yani nikah da 23 ekimde mi oldu, tam anlamadım
ay çok sevindim canım, minik hedefler seçmeye devaaam
kızlar benım çıkmam lazım malum saat 5 oldu.... bu akşam rahatım yemek derdi yok anneme gidicez her hafta perşembe annemlere yemeğe gidiyoruzzzzz.......
herkes iyi akşamalrr.......
bende aranıza dahil olmak istiyorum. geçmişinizi 1 saate yakın bir zaman okudum ömrüm yetmeyecek die bırakıp burdan devam edeyim dedim. mümkün müdür?
hoşgeldin cnm tabi ki dahil olabilirsin.
Tumu tanışamadan gidiyorsun neyse yarın belki tanışırız cnm güle güle :80:
hoşbulduk... ben okuyana kadar dağıldınız ilk girdiğim anda çok daha kalabalıktı çünkü topik. biraz okuyayım bakalım yeni evliler neler yapıyor diye, dalmışım gitmişim. sohbet de ilgimi çekince ben bu hatunların arasına dalayım yahu dedim
yarenay yetiş cnm yeni üye alıyoruz kuralları say
anladım canım, aynı gün kutliycaz yanisi yıldönümümüzüevet canım nikah düğün salonunda kıyıldı aynı gün oldu eşimin istediği gibi
güle güle tuğçekızlar benım çıkmam lazım malum saat 5 oldu.... bu akşam rahatım yemek derdi yok anneme gidicez her hafta perşembe annemlere yemeğe gidiyoruzzzzz.......
herkes iyi akşamalrr.......
hoşgeldinn knmhtp :)) bebiş bekliyosun sanırımmbende aranıza dahil olmak istiyorum. geçmişinizi 1 saate yakın bir zaman okudum ömrüm yetmeyecek die bırakıp burdan devam edeyim dedim. mümkün müdür?
bende 2010 da evlendim tam 1 senelik evliyim..
yeni işe başladım 1 senenin sonunda istedigim işe alındım..
iki maaş olunca kaynanam daha sırtınız yere gelmez bizimde borcumuz çokk evde şu eksik bu eksik gibi laflara başladı.. en son ilk maaşımla mutfak masası almamı istedi.. böle garip istekleri var.. mesela günü vardı orada bi kadın oriflima satıyor.. kızına kendine ordan bşyler alır öder banada sana diger ay alcam der ve ne hikmetse diger ay bitürlü gelemedi..her gördügünde beni şunu al bana markete gibince bunu al bana der ister.. oglundan istemez çünkü oglu genelde almaz..
kayınpederim ne etliye ne sütlüye karışan cinsten 1 kuruş bile istememiştir bugune kdr vee kimsenin işine gücüne karışmaz ondan onu sveiyorum ama kaynanamla düşüncelerimiz çok farklı..
eşimlede severek evlendik ama çok gamsız oldu.. arkadaş ve kahve düşkünüü.. normalde çalışmayı çok isteyen biri deildim herşey sevigli dönemi giib olur sanıyordum ama öle olmadıı...allaha şükür işe girdimde sorunlarımız baya azaldıı artıkk kahveye yada arkadaşlarıyla buluştugunda sallamıyorum çünkü zaten yorgun eve geliyorumm..eşimle ugraşcak zamanım olmuyor..
kısacasıı evlilik ve sevgili dönemi çok farklı.. ayrıcca bi bayanın gercekten çalışması şart.. eşi çok aşırı zengin olur mesela günlük eşine 300-500 tl bırakır ozaman ye iç gez:) ama onun haricinde eve bırakılan 10-20 tl ile bi kadın ne yapabilir ki o paralarda hergün bırakılmaz..
hoşbuldk.anladım canım, aynı gün kutliycaz yanisi yıldönümümüzü
güle güle tuğçe
hoşgeldinn knmhtp :)) bebiş bekliyosun sanırımm
hoşbuldk.
evett bebişimiz var.. hiç planlanmadan geldi babası ile bana sürpriz yaptı. hayatımızın dönüm noktası gibi oldu, az kaldı heyecanla bekliyoruz onu. temmuz 18 2010 da evlendim bende. daha 1 yıl olamadık bebek hediye olacak inş. bize.
hoşgeldin canım :))bende 2010 da evlendim tam 1 senelik evliyim..
yeni işe başladım 1 senenin sonunda istedigim işe alındım..
iki maaş olunca kaynanam daha sırtınız yere gelmez bizimde borcumuz çokk evde şu eksik bu eksik gibi laflara başladı.. en son ilk maaşımla mutfak masası almamı istedi.. böle garip istekleri var.. mesela günü vardı orada bi kadın oriflima satıyor.. kızına kendine ordan bşyler alır öder banada sana diger ay alcam der ve ne hikmetse diger ay bitürlü gelemedi..her gördügünde beni şunu al bana markete gibince bunu al bana der ister.. oglundan istemez çünkü oglu genelde almaz..
kayınpederim ne etliye ne sütlüye karışan cinsten 1 kuruş bile istememiştir bugune kdr vee kimsenin işine gücüne karışmaz ondan onu sveiyorum ama kaynanamla düşüncelerimiz çok farklı..
eşimlede severek evlendik ama çok gamsız oldu.. arkadaş ve kahve düşkünüü.. normalde çalışmayı çok isteyen biri deildim herşey sevigli dönemi giib olur sanıyordum ama öle olmadıı...allaha şükür işe girdimde sorunlarımız baya azaldıı artıkk kahveye yada arkadaşlarıyla buluştugunda sallamıyorum çünkü zaten yorgun eve geliyorumm..eşimle ugraşcak zamanım olmuyor..
kısacasıı evlilik ve sevgili dönemi çok farklı.. ayrıcca bi bayanın gercekten çalışması şart.. eşi çok aşırı zengin olur mesela günlük eşine 300-500 tl bırakır ozaman ye iç gez:) ama onun haricinde eve bırakılan 10-20 tl ile bi kadın ne yapabilir ki o paralarda hergün bırakılmaz..
merhaba canım hoşgeldin sen dekaynanan gerçekten biraz ilginçiş eşinden değil de senden istemesi tuhaf. ama amacı srni kullandırtmaksa eğer dikkat et bunu yapmasına izin verme. sen de ara ara alamam yanımda nakit yok yolum ters falan bahanelerle ekmeye çalış zamanla o da alışır senden bişey istememeye. bence eşin işin de öyle düşünmemelisin. arkadaşlarına ve kahveye bağımlı biri olması doğru değil, hele ki bir yıllık evli bir çift için.zaman zaman farklı aktiviteler bulup birlikte yapmayı öner birlikte vakit geçirmeye çalışın. her ne kadar hepimiz de çalışıyor olsak eve gelince kocamızı görmek onunla bişeyler yapmak, hayatı paylaşmak isteriz.o zaman evli olmanın ne anlamı kalır :26:
maşallah süperallah analı babalı büyütsün cinsiyeti ne?
hıh o zaman iyi yapmışsın işte. öyle böyle geçiştir anlasın saf olmadığını. ne hakla senden parfüm istiyor ne alakailk başlarda ne isterse alıyordum şimdi almıyorum cnm işin ilginç yanı diger oglu bir çöp almış kul deill.. benim eşimde öle nadirdir bşy isterde yapar.. beni gördü her dedigini aldımm baktı bi salak buldu istiyor sürekli.. daha lmımycam geçiştiriyorum.. gecen hafta parfüm istedii bide baharat setii dedim unutmassam alırım dedim geçiştirdimm.. bi garip çalışıyorumda haftada 1 görüşüyoruz allahtan..
ben çalışmadan önce eşimin üstüne çok titrerdimm oda beni bi okdr sallamasddı şimdi çalışmaya başlayalı daha 1 ay bile olmadı yorgun oldugumdan eskisi gibi ilgilenmedigimden eşim geliyor bu sefer ilgileniyor falan.. hafta sonları birlikte geziyoruz artık.. hafta içi kahveye gidiyor.. önceden sadece kahve ve arkadaşları olurdu eşimle gittigimiz yerler annelerimiz olurdu... bilmiyorum çalışmasaydım çıldırırdım sanırım eşimin gamsızlıgından dolayı...
şimdilik iyi gidiyor çok şükür..ama anladımki erkekler(herkes bir deil tabi) kadınlar gibi ince düşünceli ve ilgili olamıyor..
minik erkekimiz o bizim. bu arada buralarda ben pek hamileye rastlamadım. acelecimiyiz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?