2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kociş erken geldi bu akşam kızlar. fırına tavuğu attı, makarnayı hazırladı. şimdi oturdu tv izliyor. konuşsam mı bilemiyorum. böyle küs küs hiç içime sinmiyor ama sanki dayanamayıp barıştıkça da daha çok kapris yapıyor sanki offf...

ahahaaaaaaaa ne alsak acaba öf ben yine bişey alamadan biticek çekimin süresi yarın sonmuşkiiiiiiiiiiiii
para yok
ben bişi almiycam kartımda

kesin erkek

sakin sakin, uzun uzun konuş yarenim.. ve konuyu mümkünse bir daha hiç açmayın sonra :44:

kavurmam da pilavım da hala pişiyo, açlıktan ölücem
salataya başlim bari, ayran da yapim 5 dk da
kociş yedi dondurmayı oturuyo içerde

bizimki pizza istemişti evde mantar kalmamış bende mantarlı daha çok seviyorum hadi mantar alıp gelelim dedim boşver kızartma yap dedi kızartma yaptım bende dolma vardı onu yedim çay içtik şimdi deneme çözüyo bende size bi bakıyım dedim..yarenay uzatma canım konuşun hani sen duramazdın hemen barışırdın öyle demiştin

dondurma dediniz canım dondurma çektikocişin denemesi bitsinde kandırabilirsem çıkıp alalım hem yürüyüşolur

iyi akşamlar kıslar:)
sanırım çogunuz çalışıyorsunuz bşy sormak istiyorum.. ben daha başlayalı 1 ay bile olmadı işe.. ev işlerini nasıl yapıyorsunuz bizim ev çok büyükk ben neyi nsl yapcagımı bilemiyorum..temizlikçi kadın var 35-40 tl ye yarım güne gelirim dedii..sizce haftada 1 gün kadınmı alsam.. neyapsam bilmiyorum.. ev büyük olmasa yaparımda 250 metrekare kocaman niye bukdr büyük ev kiraladık hiç bilmiyorum yemek olayını nsl yapıyorsunuz:)çok acemice soru oldu ama yetişemiyorum sanki:)bide bisürü ütü de var:)

canım küs küs oturulur mu?
olayları tam bilmiyorum az cok biliyorum ama bence konuşup en mantıklısını bulmalısınız, ikinizde burnunuzun dikine giderseniz bu iş nereye varacak ki?
bence git konuş
arada sorun oldugunda eve gecenin bi yarısı gelen erkeklerden değil en azından eşin, dışardan görüldüğü kadarıyla sorumsuz da değil

merhaba
ben hiç bi işi yapmıyorum malesef yemek de dahil olmak üzere ://
halim ve vaktim kalmıyo, kalsa da içimden gelmiyo
ama merak ettim, 250 metrekare evin hepsini kullanıyor musunuz ki?
benim evim 750 metrekare, onda birini falan kullanıyoruz :26:
temizlikçi de yarım günde ne kadarını temizleyebilir bunu pek hayal edemedim. ama eve tanımadığım biri girince ben cok rahatsız oluyorum

Son düzenleme:

cnm bi odam boş kapısını kitlemişim.. bi odayı ütü odası yapmışım.. bi odasına iki kanepe koydum misafir gelince kalsın diye.. ondan ayrıca salon oturma odası yatak odası var.. 5 oda 1 salon bide odalar çok büyük.. antren bile kocaman.. acele ile tutuk valla şimdiki aklım olsa 130-240 mt2 den yukarı bi ev tutmam.. kadında gelse ancak toz alır yer belki siler süpürür.. odaaa her odayı yapamaz heralde bende emin deilim.. kendimde yapamıyorum eve gelince inan direk uyumak istiyorum.. peki yemek nsl yiyosunuz cnmmm

niye konuşmuyosunuz cnmm
çok iyi anlıyorum o ruh halinii ben her dakika sinirden kendi kendimi yiyprum küssüz diye.. ama küsünce eşim evde bile durmaz dışarda olur sneinki en azından evinde:)

ya eşim ya kaynanam yapıyor ya da dışardan yiyoruz
evde işleri de kaynanam ya yapıyo ya kendi temizlikçisini getiriyor ya da eşim hallediyor yine
ben mesela ilanlardan falan birini alsam eve, içim hiç rahat etmez
bir kere düştüm o hataya
doğru düzgün bir iş yapmıyor cogu
tabi hakkıyla çalışan dürüst insanlarda var genelleme yapıp kimsenin günahına girmek istemem ama öylelerine denk gelmek cok zor
zaten coktan bi memnun kalan başkasına öneriyor ve hergünleri dolmuş oluyor
o büyük odaları bilmezmiyim beennn
insanın ömrünü yer
benim evim 14+2
sadece salon ve yatak odasını kullanıyoruz
mutfak da salonla birleşik zaten
diğer odalar dolu ama hergün hergün kullanılmıyor e kirlenmiyor da...

ooo süper vvalla maşlh cnm hem eşine hem kaynana.. yalnız inanırmısın benim vevimde temzilikçi kadın dursa daha rahat ederim kaynanamdan çok haz almıyorumda.. bide deigin gibi herkes egüvenilmiyor.. bizim sitenin kapıcısının eşi gelio bana normalde.. çalışmadıgım zamann ayda yada ik ayda bir alıpp kapı pencere koltuk sildirtiyordumm..temzi yapıyor ama ev çok büyük iştee heryeri yapamaz.. ondan bendeee sadece antre banyolar salon mutfak oturma odasını yapsa geri kalan küçük odaları ben yaparım m zaten çok kulanmıyoruz kirlenmiyo yanii:) nebilim daha yeni işe başladım ya bi düzen yapamadım kendime.. yemek konusunda 1 gün akşam yapıyorum 2 gün yiyoruz haftada iki gün yaparım yemekk 1-2 gün dışarda yeriz 1 günde kaynanamda ...ama nebilim çok yoruluyorum yaaaa çalışmadıgım zaman herşeyim 4-4 lüktü şimdi baya fire veriyorum:)

canm yemeği akşmdan yapabilirsin
temizliği pazardan pazara yapıyorm ben

canım eşin hiç yardımcı olmuyor mu?
benim eşim olmasa ben mahvolurum yani, ama zaten eşim çalışmıyor o yüzden yapıyor
kaynanamı da annem gibi severim ben, çok şükür aramız çok iyi
ben zaten yemek yapmayı bilmiyorum asıl sorunum bu
evliliğe hala alışamadım

güvenebiliyorsan için rahat ediyorsa ne kadar yapsa kardır, maddi durumun el veriyorsa al yardım haftada bir gün ya bu arada=) asıl soruna cevap vermeyi unuttum
35-40 demişsin yarım gün için, o zaman iyi de fiyat
hangi şehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…