2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

minik gelin hoşgeldinnn
gerçekten söylenecek söz bulunamayan bir kaynanan varmıss allh yardımcın olsunn...
sahsen bızde ıkı kısı calıstgmız ıcın bende boyle ımalara maruz kalıyrm allhtan esım hersyeın farkında....
benm kaynanam dgrudan hıcbrsey ıstemz ama ben ımalardan anlıyrm benden kaçmazzz

ben bugün 7 de gitcem ...

mercimekli erişte çorbası yaptınızmı hiç
yeşil mercimek mi canım? off ben hiç yapmadım kociş pek sevmez ama annem çok güzel yapar bayılırım. önce mercimekleri haşlar. sanırım yemeklik soğan doğrar kavurur, mercimekleri ve erişteleri atar. az bişey de salça koyabilirsin isteğine göre. bol nane bir de. Off yoğurtla da süper olur çok severim yaaa.

alishia 5te çıkıyorum o yüzden tanışamadıkkkk

evet cnm. Ne iş yapıyorsun resmini gördüm ben de çok hoş çıkmışsınız

beni Dinlicek birine ihtiyacim var, benimle Ayni yasinda Olan Bir Kizla Konusmak istiyorum, 17 yasindayim Bi Kac Sorum Olcakta Acaba Yardimci olurmusunuz

"selam, yaa canim bende ayni durumdayim, gögüslerim cok, büyükler, sarkik degiler ama, ikiside balon gibi yuvalak, beni msn e eklermisn, durumumuz ayni, ozelden bir kacc sey sormak istiyorum, yasim 20... "

" ben 17 yasindayim 56 kiloyum benimle ayni yasita olan kizlar msne adreslerinizi verirmisiniz, Hani Bi Kac Sorum Olcakti Da "

bu mesajlar sana ait..bu ne çelişki..biyerde 17, biyerde 20 yaşındasın ve mesajlarındaki tek ortak nokta kızlarım msn adresini istemen:82:

çok hoşsun zuzu afferin kız nası buluyorsun böyle şeyleri

cnm mercimeği haşla sonra erişteleri at içine bi taraftanta yağıyla salçasını ve sarımsağını kavur mercimekle erişte pişince içine dök istersen nohutta ekleyebilirsin..

mercimeği haşladığın suda mı yapıyosun canm...

o su kara olmuyomu:26:

ben bi duşa girip çıkıcam. babamın yanında ben kalıcam bu gece.hadi hoçcakalın kızlar görüşürüz yarınn :80:

hemşireyim canım aile hekimliğinde 8-5 çalışıyorummm..... teşekkür ederim resim yorumun içindeee:26:

evet hemde çok güzel olmuştu bol malzemelievet bizim topikteki kızlar çok becerikli canımakşama ackırsın ben çok acıkıyorum ya akşama

canım kumpiri yedikten sonra ben yarın sabah kahvaltı etmesem o bile idare eder yani

Cemre nerde oturuyosun ki 5 dk. da ortaköye geçtin?

5 dk. mı =)
keşke o kadar yakın olsaydı gercekten, kandillide oturuyorum
gündüz vakti trafik olmayınca arabayla cok rahat ama 5 dakikadan kesinlikle çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…