ay valla cnm eşim taşınalım dese hemen taşınırım hiç sevmiyorum büyük evimaşallah kızlar ne büyük evleriniz var öylegüle güle oturun
yemegi akşamdan yapıyorum cnmmm ama zor oluyor ya zorla yapıyorumm..hafta sonuda dinlenmek istiyorum ev işi yapnca sankii güzelim pazarım maffoluyo bide zaten 1 gün kaynanamdayız kesin hafta sonu ondan 1 günde bize kalıyor eşimlecanm yemeği akşmdan yapabilirsin
temizliği pazardan pazara yapıyorm ben
yok cnm eşim yardım etmeyi bırak güzel batırır etrafı düşnünki kıyafetleirni çıkartınca tuvalet masasının üstüne atar birisini digerini yatagın üstüne bi çorabı biyerde digeri başka yerde.. ve bende derli toplu biriyim çıldırıyorumm ..kaç kez toplamadım belki kaldırı diye inan yatak odası aldı başını gittii.. yemek yapmaz hayattaaa yemek yaptıgı annn dünya tersine döner o derece..ben günlük lavobo yıkıyorum ögrenciyken evde kalıyordum inanın haftada 1-2 yıkardım temiz kulanırdım çünkü..evlilige bende alışamadım çok agır gelio vallaaacanım eşin hiç yardımcı olmuyor mu?
benim eşim olmasa ben mahvolurum yani, ama zaten eşim çalışmıyor o yüzden yapıyor
kaynanamı da annem gibi severim ben, çok şükür aramız çok iyi
ben zaten yemek yapmayı bilmiyorum asıl sorunum bu
evliliğe hala alışamadım
güvenebiliyorsan için rahat ediyorsa ne kadar yapsa kardır, maddi durumun el veriyorsa al yardım haftada bir gün ya bu arada=) asıl soruna cevap vermeyi unuttum
35-40 demişsin yarım gün için, o zaman iyi de fiyat
hangi şehirdesin?
minikgelin yemek işleri bizde rahat oluyor. Yemeğim olmadığnda annemlere ya da eşimin ananesine geçiyoruz. Balıkçıya gidip balık al gel temizle fırına at 20 dk de pişiyor; köfte tavuk filan da öyle. Her şeyi aldığımda pişirecekmiş gibi hazırlayıp buzluğa atıyorum. Bizde hafta iç hafta sonu ayrımı olmuyor. Salı günü mesela tavuğum vardı dün mantar aldım iki çevirdim patateslerle birlikte tavuğa attım başka bir yemek oluverdi :))) Artık yaz geldi karpuz vs daha çok yenilir sıcaklardan doğru dürüst bir şey bile yenmez. Ev konusuna gelince evin gerçekten çok büyük yardımcı byan almadan olmaz... Çalışıyor muydun?
minikgelin haftasonu iznin tek gün mü??
öyleyse daha da zor
benim annem mesela, hem çalışırdı hem işleri yapardı
bi boş vakit buldugunda nohut mercimek kurufasülye vs hep haşlar dondurucuya atardı, hep dolu dururdu
hemen pişirmeye hazır şekilde hazrlanmış tavuk alırdı
çok çabuk olurdu yemekler.
ama benim içimden gelmiyor benm de sorunum bu
kızlar size birşey sorucam ben de
hep merak ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın
benim bi arkadaşım bana dediki, akşamları kk'ya nasıl giriyorsun, eşinle vakit gecirmek istemiyor musunuz
biz birlikte tvdeki en dandik programı bile izlesek, birlikte oturdugumuz için mutlu oluruz
ben de ddimki gündüz ayrı oldugunuzdandır heralde
benim eşim zaten çalışmıyor
kendi işimde çok rahat
bi cok gün ya gec gidiyorum ya erken cıkıyorum
ama bi tuhaf oldum o öyle sorunca
sizde durum nedir? veya eşinizin bu konuda düşünceleri???
maşallah kızlar ne büyük evleriniz var öylegüle güle oturun
kızlar size birşey sorucam ben de
hep merak ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın
benim bi arkadaşım bana dediki, akşamları kk'ya nasıl giriyorsun, eşinle vakit gecirmek istemiyor musunuz
biz birlikte tvdeki en dandik programı bile izlesek, birlikte oturdugumuz için mutlu oluruz
ben de ddimki gündüz ayrı oldugunuzdandır heralde
benim eşim zaten çalışmıyor
kendi işimde çok rahat
bi cok gün ya gec gidiyorum ya erken cıkıyorum
ama bi tuhaf oldum o öyle sorunca
sizde durum nedir? veya eşinizin bu konuda düşünceleri???
valla benn tv isleyelim desem eşime en fazla yarım saat oturur yanımda sonra o pc yi alır.. ondan bizde öle sorun olmuyo herkes kafasına göre.. ama şölede bşy var öle akşamları dipdibe oturup tv isleyenlere hayranım:)
saol canım darısı isteyen herkesin başına
ama pek güzel bişey oldugunu söyliyemicem
evde yalnızken ben cok korkuyorum mesela
evin diğer ucundan bi adam girse ruhum duymaz
ya aslında eşim çalışırken de gece calıştıgı için evde ortak 1 saatimiz falan oluyordu
onda birbirimizden ayrılmazdık resmen
ama ne biliym şimdi öyle olsa ben sıkılırım ne biliym
24 saat yapışık ikiz gbi ://
Sadece meraktan soruyorum. Neden o kadar büyük evde oturuyorsunuz? Büyük ev güzeldir de sizinkisi baya bi büyükmüş
valla ben hoşlanırım öle yapışık ikiz gibi olmayıda eşim hoşlanmıyor malefes:)bende alışmaya başladım zaten ilk zamanlarda acaba sevmiyormu bu adam beni diyordum:)
ben de gider o otururken kucagına falan yatarım, sarılırım yani ben de severim ama
sürekli olursa sıkılırım ://
sevip sevmeme meselesi değil canım rahat ol :))
ne iş yapıyorsun bu arada
topige geldiğinde ben yoktum tanışamadık pek
Cemre tuhaf olma. Bizde gece gündüz karışık resmen. Eve erken geldim ben bugün öğleden sonra yatıp uyumuşum; eşim de tez başındaydı. Biz de bütün aktivitelerimizi beraber yapıyoruz o yüzden vakit olduğunda nete girmek sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?