10 yılımıza mal olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?