2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

funda nektar bol ayşam super yarenay sirken :)))

albüme balayı fotolarından koydum

minikgelin yemek işleri bizde rahat oluyor. Yemeğim olmadığnda annemlere ya da eşimin ananesine geçiyoruz. Balıkçıya gidip balık al gel temizle fırına at 20 dk de pişiyor; köfte tavuk filan da öyle. Her şeyi aldığımda pişirecekmiş gibi hazırlayıp buzluğa atıyorum. Bizde hafta iç hafta sonu ayrımı olmuyor. Salı günü mesela tavuğum vardı dün mantar aldım iki çevirdim patateslerle birlikte tavuğa attım başka bir yemek oluverdi :))) Artık yaz geldi karpuz vs daha çok yenilir sıcaklardan doğru dürüst bir şey bile yenmez. Ev konusuna gelince evin gerçekten çok büyük yardımcı byan almadan olmaz... Çalışıyor muydun?

maşallah kızlar ne büyük evleriniz var öyle güle güle oturun
ay valla cnm eşim taşınalım dese hemen taşınırım hiç sevmiyorum büyük evi
canm yemeği akşmdan yapabilirsin
temizliği pazardan pazara yapıyorm ben
yemegi akşamdan yapıyorum cnmmm ama zor oluyor ya zorla yapıyorumm..hafta sonuda dinlenmek istiyorum ev işi yapnca sankii güzelim pazarım maffoluyo bide zaten 1 gün kaynanamdayız kesin hafta sonu ondan 1 günde bize kalıyor eşimle
yok cnm eşim yardım etmeyi bırak güzel batırır etrafı düşnünki kıyafetleirni çıkartınca tuvalet masasının üstüne atar birisini digerini yatagın üstüne bi çorabı biyerde digeri başka yerde.. ve bende derli toplu biriyim çıldırıyorumm ..kaç kez toplamadım belki kaldırı diye inan yatak odası aldı başını gittii.. yemek yapmaz hayattaaa yemek yaptıgı annn dünya tersine döner o derece..ben günlük lavobo yıkıyorum ögrenciyken evde kalıyordum inanın haftada 1-2 yıkardım temiz kulanırdım çünkü..evlilige bende alışamadım çok agır gelio vallaaa

yok cnm güvenilirr..tam gününe 70 tl ye geliodu normalde... yarım gnde 35 tl oluyoda kadın çok iyi 40 tl vermeyi düşünüyorum..dogudayım cnmmm dogudaaa fiyatlar böleee:)tam günlügüne 50-80tl arası geliolar.100 tl ye gelen bile görmedim daha.. maaşım ne az ne çok normal bşy alıyorum.. her hafta alsam kadın 150 tl vercem ayda..kararsızım vallaaa..

evt cnm bnm yeni başladım 1 ay bile olmadı daha.. öncesinde be yapardım herişimii kadın tutardım ayda yada 2 ayda bir camlar kapılar koltukları silmek için okdr gücüm olsa onlarıda yaparımda beceremiyorum.. benim bu evi süpürüp silmem bide tozu almam inanırmısınız saat tuttum 5-6 saaatimi aldıı.. şaka gibi ama ev büyük olunca öle oluyo..işte sizce tutayımmmı kadınnn cumaları ben işe giderken sabah gelir yapar herşeyii diyorumm okdr çalışıp yorulup bide ev işi aynı anda gitmiyo.. küçük ev olsa hiç tutmasdım valla arkadaşlarım var 1 saatte her işini yapıyolar evleri küçük oldugundan.. öle bşyki biz bu eve göre aldık eşyalarımızı ondan eşyalarda büyük bundan çok küçük bi eve daha taşınamayız nebilim öle işteee
habi de kaynanama 1 gün gidiyoruz hafta içi gittigimizde yemek yedikten sonra bulaşık çay falan hepsi bana kalıyo valla kendi evimden daha çok yoruluyorum.. bide öle bi kaynanam varki sürekli gitsem market alışverişini bize yaptırır biz yemege gidiyoruz diye

Son düzenleme:
minikgelin haftasonu iznin tek gün mü??
öyleyse daha da zor
benim annem mesela, hem çalışırdı hem işleri yapardı
bi boş vakit buldugunda nohut mercimek kurufasülye vs hep haşlar dondurucuya atardı, hep dolu dururdu
hemen pişirmeye hazır şekilde hazrlanmış tavuk alırdı
çok çabuk olurdu yemekler.
ama benim içimden gelmiyor benm de sorunum bu

kızlar size birşey sorucam ben de
hep merak ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın
benim bi arkadaşım bana dediki, akşamları kk'ya nasıl giriyorsun, eşinle vakit gecirmek istemiyor musunuz
biz birlikte tvdeki en dandik programı bile izlesek, birlikte oturdugumuz için mutlu oluruz
ben de ddimki gündüz ayrı oldugunuzdandır heralde
benim eşim zaten çalışmıyor
kendi işimde çok rahat
bi cok gün ya gec gidiyorum ya erken cıkıyorum
ama bi tuhaf oldum o öyle sorunca
sizde durum nedir? veya eşinizin bu konuda düşünceleri???

yok cnm 2 gün tatilim var çok şükür.. yoksa hiç bşy yapamazdım kesin.. aslında yemek zorlamıyor çokkkk amaaa ev işi maffediyor.. annem nohut,fasülye falan haşlayıp yemeklik poşetleyip bana verdi dolabımda baya var valla acaip iyi oluyo.. bundan sonrada tavukları dogruyayım ozaman dediginiz giib hazır olsunn....
işteee ev temizligi dert başıma.. bi dyorumm hafta sonu sadece tozu ben alayımm digerlerini kadın yapar heralde yetiştiri inşş.. işte maaşımı alayımda gidip konuşcam kadınla.. vala hafta sonu kafama göre takılmak istiyorum ki hafta içi mutlu çalışayım:)

valla benn tv isleyelim desem eşime en fazla yarım saat oturur yanımda sonra o pc yi alır.. ondan bizde öle sorun olmuyo herkes kafasına göre.. ama şölede bşy var öle akşamları dipdibe oturup tv isleyenlere hayranım:)

Cemre tuhaf olma. Bizde gece gündüz karışık resmen. Eve erken geldim ben bugün öğleden sonra yatıp uyumuşum; eşim de tez başındaydı. Biz de bütün aktivitelerimizi beraber yapıyoruz o yüzden vakit olduğunda nete girmek sorun olmuyor.

zuzucuğum bir sürü yeni arkadaş gelmiş ama sen topiğin kurallarını söylememişsin kimse yaşını adını mesleğini fotosunu koymamış yada benmi görmedim:26:

ya aslında eşim çalışırken de gece calıştıgı için evde ortak 1 saatimiz falan oluyordu
onda birbirimizden ayrılmazdık resmen
ama ne biliym şimdi öyle olsa ben sıkılırım ne biliym
24 saat yapışık ikiz gbi ://

saol canım darısı isteyen herkesin başına
ama pek güzel bişey oldugunu söyliyemicem
evde yalnızken ben cok korkuyorum mesela
evin diğer ucundan bi adam girse ruhum duymaz

Sadece meraktan soruyorum. Neden o kadar büyük evde oturuyorsunuz? Büyük ev güzeldir de sizinkisi baya bi büyükmüş

valla ben hoşlanırım öle yapışık ikiz gibi olmayıda eşim hoşlanmıyor malefes:)bende alışmaya başladım zaten ilk zamanlarda acaba sevmiyormu bu adam beni diyordum:)

Sadece meraktan soruyorum. Neden o kadar büyük evde oturuyorsunuz? Büyük ev güzeldir de sizinkisi baya bi büyükmüş

canım bana farketmez aslında ama küçük ev eşimi boğuyor
birde mesela benim atölyem var, eşimin birsürü kitabı var
benim de romanlarım var
iki odamız sadece kitap
piyano var bi odada bi odada bilardo masası bi odada sinema sistemi (türkçesi ne bunun tam bilemedim söylediğim şey çok komik kalmış olabilir)
eşim keyfine çok düşkün, ve kusursuzu arıyor
mesela bilardoyu çok sever ama bence evde olmasına gerek yok
biz evi yaptırdık bir de... hazır evlerden satın almadık
ilerde çocukdu şuydu buydu zaten daha büyüğe ihtycmız olcak dedi, hadi olmuşken böle olsun dedi

valla ben hoşlanırım öle yapışık ikiz gibi olmayıda eşim hoşlanmıyor malefes:)bende alışmaya başladım zaten ilk zamanlarda acaba sevmiyormu bu adam beni diyordum:)

ben de gider o otururken kucagına falan yatarım, sarılırım yani ben de severim ama
sürekli olursa sıkılırım ://
sevip sevmeme meselesi değil canım rahat ol :))
ne iş yapıyorsun bu arada
topige geldiğinde ben yoktum tanışamadık pek

cnmm mimarımm,doguda yaşıyorum ço ayrıntı veremiyorum eşim yasakladııı:) üstte bi arkadaşta sormuşşş detaylı istemiş resim şehir falandaaa:)malesef söleyemiyorumm:)
sizler ne yapıyosunuuz:)

kızlar evlerinizde güle güle oturun benim evim 70m2 küçük kutu gibi iyiki büüyk olmamış eşimin kendi evi var üsküdarda çamlıcanın altıNDA ORASI 3+1 geniş ama istemedim işimize uzak diye bide eşim diyo sana büyük ev olsa sen işi bitiremezsin titizim öğrencilkten kalmış düzenli olacak herşey hiç işim bitmiyo o yüzden

ben bu yorumu görmemişim pardon :))
ya mesela bizim dogru düzgün yemek saatimiz belli bi düzenimiz yok hiç bi konuda
ben de acaba cok mu anormaliz dedim
eşim uykusuzluga cok iyi dayanıyor
bu hafta benim iznim başladı
mesela gündüz benimle geziyo
geliyoruz sonra
o tus'a çalışıyo
ben kafama göre...
uykum gelince yatıyorum
o gece 3te 4te ancak gelir yatar falan
sabah benimle aynı saatte uyanır ama
acaba biz mi cok kopuğuz birbrimzden diye düşündüm
hem eşi hem işi olan bayanlar topiğinde de mesela haftasonu tek kelime edilmiyor desem yeridir
şuan bilmiyorum işin aslı. ama bi aralar öyleydi
ben de bi acaba dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…