2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar benım çıkmam lazım malum saat 5 oldu.... bu akşam rahatım yemek derdi yok anneme gidicez her hafta perşembe annemlere yemeğe gidiyoruzzzzz.......
herkes iyi akşamalrr.......

bende aranıza dahil olmak istiyorum. geçmişinizi 1 saate yakın bir zaman okudum ömrüm yetmeyecek die bırakıp burdan devam edeyim dedim. mümkün müdür?

yarenaycım seni o kadar iyi anlıyorum ki biz de okumaya gittiğimizde eşim her gün lanet okur dururdu. Tamam o da haklı sonuçta ailesinden sevdiği alıştığı şehirden uzakta. Evet sen varsın yanında ama alışması kolay olmayacaktır. Bir de oraya giderken zaten en başta önyargıyla gittiyse bunu kırması çok zor. Orası onun için belli ki bi mecburiyet (senin için de öyle) ve geçici birsüre. Bunu nolursa olsun kabul edebilmesi lazım. Hayatta insanlar fedakarlık yapabilmeli ki ileriki hayatlarında daha rahat huzurlu sıkıntısız yaşayabilsinler. Al karşına konuşmayı dene, gerçekten buradan kurtulmak mı tek derdin de. İzmir'e taşınınca ne yiyip ne içicez kiramızı nasıl ödiycez falan bişeyler de acındır. gerçi yalan da değil yani. Dediğin gibi orada gezcek gitcek yer fazla yok diye iyi para birikiyor.

Kızlar bolero fikri iyiymiş evet. Ama ben yine de denk gelirse bi Koton'a gidip bakayım daha uygun bişey bulursam alırım. elbiseyi ben de beğendim çok cici. Fundiş ne yazık ki kıskaç ötesi kocam bana o elbiseyi asla giydirmez dışarda. neyse bakalım bi çaresini bulucaz

bende aranıza dahil olmak istiyorum. geçmişinizi 1 saate yakın bir zaman okudum ömrüm yetmeyecek die bırakıp burdan devam edeyim dedim. mümkün müdür?

hoşgeldin cnm tabi ki dahil olabilirsin .
Tumu tanışamadan gidiyorsun neyse yarın belki tanışırız cnm güle güle :80:

hoşgeldin cnm tabi ki dahil olabilirsin .
Tumu tanışamadan gidiyorsun neyse yarın belki tanışırız cnm güle güle :80:

hoşbulduk... ben okuyana kadar dağıldınız ilk girdiğim anda çok daha kalabalıktı çünkü topik. biraz okuyayım bakalım yeni evliler neler yapıyor diye, dalmışım gitmişim. sohbet de ilgimi çekince ben bu hatunların arasına dalayım yahu dedim

yarenay yetiş cnm yeni üye alıyoruz kuralları say

bende 2010 da evlendim tam 1 senelik evliyim..
yeni işe başladım 1 senenin sonunda istedigim işe alındım..
iki maaş olunca kaynanam daha sırtınız yere gelmez bizimde borcumuz çokk evde şu eksik bu eksik gibi laflara başladı.. en son ilk maaşımla mutfak masası almamı istedi.. böle garip istekleri var.. mesela günü vardı orada bi kadın oriflima satıyor.. kızına kendine ordan bşyler alır öder banada sana diger ay alcam der ve ne hikmetse diger ay bitürlü gelemedi..her gördügünde beni şunu al bana markete gibince bunu al bana der ister.. oglundan istemez çünkü oglu genelde almaz..
kayınpederim ne etliye ne sütlüye karışan cinsten 1 kuruş bile istememiştir bugune kdr vee kimsenin işine gücüne karışmaz ondan onu sveiyorum ama kaynanamla düşüncelerimiz çok farklı..
eşimlede severek evlendik ama çok gamsız oldu.. arkadaş ve kahve düşkünüü.. normalde çalışmayı çok isteyen biri deildim herşey sevigli dönemi giib olur sanıyordum ama öle olmadıı...allaha şükür işe girdimde sorunlarımız baya azaldıı artıkk kahveye yada arkadaşlarıyla buluştugunda sallamıyorum çünkü zaten yorgun eve geliyorumm..eşimle ugraşcak zamanım olmuyor..
kısacasıı evlilik ve sevgili dönemi çok farklı.. ayrıcca bi bayanın gercekten çalışması şart.. eşi çok aşırı zengin olur mesela günlük eşine 300-500 tl bırakır ozaman ye iç gez:) ama onun haricinde eve bırakılan 10-20 tl ile bi kadın ne yapabilir ki o paralarda hergün bırakılmaz..

evet canım nikah düğün salonunda kıyıldı aynı gün oldu eşimin istediği gibi
anladım canım, aynı gün kutliycaz yanisi yıldönümümüzü

kızlar benım çıkmam lazım malum saat 5 oldu.... bu akşam rahatım yemek derdi yok anneme gidicez her hafta perşembe annemlere yemeğe gidiyoruzzzzz.......
herkes iyi akşamalrr.......
güle güle tuğçe

hoşgeldinn knmhtp :)) bebiş bekliyosun sanırımm

merhaba canım hoşgeldin sen de kaynanan gerçekten biraz ilginçiş eşinden değil de senden istemesi tuhaf. ama amacı srni kullandırtmaksa eğer dikkat et bunu yapmasına izin verme. sen de ara ara alamam yanımda nakit yok yolum ters falan bahanelerle ekmeye çalış zamanla o da alışır senden bişey istememeye. bence eşin işin de öyle düşünmemelisin. arkadaşlarına ve kahveye bağımlı biri olması doğru değil, hele ki bir yıllık evli bir çift için.zaman zaman farklı aktiviteler bulup birlikte yapmayı öner birlikte vakit geçirmeye çalışın. her ne kadar hepimiz de çalışıyor olsak eve gelince kocamızı görmek onunla bişeyler yapmak, hayatı paylaşmak isteriz.o zaman evli olmanın ne anlamı kalır :26:

Son düzenleme:
anladım canım, aynı gün kutliycaz yanisi yıldönümümüzü

güle güle tuğçe

hoşgeldinn knmhtp :)) bebiş bekliyosun sanırımm
hoşbuldk.
evett bebişimiz var.. hiç planlanmadan geldi babası ile bana sürpriz yaptı. hayatımızın dönüm noktası gibi oldu, az kaldı heyecanla bekliyoruz onu. temmuz 18 2010 da evlendim bende. daha 1 yıl olamadık bebek hediye olacak inş. bize.

maşallah süper allah analı babalı büyütsün cinsiyeti ne?

15 haziran 2010 da evlendim evlilik yıldönümümüz yaklaşıyor, göz açıp kapayıncaya kadar 1 yıl olmuş ama sanki bana 3-4 ay olmuş gibi geliyor, zaman ne kadar çabuk geçiyor. acısıyla tatlısıyla bir yılı geri bıraktık. bir yıl boyunca ikimizle ilgili hiç bir konuda tartışmadık, hiç bir anlaşmazlık olmadı aramızda çok şükür, birbirimize zıt olmadık. eşim çok iyi anlayışlı bi insan ama ailesinden kaynaklı her konuda büyük tartışmalar yaşadık. bazen korkuyorum onların yüzünden eşim benden soğur yada ben eşimden soğurum diye korkuyorum. çünkü ne zaman ailesi ile ilgili bi konu olsa her konuda haklı olduğumu bilmesine rağmen beni suçlu çıkarıyor onlara hiç laf söyletmiyor. beni seviyor biliyorum ama içimi çok acıtıyor. küs kalamıyoruz tek güzel yanı bu. ne olursa olsun tartıştıktan sonra en fazla 3 saat küs kalıyoruz küsemiyorum ona küsmek istiyorum yelkenleri suya indirmek istemiyorum ama olmuyor, belki küssem daha kıymetli olurum. işte böyle acısıyla tatlısıyla bir yılımız doldu. çocuk istiyoruz ama tayin durumumuz yüzünden beklemeye aldık bir süre, belkide 2 yıl. bakalım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

mavigelin siz zaten yeni evliymişsiniz hayatta istediğiniz her şeye sahip misiniz ki, bu muameleyi görüyorsunuz kayınvalidenizden? çift olarak çalışıyorsunuz siizn de ona göre giderleriniz ve ona göre planlarınız var elbette. tuhaf kaynanalar

hoşgeldin canım :))
kayınvaliden nekadar rahat bir kadınmış öyle, peki devam ediyor mu bu durum?
eşin hakkında "onunla uğraşıcak zamanım" yok deme, daha yeni evlisiniz..

ilk başlarda ne isterse alıyordum şimdi almıyorum cnm işin ilginç yanı diger oglu bir çöp almış kul deill.. benim eşimde öle nadirdir bşy isterde yapar.. beni gördü her dedigini aldımm baktı bi salak buldu istiyor sürekli.. daha lmımycam geçiştiriyorum.. gecen hafta parfüm istedii bide baharat setii dedim unutmassam alırım dedim geçiştirdimm.. bi garip çalışıyorumda haftada 1 görüşüyoruz allahtan..
ben çalışmadan önce eşimin üstüne çok titrerdimm oda beni bi okdr sallamasddı şimdi çalışmaya başlayalı daha 1 ay bile olmadı yorgun oldugumdan eskisi gibi ilgilenmedigimden eşim geliyor bu sefer ilgileniyor falan.. hafta sonları birlikte geziyoruz artık.. hafta içi kahveye gidiyor.. önceden sadece kahve ve arkadaşları olurdu eşimle gittigimiz yerler annelerimiz olurdu... bilmiyorum çalışmasaydım çıldırırdım sanırım eşimin gamsızlıgından dolayı...
şimdilik iyi gidiyor çok şükür..ama anladımki erkekler(herkes bir deil tabi) kadınlar gibi ince düşünceli ve ilgili olamıyor..

hıh o zaman iyi yapmışsın işte. öyle böyle geçiştir anlasın saf olmadığını. ne hakla senden parfüm istiyor ne alaka eşinin de üstüne düşmesi iyi olmuş bırak azcık daha koşsun peşinden
minik erkekimiz o bizim. bu arada buralarda ben pek hamileye rastlamadım. acelecimiyiz nedir

bizim topic yavaş yavaş başladı canım çalışmalara. iki hamilemiz var şuanda. bi bebiş de doğdu ya da doğacak az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…