bende okurken alıntı yapcaklarıma tıklıyorum tam o sırada patron giriyo içeri bütün tıkladıklarım çöpe
sonra zor geliyo bidaha:78:
ben bugün 7 de gitcem ...
mercimekli erişte çorbası yaptınızmı hiç
beni Dinlicek birine ihtiyacim var, benimle Ayni yasinda Olan Bir Kizla Konusmak istiyorum, 17 yasindayim Bi Kac Sorum Olcakta Acaba Yardimci olurmusunuz
yok cnmm ne araba ne ev var inanırmısın borçlaaır ödemek için tüm altınlarımıda sattım köşede 1 çeyrek bile yok.. yaniii kendi yagımızda kavruluyoruz .. çok şükür halimize.. eşim öözel sektörde bi kazanıyo bi kzanmıyo ha kazanınca iyi kazanıyor.. mesela yaz ayları onun işinin çok durgun geçtigi dönemdir..kirayı bile borç alıp ödedi.. neyse ben zatenn araba almayı düşünüyorummm kredi çekip yok sa sürekli benden bşyler istiycekk en azından maaşımı oldugu gibi krediye veriryorum derimde kurtulurum çenesinden..bide dedigin gibi istedigin kadar kazanın ona göre giderin oluyo.. mesela çok kıyafet almazdım çünkü evdeydim dogru dürüst dışarı çıkmazdım ondan gerekte olmasdı ama şimdi hergün çalışınca ona göre kıyafet almak gerekiyor ..nebilim valla giderim çok arttı inanınn çalışınca..kaynana hiç bi zaman anne gibi olmaz.. ben anneler gününe anneme kıyafet aldım bana kızdı bidaha hediye falan alma diye.. kaynanamda mikrodalga fırın istedi anneler gününe al diye.. garip valla nebilim
hoşbulduk cnm:) kaynanam daha arttırdı isteklerini devam ediyor tam gaz hemde:) almıycam amaaa umarım almam ben bide dayanamayıp alıyorum yüz kere söledigi için illlahlah gelio banada alayımda kurtulayım çenesinden diyorum. ama sonra başka istekleri çıkıyor bitmiyorki..ha önceden eşimin maaşından alıp alıyordum çok zoruma gitmiyroduda şimdii kendi maaşımla bşy almam vallaaaa onca yoruluyorum kaynanama bşyler alayım diyemi
eşim hakketti cnmmm bi erkek sabah işe gidip gece 12-1 de gelince böle diyorum malesef...şimdilik düzeldi gibi ama yinede belli olmas eşime..
yeşil mercimek mi canım? off ben hiç yapmadım kociş pek sevmez ama annem çok güzel yapar bayılırım. önce mercimekleri haşlar. sanırım yemeklik soğan doğrar kavurur, mercimekleri ve erişteleri atar. az bişey de salça koyabilirsin isteğine göre. bol nane bir de. Off yoğurtla da süper olur çok severim yaaa.ben bugün 7 de gitcem ...
mercimekli erişte çorbası yaptınızmı hiç
alishia 5te çıkıyorum o yüzden tanışamadıkkkk
evet ayşam göndermiş baktım da şimdi, hayrettt beni es geçmemiş bu defanigar markafoni yine 10tl vermiş geldi mi sana da
:26:
evet ayşam göndermiş baktım da şimdi, hayrettt beni es geçmemiş bu defa
beni Dinlicek birine ihtiyacim var, benimle Ayni yasinda Olan Bir Kizla Konusmak istiyorum, 17 yasindayim Bi Kac Sorum Olcakta Acaba Yardimci olurmusunuz
tarif istesem
"selam, yaa canim bende ayni durumdayim, gögüslerim cok, büyükler, sarkik degiler ama, ikiside balon gibi yuvalak, beni msn e eklermisn, durumumuz ayni, ozelden bir kacc sey sormak istiyorum, yasim 20... "
" ben 17 yasindayim 56 kiloyum benimle ayni yasita olan kizlar msne adreslerinizi verirmisiniz, Hani Bi Kac Sorum Olcakti Da "
bu mesajlar sana ait..bu ne çelişki..biyerde 17, biyerde 20 yaşındasın ve mesajlarındaki tek ortak nokta kızlarım msn adresini istemen:82:
cnm mercimeği haşla sonra erişteleri at içine bi taraftanta yağıyla salçasını ve sarımsağını kavur mercimekle erişte pişince içine dök istersen nohutta ekleyebilirsin..
çok hoşsun zuzu afferin kız nası buluyorsun böyle şeyleri
yaa kızlar ben buraya aboneyım ama abonelıklerımde onceden cıkıyordu ama 5 dk dır cıkmıo nedennnn
yeşil mercimek mi canım? off ben hiç yapmadım kociş pek sevmez ama annem çok güzel yapar bayılırım. önce mercimekleri haşlar. sanırım yemeklik soğan doğrar kavurur, mercimekleri ve erişteleri atar. az bişey de salça koyabilirsin isteğine göre. bol nane bir de. Off yoğurtla da süper olur çok severim yaaa.
evet cnm. Ne iş yapıyorsun resmini gördüm ben de çok hoş çıkmışsınız
mercimeği haşladığın suda mı yapıyosun canm...
o su kara olmuyomu:26:
evet hemde çok güzel olmuştu bol malzemelievet bizim topikteki kızlar çok becerikli canım akşama ackırsın ben çok acıkıyorum ya akşama
Cemre nerde oturuyosun ki 5 dk. da ortaköye geçtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?