yok cnmm ne araba ne ev var inanırmısın borçlaaır ödemek için tüm altınlarımıda sattım köşede 1 çeyrek bile yok.. yaniii kendi yagımızda kavruluyoruz .. çok şükür halimize.. eşim öözel sektörde bi kazanıyo bi kzanmıyo ha kazanınca iyi kazanıyor.. mesela yaz ayları onun işinin çok durgun geçtigi dönemdir..kirayı bile borç alıp ödedi.. neyse ben zatenn araba almayı düşünüyorummm kredi çekip yok sa sürekli benden bşyler istiycekk en azından maaşımı oldugu gibi krediye veriryorum derimde kurtulurum çenesinden..bide dedigin gibi istedigin kadar kazanın ona göre giderin oluyo.. mesela çok kıyafet almazdım çünkü evdeydim dogru dürüst dışarı çıkmazdım ondan gerekte olmasdı ama şimdi hergün çalışınca ona göre kıyafet almak gerekiyor ..nebilim valla giderim çok arttı inanınn çalışınca..kaynana hiç bi zaman anne gibi olmaz.. ben anneler gününe anneme kıyafet aldım bana kızdı bidaha hediye falan alma diye.. kaynanamda mikrodalga fırın istedi anneler gününe al diye.. garip valla nebilimmavigelin siz zaten yeni evliymişsiniz hayatta istediğiniz her şeye sahip misiniz ki, bu muameleyi görüyorsunuz kayınvalidenizden? çift olarak çalışıyorsunuz siizn de ona göre giderleriniz ve ona göre planlarınız var elbette. tuhaf kaynanalar
hoşgeldin canım :))
kayınvaliden nekadar rahat bir kadınmış öyle, peki devam ediyor mu bu durum?
eşin hakkında "onunla uğraşıcak zamanım" yok deme, daha yeni evlisiniz..
evet aslında bizim planlarımız da o yöndeydi. öncelikle 1 sene falan kendi kendimize yaşayacaktık. hatta 2 sene dediğimiz de oluyordu. eşimin de yaşı benim yaşım da bunun için erken diyorduk. birimiz 87 li diğerimiz 86 lıyız. kocam daha yeni mezun oldu okulundan. bir işi var ama asıl kendi işini yapacağı zamanı bekleriz dioduk daha askerlik de var. ben atama bekliyorum hele bi o olsun dioduk. hiç biri bizim dediğimiz ya da planladığımız gibi olmadı. ama ii ki de olmadı, bebek çok başka bir sevinç. kızgın üzgün mutsuz olduğun zamnaların tek kaynağı... bu topik de en kısa zaman da bebek dolsun inş.
yok cnmm ne araba ne ev var inanırmısın borçlaaır ödemek için tüm altınlarımıda sattım köşede 1 çeyrek bile yok.. yaniii kendi yagımızda kavruluyoruz .. çok şükür halimize.. eşim öözel sektörde bi kazanıyo bi kzanmıyo ha kazanınca iyi kazanıyor.. mesela yaz ayları onun işinin çok durgun geçtigi dönemdir..kirayı bile borç alıp ödedi.. neyse ben zatenn araba almayı düşünüyorummm kredi çekip yok sa sürekli benden bşyler istiycekk en azından maaşımı oldugu gibi krediye veriryorum derimde kurtulurum çenesinden..bide dedigin gibi istedigin kadar kazanın ona göre giderin oluyo.. mesela çok kıyafet almazdım çünkü evdeydim dogru dürüst dışarı çıkmazdım ondan gerekte olmasdı ama şimdi hergün çalışınca ona göre kıyafet almak gerekiyor ..nebilim valla giderim çok arttı inanınn çalışınca..kaynana hiç bi zaman anne gibi olmaz.. ben anneler gününe anneme kıyafet aldım bana kızdı bidaha hediye falan alma diye.. kaynanamda mikrodalga fırın istedi anneler gününe al diye.. garip valla nebilim
.
hıh o zaman iyi yapmışsın işte. öyle böyle geçiştir anlasın saf olmadığını. ne hakla senden parfüm istiyor ne alakaeşinin de üstüne düşmesi iyi olmuş bırak azcık daha koşsun peşinden
bizim topic yavaş yavaş başladı canım çalışmalara. iki hamilemiz var şuanda. bi bebiş de doğdu ya da doğacak az kaldı
bebegin hayırlıı olsun cnmmm :)bende çok severimm bebekleride eşim tam anlamıyla iyi bi eş ve iyi bi ev sahibi olana kdrrr bebek düşünmüyorum:)
bende tam sana onu söyleyecektim. yatır maaşını bir menkule diyecektim. araba da gayet ii fikir. hatta üste bile çıkarsın bir sürü borcum var gibisinden.
kesinlikleher erkek malesefki baba olmayı haketmiyor. öncelikle bunu hakettiğine inanman lazım. gerçi benim bunun için düşünecek fırsatım bile olmadı. evlendim, 3 ay geçti geçmedi bir baktım anam ben hamile kalmışım. dur hele evlilik bir otursun mevzusu olmadı yani... ama bebekle birlikte oturtuyoruz öyle de devam ederiz diyorum.
öle yapcam inş cnmm bi kaç ay kendi maaşımı alıp harcamak istiyorummm biraz keyfini süreyim dyroum ondan sonrada yatırım yapcamm:)
bizim öncemizde olduğu için 3 ay çok kısa değil tabi ama insanın her geçen gün yeni yeni huyları çıkıyor valla. insanoğlu değişken varlıkyok cnm öle deme bence 3 ayda uzun bi süre ben eşimin ne oldugunu ilk 20 günde anladım mesela:) ayrıca bebek olunca kocayı insan çok dert etmez:) minnacık elleirni ayakklarını sevmek bile insanı mutlu eder düşüncesi bile çok hoş:)
Yeni Gelen Arkadaşlar Hoşgeldinizzzz
Ay kime ne yazacağımı şaşırdım bol bol beğendim yetişemedim napıyım
teşekkür ederim cnm sağol.. ıstanbuldamı calısıyr esın bol'cum?
işleri çok zorr allh sabır versın bızımkı cok gezmese bıle telefonu hıc susmuyr bende ondan cok sıkatecıyımm
aynennnbir de işteyim yoğunum
evde okurum artık detaylı :)))
yaren kişi alımı var bebeyim, nerdesinn
Ay kime ne yazacağımı şaşırdım bol bol beğendim yetişemedim napıyım
hoşgeldin cnm tabi ki dahil olabilirsin.
Tumu tanışamadan gidiyorsun neyse yarın belki tanışırız cnm güle güle :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?