2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bunu eşime o kadar çok anlatmaya çalıştım ki nigarım... ben de sabır taşı değilim ki sonuçta. diyorum bak ben 5'te geliyorum eve, yemek, bulaşık, çamaşır uğraşıyorum. bekliyorum ki gel, bi muhabbet edelim. hemen diyo İzmir'de olsak aynı saatlerde geliriz. canım yedi valla. geçen gün annesine şikayet ettim. dedim oğlun dönelim diye işkence yapıyor bana, annesi kürtçe konuştu gelmeyin, evinizi alın öyle gelin falan demiş. kızdı annesine. aramıyor onları da artık o yüzden. şu 1 seneyi tatlı tatlı geçirelim diyorum, yaptığı her hatada burayı suçluyor. hiç kendi suçlu değil yani.

burdaki bütün kadınlar aynı durumda canım. kocaları şikayetçi, kadınlar geleceğimiz için kalalım diyor. aynı dediğin gibi İzmir'de bizi toz pembe bir hayat bekliyor sanki. ben 27 yaşındayım, 30'umdan önce anne olmak istiyorum. bir evimiz bile yokken nasıl hamile kalayım ki? evi geçtim şuanda eşyalarımız bile yok. şimdi dönsek elimizdeki parayı mobilyalara yatırırız. evi almaya yetecek peşinat kalmaz ki elimizde. sonra bir sürü borç, borçlar sıkıştırınca da birbirimize sarcaz. şimdi en azından 5 kuruş borcumuz yok kimseye.

yarenay valla senin şikayet etmen gerekirken eşin şikayet ediyo haksız sen çok sabırlı ve olgunbi kızsın herkes senin yaptığını yapamaz yine söylüyorum..sen mantıklı davranıyosun duygusal davransan bişey sahibi olamazsınız

[ay bu smiley neee ben onu hep bayrak sanıyorum şimdi dikkat ettim :92: [/QUOTE]

ben zuzuyu bildigim için ne oldugunu anlamıştım

konuştuğum halde aynı diyosan başka yapıcak ne var hiç bilmiyorum canım yaa
dönünce borçlarla felan başederim diyosa, güven veriyosa dönmeyi düşünmezmisin?

sinemde varhep çıkarken bayrak gibi sallıyo

biz evlenmeden önce eşim deli gibi çalışırdı. 5 senedir çalıştığı yerde ilk iznini nikah tarihi almak için almıştı, siz düşünün artık. işyerinde geceye kadar çalışır, eve gelir özelden aldığı işleri basar, sabah kalkar vaktinde işine gider, akşam benimle buluşurdu ve yüzü hep gülerdi. buraya gelince yüzü asıldı. çalışmaktan korkar oldu. anlamadım gitti. ne yapayım bilemiyorum ve çok üzülüyorum. ilk defa 2 gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. dün akşam bana çikolata getirmiş, yemedim ben de. gerçekten üzüldüğümü, beni ne kadar mutsuz ettiğini anlasın istiyorum. o da bana diyor ben mutsuzken seni nasıl mutlu edebilirim ki? işin içinden çıkamadık bir türlü. biraz mantıklı baksa olaylara anlayacak ama hiç bakmaktan yana değil... Allah'a dua ediyorum hep, şu 1 seneyi de atlatalım diye. zaten bu sene de geçsin 1 gün fazla kalmıcam. gözümü karartıp döncem İzmirime. ben İzmir'e ondan daha çok aşığım. benim daha çok arkadaşım vardı, daha sosyaldim. burda resmen ev kadını oldum çıktım. niye beni çok mutlu sanıyor anlamıyorum ki...

çok çalışkan bi eşin varmış canım...
Okadr çalışmaya nekadar kazanıyodu..şimdikinden daha mı çok

konuştuğum halde aynı diyosan başka yapıcak ne var hiç bilmiyorum canım yaa
dönünce borçlarla felan başederim diyosa, güven veriyosa dönmeyi düşünmezmisin?

canım tek başına nasıl başedecek ki. bana diyor özel iş yaparız yine eskisi gibi. e o zaman da çok çalışmış olacak ne fark edecek???

canım tek başına nasıl başedecek ki. bana diyor özel iş yaparız yine eskisi gibi. e o zaman da çok çalışmış olacak ne fark edecek???
mutlu, huzurlu olucaksa değer bence.. ay bilemedim ki
en güzel zamanlarınız şimdi, cicim aylarınız.. hayatından bezmiş gibi geçirecekse günlerini risk alınır belki :26:

nektarın dediğide doğru bugünler bidaha gelirmiki herşey gençken güzel benim okadar çok isteklerim hayallerim varki ama eşime söyleyip onu sıkmıyorum çünkü o herşeyin zamanla olacağını düşünüyo ve diyok bana herşey için çok acele ediyosun diyo:26:en iyisi oturun mantıklıca bi düşünün

çok çalışkan bi eşin varmış canım...
Okadr çalışmaya nekadar kazanıyodu..şimdikinden daha mı çok

canım o zaman haftalık 350 alıyordu, yemeğini falan şirket veriyordu. şimdi daha çok kazanıyor. ben zaten 2'ye katlıyorum burda aldığımla İzmir'dekini. tamam burda hayat pahalı ama burda alımgücümüz de birikim şansımız da daha fazla. offff bilemiyorummmm yaaa...

mutlu, huzurlu olucaksa değer bence.. ay bilemedim ki
en güzel zamanlarınız şimdi, cicim aylarınız.. hayatından bezmiş gibi geçirecekse günlerini risk alınır belki :26:

risk 1-2 günlük değil ki canım alayım, belki de 10 yılımıza mal olacak...

yarenaycım insanın kendi işi olması çok daha zorr ...
yazdıklarınızı okuyorum ama durumunuzu çok bilmediğim için karışmak ıstemedım...
benım babamın ısı hep kendı ısıydı gelır gelrıken cok ıı ama gıderken goturdugu cok fazla oluyor birde kendı ısı olunca görusmenız oldukca azalır iş sorumlulugu cok daha fazla artıyor...
benım eşimin allahtan kendi işi değil ama türkiye içinde seyehatı olabiliyr... kaynanamda bana sureklı işte sende söyle kendi işini kursun kurtulun böyle il dışını diyip duruyor oğlu il dışına uçakla gidip geliyor diye üzülüyür beni ortaya atıyor... diğer oğlunun kendi işi var gece 12 den önce gelmiyor tabi kaynanamın umrunda mı karısının kocasını az görmüş olması... bana da söylediğinde dedimki benm kocamın mesleği var serbest meslek şart değil dedim zorluklarada katlanırız dewamlı ıl dısınsa gıtmıyor ya dedım hem ben 5 te eve gelıyrm kocamda 6.5 ta dedım 12 ya kadr bekleyemem dedım sustu bır daha brsey demedi

nektarın dediğide doğru bugünler bidaha gelirmiki herşey gençken güzel benim okadar çok isteklerim hayallerim varki ama eşime söyleyip onu sıkmıyorum çünkü o herşeyin zamanla olacağını düşünüyo ve diyok bana herşey için çok acele ediyosun diyo:26:en iyisi oturun mantıklıca bi düşünün

fundacım zaten biz erkeklere göre hep acele ediyoruz
onlar hep acele ediyrsun derler ama aradan zaman geçince bizim dediğimize gelirler

peki baya birikim yapabildinizmi yarenaycım..bide yanlış anlamazsan bişey sorucam siz evlenirken aileleriniz destek olmadımı yada olamadımı canım bütün yükün üzerinizde olması çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…