2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay negüzel kutu giib bi ev:)
bana 70 mt2 çok küçük gelir çünkü misafirim çok oluyoo eşimin arkadaşları zaten bi ordu.. şöle 130-140 mt2 tam benlikkk öle olsaydı kendim temizlerdim valla kadın falan tutmazdım içime sinerdi herşey.. işte eşime söylüyuorum çıkalım diyede ev sahibi çıkarmadan çıkmam diyo

peki canım :))
ben aslında resim mezunuyum ama bu alanda iş bulmak imkansız
bu yüzden ikinci kez üniversiteye başladım farklı bi bölümde.
ama aynı zamanda okudugum üniversitede ingilizce öğretmeniyim (sen sormadan ben açıklayayım, resmi olarak türk değil ingilizim, bu yüzden yabancı öğretmen kontenjanından direk girebiliyorum herhangi bir lisans programından mezun olmak yetiyor)

ben sordum genelde yeni gelene bunları soruyolarda o yüzden canım ben istemedim eşin istemiyosa bişey diyemem ben istanbuldayım turizmciyim mimarımızın olması iyi oldu dekorasyonla mimariyle ilgili danışırız artık sana :)

yok cnm aslında ben paylaşırım herşeyide eşimmm faceyi bile yasakladıı ondan:)mimari olarak herşeyinizi zevkle yaparım cnm benm:)başım üstünde yeriniz var:)

evinden memnunsan ve kira çok büyük sorun oluşturmuyosa cıkma derim
çünkü bebek düşünüyorsanız şimdi küçük eve cıkıp cocuk büyüyünce tekrar büyük eve cıkma derdi falan olcak :))
yani zaten inşallah kendi evinizi alıp taşınırsınız. taşınırken eşya cok yıpranıyor ve o kadar yorgunluğa gerek yok bence tekrar tekrar

ovv mşlh cnm evliyken okumak zor olmalıı:) ben ehliyet aldımda gecenlerde valla onun sınavına çalışmak bile zor geldii:) üniversitede tüm ögrenme gücümün sonuna kdr kulanmışım sanırım artık sabrım yokk:) amaa sabrım olsaydı sınıf ögretmenligini okurdum tam benlikkk yarım gün oh mis gibi valla:) sınavı kazanmaya kazanırım ama okumakkk mııı aman aman:)

benim pek misafirim gelmez bizde gitmeyiz çünkü çalışıyouz ikimizde haftada 1 gün izin oluyor oda farklı günler arada aynı güne denk geliyoruz bide istanbulda ev kiraları ço fazla 650 tl veriyorum bende kadın tuttum içime sinmedi çağırmadım kendim temizliyorum

bebek düşünmüyorum eşim adam gibi düzelene kdr cnmm.. aslında yatılı misafirim falanda çok oluyo işimi görüyor ama ev temizligi maffediyor çalışmasam hiç zorlanmazdımda şimdii baya zor gelio belki daha düzenim oturmadı ondanda olabilir :)
mimarlık eğlenceli bir iş ama eğitimi çok ürkütücü :26:

okuması çok zordu cnm hocalar felaketti zaten burnumdan geldi okurken.. isim olarak havası çok ama ne çektigimi bi ben bilirim.. inan o sıra deiştirme olsaydıda ögretmenlikle falan hemen deiştirirdim.. şimdidee işim iyi sayılır ne zor ne kolayyy..işsizlikten daha iyidir tabi:)

yok cnm aslında ben paylaşırım herşeyide eşimmm faceyi bile yasakladıı ondan:)mimari olarak herşeyinizi zevkle yaparım cnm benm:)başım üstünde yeriniz var:)

bişe demiyorum canım eş deyince arada kötülük olmasın çok teşekkür ederim tecrübeli bilen kişiden yardım almak güzel olur ben evimi düzenlerken düğün zamnı tek koşuşturdum kendimce eşimle beğendiklerimiiz aldık ama önce vei tuttuk sonra eşya aldık ancak dedik kendi evimiiz alalımda öyle herşeyi alırız

ay öle olsa bende kesinlikle öle küçük ev tutardım cnmmmm ..ben evde rahat oturamıyorum heran tel gelio çay yap geliyoruz diyolar .. eşim misafiri çok sever bende severim ama sürkeli olunca çekilmiyo:)
seninki giib küçük olsa evim keisnlikle kendim temzlerdim.. tamam bizim kapıcının eşine güveniyorum ama yinede huzursuz olurum aklım evde olur o kadın evdeyken:)

ya bence de öğretmenlik çok rahat
ben haftada toplam 8 saat derse giriyorum, ama tabi bu birazda benim yabancı kontenjanından girmiş olmamdan kaynaklı :))
ve yabancı öğretmen diye gectiğim için, okutmanlarla aynı işi yapıp onlardan cok daha az calışmama ragmen maaşım onlarınkinden cok fazla
benim açımdan gayet iyi bu durum ama, bu yüzden türkiyede öğretmen olmak pek de hoş durmuyor acıkcası
ben şimdi okutman olsam çok hakkım yenmiş gibi hissederdim
gerci sınıf öğretmenlerinin maaşını bilmiyorum ama...

en güzelini yapmıssınız cnm doguda evin her odasını 4-4 lük yaparlar.. ondan herşeyim fazlasıyla iyi olduu ama ne gerek diyorum şimdii kendi evim deil bşy deil... inanın eşya bize deilde biz eşyaya hizmet ediyoruz.. okdr toz alıncak kirlencek eşya varkii..şimdi keşke kimseyi dinlemeseydm normal bi ev tutsaydık oturma odası almasaydım salon yatak odası alsaydık keşke diyorum... neyse kısmettt kimi 4-4 lük ister olmas kimide benim gibi nankör olur:)

valla sınıf ögretmeni arkadaşım var ek derslerle 1800-2000 tl yi buluyo diyodu.. anaokulu ögretmenide 1500 tl alıyomuş..valla şimdiki aklım olsa ögretmen olurdum en rahat meslekkk :) bende ingilizce ögretmenligine devam ettt kıskandım snei valla:)

buna da şükür canım tabi işsizlikten iyidir
işin zor valla canım allah kolaylık versin
ben oldum olası yatılı misafiri hiç sevmem
:26::26:
heleki gelenler hiç bir işe el sürmedn gidiyorsa çok kızarım
bir de tek gece yatıp carsaf yastık yüzü nevresim kirletip beni tek gece için onları yıkamak zorunda bırakırlarsa valla deliririm ben

kızlar ben yatayım iyi geceler herkese başınızı agrıttım helal edin hakkınızı:) fırsat buldukca yazcam okuycam burayı çok sevdim heppinizi:)

canım ayıp olmazsa sen ne kadar alıyorsun?
:26:
söylemek istemezsen söyleme tabi, zorlama gibi anlama
genelde mimarlar baya iyi kazanıyor diye biliyorum da...

insan bianda alışamıyo zaten canım hangini yapacağını şaşırıyor ev işimi ütümü yemekmi ben ilk zamanlar çok yoruluyodum eve gelince eşim yatıyor oluyodum çok zayıflamıştım gözlerimin altı morarmıştı sonra yavaş yavaş alıştım eşimde yardım ediyor sağolsun temizliğe yemeğe ütüye sağolsun görüyo halimi iş eve gel iş gece yatıyosun sabah erkenden kalk ama alıştım bebeğim oluca çalışmayacağım zaten biraz dinlenirim

tez döneminde ben de öyledim 3-4 te yatmayı bırak başımı hiç yastığa koymadığım günler olurdu. Şu an eşim de öyle sabah ezanı okunurken yanıma geliyor. Bir de sabah 7 de benle uyanıp kahvaltı yapıyor beni servise kadar geçiriyor sonra tam gaz çalışmaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…