- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
kızlar evlerinizde güle güle oturun benim evim 70m2 küçük kutu gibi iyiki büüyk olmamış eşimin kendi evi var üsküdarda çamlıcanın altıNDA ORASI 3+1 geniş ama istemedim işimize uzak diye bide eşim diyo sana büyük ev olsa sen işi bitiremezsin titizim öğrencilkten kalmış düzenli olacak herşey hiç işim bitmiyo o yüzden
cnmm mimarımm,doguda yaşıyorum ço ayrıntı veremiyorum eşim yasakladııı:) üstte bi arkadaşta sormuşşş detaylı istemiş resim şehir falandaaa:)malesef söleyemiyorumm:)
sizler ne yapıyosunuuz:)
cnmm mimarımm,doguda yaşıyorum ço ayrıntı veremiyorum eşim yasakladııı:) üstte bi arkadaşta sormuşşş detaylı istemiş resim şehir falandaaa:)malesef söleyemiyorumm:)
sizler ne yapıyosunuuz:)
ben sordum genelde yeni gelene bunları soruyolarda o yüzden canım ben istemedim eşin istemiyosa bişey diyemem ben istanbuldayım turizmciyim mimarımızın olması iyi oldu dekorasyonla mimariyle ilgili danışırız artık sana :)
ay negüzel kutu giib bi ev:)
bana 70 mt2 çok küçük gelir çünkü misafirim çok oluyoo eşimin arkadaşları zaten bi ordu.. şöle 130-140 mt2 tam benlikkk öle olsaydı kendim temizlerdim valla kadın falan tutmazdım içime sinerdi herşey.. işte eşime söylüyuorum çıkalım diyede ev sahibi çıkarmadan çıkmam diyo
yok cnm aslında ben paylaşırım herşeyide eşimmm faceyi bile yasakladıı ondan:)mimari olarak herşeyinizi zevkle yaparım cnm benm:)başım üstünde yeriniz var:)
peki canım :))
ben aslında resim mezunuyum ama bu alanda iş bulmak imkansız
bu yüzden ikinci kez üniversiteye başladım farklı bi bölümde.
ama aynı zamanda okudugum üniversitede ingilizce öğretmeniyim (sen sormadan ben açıklayayım, resmi olarak türk değil ingilizim, bu yüzden yabancı öğretmen kontenjanından direk girebiliyorum herhangi bir lisans programından mezun olmak yetiyor)
ay negüzel kutu giib bi ev:)
bana 70 mt2 çok küçük gelir çünkü misafirim çok oluyoo eşimin arkadaşları zaten bi ordu.. şöle 130-140 mt2 tam benlikkk öle olsaydı kendim temizlerdim valla kadın falan tutmazdım içime sinerdi herşey.. işte eşime söylüyuorum çıkalım diyede ev sahibi çıkarmadan çıkmam diyo
bebek düşünmüyorum eşim adam gibi düzelene kdr cnmm.. aslında yatılı misafirim falanda çok oluyo işimi görüyor ama ev temizligi maffediyor çalışmasam hiç zorlanmazdımda şimdii baya zor gelio belki daha düzenim oturmadı ondanda olabilir :)evinden memnunsan ve kira çok büyük sorun oluşturmuyosa cıkma derim
çünkü bebek düşünüyorsanız şimdi küçük eve cıkıp cocuk büyüyünce tekrar büyük eve cıkma derdi falan olcak :))
yani zaten inşallah kendi evinizi alıp taşınırsınız. taşınırken eşya cok yıpranıyor ve o kadar yorgunluğa gerek yok bence tekrar tekrar
mimarlık eğlenceli bir iş ama eğitimi çok ürkütücü :26:
yok cnm aslında ben paylaşırım herşeyide eşimmm faceyi bile yasakladıı ondan:)mimari olarak herşeyinizi zevkle yaparım cnm benm:)başım üstünde yeriniz var:)
benim pek misafirim gelmez bizde gitmeyiz çünkü çalışıyouz ikimizde haftada 1 gün izin oluyor oda farklı günler arada aynı güne denk geliyoruz bide istanbulda ev kiraları ço fazla 650 tl veriyorum bende kadın tuttum içime sinmedi çağırmadım kendim temizliyorum
ovv mşlh cnm evliyken okumak zor olmalıı:) ben ehliyet aldımda gecenlerde valla onun sınavına çalışmak bile zor geldii:) üniversitede tüm ögrenme gücümün sonuna kdr kulanmışım sanırım artık sabrım yokk:) amaa sabrım olsaydı sınıf ögretmenligini okurdum tam benlikkk yarım gün oh mis gibi valla:) sınavı kazanmaya kazanırım ama okumakkk mııı aman aman:)
bişe demiyorum canım eş deyince arada kötülük olmasın çok teşekkür ederim tecrübeli bilen kişiden yardım almak güzel olur ben evimi düzenlerken düğün zamnı tek koşuşturdum kendimce eşimle beğendiklerimiiz aldık ama önce vei tuttuk sonra eşya aldık ancak dedik kendi evimiiz alalımda öyle herşeyi alırız
ya bence de öğretmenlik çok rahat
ben haftada toplam 8 saat derse giriyorum, ama tabi bu birazda benim yabancı kontenjanından girmiş olmamdan kaynaklı :))
ve yabancı öğretmen diye gectiğim için, okutmanlarla aynı işi yapıp onlardan cok daha az calışmama ragmen maaşım onlarınkinden cok fazla
benim açımdan gayet iyi bu durum ama, bu yüzden türkiyede öğretmen olmak pek de hoş durmuyor acıkcası
ben şimdi okutman olsam çok hakkım yenmiş gibi hissederdim
gerci sınıf öğretmenlerinin maaşını bilmiyorum ama...
bebek düşünmüyorum eşim adam gibi düzelene kdr cnmm.. aslında yatılı misafirim falanda çok oluyo işimi görüyor ama ev temizligi maffediyor çalışmasam hiç zorlanmazdımda şimdii baya zor gelio belki daha düzenim oturmadı ondanda olabilir :)
okuması çok zordu cnm hocalar felaketti zaten burnumdan geldi okurken.. isim olarak havası çok ama ne çektigimi bi ben bilirim.. inan o sıra deiştirme olsaydıda ögretmenlikle falan hemen deiştirirdim.. şimdidee işim iyi sayılır ne zor ne kolayyy..işsizlikten daha iyidir tabi:)
valla sınıf ögretmeni arkadaşım var ek derslerle 1800-2000 tl yi buluyo diyodu.. anaokulu ögretmenide 1500 tl alıyomuş..valla şimdiki aklım olsa ögretmen olurdum en rahat meslekkk :) bende ingilizce ögretmenligine devam ettt kıskandım snei valla:)
kızlar ben yatayım iyi geceler herkese başınızı agrıttım helal edin hakkınızı:) fırsat buldukca yazcam okuycam burayı çok sevdim heppinizi:)
ben bu yorumu görmemişim pardon :))
ya mesela bizim dogru düzgün yemek saatimiz belli bi düzenimiz yok hiç bi konuda
ben de acaba cok mu anormaliz dedim
eşim uykusuzluga cok iyi dayanıyor
bu hafta benim iznim başladı
mesela gündüz benimle geziyo
geliyoruz sonra
o tus'a çalışıyo
ben kafama göre...
uykum gelince yatıyorum
o gece 3te 4te ancak gelir yatar falan
sabah benimle aynı saatte uyanır ama
acaba biz mi cok kopuğuz birbrimzden diye düşündüm
hem eşi hem işi olan bayanlar topiğinde de mesela haftasonu tek kelime edilmiyor desem yeridir
şuan bilmiyorum işin aslı. ama bi aralar öyleydi
ben de bi acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?