2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fundacım zaten biz erkeklere göre hep acele ediyoruz
onlar hep acele ediyrsun derler ama aradan zaman geçince bizim dediğimize gelirler
ben biraz sabırsız biriyim hemen herşey olsun isterim ama zamanla daha sabırlı olmayı öğrendimsenin eşin ne iş yapıyodu canım şehir dışına gdiyomuş ya merak ettim ilaç mümessilimi acaba ddeim

ben biraz sabırsız biriyim hemen herşey olsun isterim ama zamanla daha sabırlı olmayı öğrendimsenin eşin ne iş yapıyodu canım şehir dışına gdiyomuş ya merak ettim ilaç mümessilimi acaba ddeim

aynen bende canm nişan düğün arası o yüzden baya tartısırdık...
medikal teknık servis müdürü canm kan sayım bıokımya cihazlarıyla ılgılı... eger halledılemeyen bı problem varsa mecbur gıtmek zorunda kalıyor turkıyede her yere hızmet verıyorlar cunku...
cok hoslanmasamda bunada alıstım artık bende annemelrle vakıt gecıyrm haftasonuna denk gelıyrsa esımle beraber gıdıyrm bende hemsıre oldugum ıcın anlıyrm bende..
benım acelem su an ev konusunda kırada oturyrz gercı daha yenı evlıyız ama bende cocuk olana kadr alınıp odensın sıtyrm cunku 2 kısı calısyrz maaslarımızda oldukca ıı... benım evlenmeden once arabam vardı onu degıstrdk smd onu oduyrz bende ev ıcın ısrar edyrm cok artık bıktım soyklemekten cunku 2 kısı calıstyrz dıye herkes bızden brseyler beklıyr ozellıkle esımın aılesı... allhtan esımde olayları gordude artık ev bakalım dıye o ısrar edıyor

kızlar selammmm geçmişi okuyayım öyle yazayım dedim ama maşalllah okuyabilmek ne mümkün. Bi size yazayım yine geçmişe dönücem.

Doğumgünüm güzeldiiii. Secret işe yaradı nigar, kociş bana hediye almışşşşşşşşşş elinde poşetle geldi. İnanmadım zaten önce, ya bırakatıyorsun bana diildir o içinde saçma sapan bi şey vardı falan dedim. Açtım elbise almışşşş adam avm'de ilk gördüğü mağazaya girip virinde mankenin üstündeki elbiseyi verin bana demiş ve almış çok ciciii çiçekli bişi ama sadece denize giderken giymem şartıyla bi posta kavga ettik akşam akşam bu muhabbetten zaten. Biz genelde kalabalıkla piknikli falan gideriz denize. Diyor ki denizden çıkınca da otururken falan giyersin diye aldım. Yahu diyorum bu dışarı giyme elbisesi denizde otururken giyilir mi. Giyilir mi giyilmez mi atıştık biraz. Sonra neyse beğenmediysen giyilme diyorsan değiştir falan dedi. Birazdan çekip resmini koyayım bi bakın allaşkına. pasta falan da almışlar eltimler kayınvalidemler, hep birlikte kutladık ettik falan eğlenceliydi.

ev önemli canım ya kiracı olmak çok zor insan hiçbişey yapmak istemez eve kiracı olunca inşallah biran evvel bi ev alırsınız eşinin ailesi bişeyler bekliyo derken yardımmı?2kişi çalışınca insanların gözü büyüyo ya ama ona görede masraflar oluyo yani

canım normal bir yerde çalışırken ekstradan iş alıyorduk biz, onu diyor özel iş diye. yoksa kendi işini açmasına zaten razı olmam ben de. vergisi, algısı, borcu uğraşılmaz bu zamanda çok zor.

canım herşey gençken güzel doğru ama ne yapacaksak genç, dinç ve sağlıklıyken yapabiliriz. yaş ilerlerdikçe herşey daha zor gelecek malum. evimiz olsun istiyorum başka birşey istemiyorum ki ben de. benim yaşım 22-23 olsa neyse de 27 yaşındayım şuanda. 30'umuzdan önce kendi evimize geçmiş olalım istiyorum. sonrasında zaten kredi ödenmeye devam edicek.

peki baya birikim yapabildinizmi yarenaycım..bide yanlış anlamazsan bişey sorucam siz evlenirken aileleriniz destek olmadımı yada olamadımı canım bütün yükün üzerinizde olması çok ağır

canım biz evlenip buraya taşıncaz diye ev kurmadık. e ailemin elinde de hazırda para yoktu. dediğim gibi zaten 25 yıl sonra ancak kendileri ev sahibi oldu. onun dışında para biriktiremediler ki bana yardımcı olsunlar. eşim de ailesinde 5 bin tl. alabildi sadece. bi de arabasını sattı 9 bin lira. bütün masrafları kendimiz yaptık nikah için. buraya gelmek için de pasaport, çalışma izni falan para harcandı. şu anda bankada 13 bin tl. var. evi değiştirirsek daha çok atabiliriz kenara. Türkiye'ye dönmek için yine bir sürü masraf yapcaz. büyük ekran tv aldık lcd, bulaşık makinası aldık. daha taksitlerini ödüyoruz. şimdi onları götürmeye kalksak nakliye, gümrük masrafları var. burda satmaya kalksak 2. el diye para etmicek. seneye gidersek büyük ihtimalle ablamlarla beraber döncez, onların eşyalarla birlikte tıra yüklenecek. masraf olmıcak yani.

bir de adet dönemim geliyor, çok duygusalım, mutsuzum bu aralar ya. işler de yoğun. öyle olmasa daha kötü olurum sanırım.

albüm yaptım kızlar elbiseyi bi bakın giyilir mi bişey diyin yoksa değiştireyim. bu arada ben geçmişe dönüyorummm :80:

aman ya seninkiyle benimkinin bu huyları adamı öldürüyo kıskanç şeylerhadi gözün aydın bak eşin sürpriz yapmış sanaresim bekliyoruz

canım baktım elbiseye, dediğin gibi denizde giyilecek bir elbise değil bence de.

maddı olarak beklentı hıssedyrm canm esım yok oyle bırsey dıo ama ben oyle hıssedyrm hep 2 kısı calısyrsunuz lafı gecıyr...

cnm eşlerimiz aynı işi yapıyor sanırım benimki çok geziyo ama müdür değil(bu arada çok hoş çıkmışsınız..

yani nikah da 23 ekimde mi oldu, tam anlamadım

ay çok sevindim canım, minik hedefler seçmeye devaaam

ayşecim sevindim senin adına elbise çok hoşmuş bi boleroyla belki izin verir dışarda giymene..

canım yaa erkekler bızım gıbı dusunemıyor ıstee senın soyledıkelrın cok mantıklı...yasında erken bır yas degılkı ev almak ıstıyorkı ınsan cocuk ıcın daha ısteklı olsun .... ama erkekler ıcın bır cumle kullanırler erkekelr baba olduktan sonra olgunlasırmıs cok dogru hala cocuksu dusunuyorlar... bızım gıbı gelecek dusunmuyrlar...

yarenaycım valla ne desem bilemedim yaüzülme eşinede sabretmesini söyle ozaman 1 yıl daha sabredelim hayatımızı yoluna koyalım de

cnm eşlerimiz aynı işi yapıyor sanırım benimki çok geziyo ama müdür değil(bu arada çok hoş çıkmışsınız..

teşekkür ederim cnm sağol.. ıstanbuldamı calısıyr esın bol'cum?
işleri çok zorr allh sabır versın bızımkı cok gezmese bıle telefonu hıc susmuyr bende ondan cok sıkatecıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…