2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet aslında bizim planlarımız da o yöndeydi. öncelikle 1 sene falan kendi kendimize yaşayacaktık. hatta 2 sene dediğimiz de oluyordu. eşimin de yaşı benim yaşım da bunun için erken diyorduk. birimiz 87 li diğerimiz 86 lıyız. kocam daha yeni mezun oldu okulundan. bir işi var ama asıl kendi işini yapacağı zamanı bekleriz dioduk daha askerlik de var. ben atama bekliyorum hele bi o olsun dioduk. hiç biri bizim dediğimiz ya da planladığımız gibi olmadı. ama ii ki de olmadı, bebek çok başka bir sevinç. kızgın üzgün mutsuz olduğun zamnaların tek kaynağı... bu topik de en kısa zaman da bebek dolsun inş.

yok cnmm ne araba ne ev var inanırmısın borçlaaır ödemek için tüm altınlarımıda sattım köşede 1 çeyrek bile yok.. yaniii kendi yagımızda kavruluyoruz .. çok şükür halimize.. eşim öözel sektörde bi kazanıyo bi kzanmıyo ha kazanınca iyi kazanıyor.. mesela yaz ayları onun işinin çok durgun geçtigi dönemdir..kirayı bile borç alıp ödedi.. neyse ben zatenn araba almayı düşünüyorummm kredi çekip yok sa sürekli benden bşyler istiycekk en azından maaşımı oldugu gibi krediye veriryorum derimde kurtulurum çenesinden..bide dedigin gibi istedigin kadar kazanın ona göre giderin oluyo.. mesela çok kıyafet almazdım çünkü evdeydim dogru dürüst dışarı çıkmazdım ondan gerekte olmasdı ama şimdi hergün çalışınca ona göre kıyafet almak gerekiyor ..nebilim valla giderim çok arttı inanınn çalışınca..kaynana hiç bi zaman anne gibi olmaz.. ben anneler gününe anneme kıyafet aldım bana kızdı bidaha hediye falan alma diye.. kaynanamda mikrodalga fırın istedi anneler gününe al diye.. garip valla nebilim

hoşgeldin canım :))
kayınvaliden nekadar rahat bir kadınmış öyle, peki devam ediyor mu bu durum?
eşin hakkında "onunla uğraşıcak zamanım" yok deme, daha yeni evlisiniz..

hoşbulduk cnm:) kaynanam daha arttırdı isteklerini devam ediyor tam gaz hemde:) almıycam amaaa umarım almam ben bide dayanamayıp alıyorum yüz kere söledigi için illlahlah gelio banada alayımda kurtulayım çenesinden diyorum. ama sonra başka istekleri çıkıyor bitmiyorki..ha önceden eşimin maaşından alıp alıyordum çok zoruma gitmiyroduda şimdii kendi maaşımla bşy almam vallaaaa onca yoruluyorum kaynanama bşyler alayım diyemi
eşim hakketti cnmmm bi erkek sabah işe gidip gece 12-1 de gelince böle diyorum malesef...şimdilik düzeldi gibi ama yinede belli olmas eşime..

bebegin hayırlıı olsun cnmmm :)bende çok severimm bebekleride eşim tam anlamıyla iyi bi eş ve iyi bi ev sahibi olana kdrrr bebek düşünmüyorum:)

bende tam sana onu söyleyecektim. yatır maaşını bir menkule diyecektim. araba da gayet ii fikir. hatta üste bile çıkarsın bir sürü borcum var gibisinden.

bakalım cnm ilk maaşımla bşy alırımmmm daha ondan sonra almam diyorum.. bilmiyorumm amaa işe başladım diye herkesin gözü maaşımda sanki..neden dersen görümceme kredi çekti eşimmm ama borçları çok oldugundan yetmedii şimdide benden kredi çekmemi istiycekler ondann hemen kendime kredi çekkip bşyler almam lazımm..yoksa eşimin sülalesine çalışcam bolca..

bebegin hayırlıı olsun cnmmm :)bende çok severimm bebekleride eşim tam anlamıyla iyi bi eş ve iyi bi ev sahibi olana kdrrr bebek düşünmüyorum:)

kesinlikle her erkek malesefki baba olmayı haketmiyor. öncelikle bunu hakettiğine inanman lazım. gerçi benim bunun için düşünecek fırsatım bile olmadı. evlendim, 3 ay geçti geçmedi bir baktım anam ben hamile kalmışım. dur hele evlilik bir otursun mevzusu olmadı yani... ama bebekle birlikte oturtuyoruz öyle de devam ederiz diyorum.

bende tam sana onu söyleyecektim. yatır maaşını bir menkule diyecektim. araba da gayet ii fikir. hatta üste bile çıkarsın bir sürü borcum var gibisinden.

öle yapcam inş cnmm bi kaç ay kendi maaşımı alıp harcamak istiyorummm biraz keyfini süreyim dyroum ondan sonrada yatırım yapcamm:)

yok cnm öle deme bence 3 ayda uzun bi süre ben eşimin ne oldugunu ilk 20 günde anladım mesela:) ayrıca bebek olunca kocayı insan çok dert etmez:) minnacık elleirni ayakklarını sevmek bile insanı mutlu eder düşüncesi bile çok hoş:)

ben çıkayım kızlar eve gitcem:) görüşrüs yine başınızı agrıttım kusuruma bakmayın..2010 geliniyim ama çok mutlu sayılmam..yinede alah önce saglık versinde geri kalanlar olsa da olmasada olur:)ugrarım artık buraya :)yeni farkettim burayı yoksa çoktan gelmiştim:)

bizim öncemizde olduğu için 3 ay çok kısa değil tabi ama insanın her geçen gün yeni yeni huyları çıkıyor valla. insanoğlu değişken varlık
Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldinizzzz

hoşbulduk:80::80:

teşekkür ederim cnm sağol.. ıstanbuldamı calısıyr esın bol'cum?
işleri çok zorr allh sabır versın bızımkı cok gezmese bıle telefonu hıc susmuyr bende ondan cok sıkatecıyımm

yok cnm biz adanadayız evt bizimkininde teli. hiç susmaz saatlerce konuşur deli olurum bazen..

ayy amma yazmışsınız kızlar yeni gelinler gelmiş bide hamiş hoşgelmişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…