insan bianda alışamıyo zaten canım hangini yapacağını şaşırıyor ev işimi ütümü yemekmi ben ilk zamanlar çok yoruluyodum eve gelince eşim yatıyor oluyodum çok zayıflamıştım gözlerimin altı morarmıştı sonra yavaş yavaş alıştım eşimde yardım ediyor sağolsun temizliğe yemeğe ütüye sağolsun görüyo halimi iş eve gel iş gece yatıyosun sabah erkenden kalk ama alıştım bebeğim oluca çalışmayacağım zaten biraz dinlenirim
tez döneminde ben de öyledim 3-4 te yatmayı bırak başımı hiç yastığa koymadığım günler olurdu. Şu an eşim de öyle sabah ezanı okunurken yanıma geliyor. Bir de sabah 7 de benle uyanıp kahvaltı yapıyor beni servise kadar geçiriyor sonra tam gaz çalışmaya devam.
biyoloji benim bölümüm.
ömrüm boyunca hiç başarılı olamadığım tek dersti sanırım
kaldı ki benimki basit bir lise dersiydi, senin nelerle uğrastıgını görsem ben arkama bakmadan kaçarım
biyoloji diyince bile korkuyorum
Lisedeyken ben de çok çok başarılı değidim; okurken sevdigim bir bölüm oldu. Ben börtü böcekle ilgilenmiyorum. Genetik hastalıkların mekanizmasıyla ilgileniyorum. Alanımla ilgili olmayan arkadaşlar çalışma şartlarımı görünce çok hoşuna gidiyor :)))
ben marmara tıp kazandım ilk sınava girdiğimde, bi anlık hevesle yazdım
kızım cemre 6 yıllık okulu sen 12 senede bitiremezsin diye kaydımı sildirdim mimar sinanda yetenek sınavına girmiştim zaten oraya kayıt yaptırdım
fizik mükemmel bişey bence ama ister börtü böcek olsun ister genetik olsun bana çok uzak şeyler malesef
çalışma şartlarınız güzel anladığım kadarıyla, sen de memnunsan zaten başka da önemli bişey yok :))
sinemde varhep çıkarken bayrak gibi sallıyo
selammm
gece kuslariiiiii
napiyorsunuz bakim ???
selammm
gece kuslariiiiii
napiyorsunuz bakim ???
selamm
geyik yapıyoruz ne yapalım başka
sen ne yapıyorsun??
selam sinem akşam 8 e kadar uyuyunca ayakta kaldım güya ders çalışmam lazım ama içimden gelmiyor bir türlü :/ Sen nasılsın
insan gec kalkinca kötü oluyor ya gece bitmek bilmez simdi sana
bende iyiyim cnm tsk.
vlla canım oturup ders çalışmaya başlasam zaman nasıl geçer anlayamam bile. Neyse kızlar bana müsade. Sohbetiniz için çok teşekkür ederim. Size iyi geceler
canım, önce çok hızlı ateşte soteledim, suyunu bırakınca da kısık ateşe aldım.. bayaa sürdü nedense..et kavurmamı yaptın canım hemen pişer aslında niye geç pişti
ben de artık pazardan pazara yapıyorumcanm yemeği akşmdan yapabilirsin
temizliği pazardan pazara yapıyorm ben
biz ikimiz de evde olduğumuz zaman (bazen izin günlerimiz tutuyo, bazen tutmuyo)kızlar size birşey sorucam ben de
hep merak ediyorum ama lütfen yanlış anlamayın
benim bi arkadaşım bana dediki, akşamları kk'ya nasıl giriyorsun, eşinle vakit gecirmek istemiyor musunuz
biz birlikte tvdeki en dandik programı bile izlesek, birlikte oturdugumuz için mutlu oluruz
ben de ddimki gündüz ayrı oldugunuzdandır heralde
benim eşim zaten çalışmıyor
kendi işimde çok rahat
bi cok gün ya gec gidiyorum ya erken cıkıyorum
ama bi tuhaf oldum o öyle sorunca
sizde durum nedir? veya eşinizin bu konuda düşünceleri???
kendi profiline eklersin, bakınca da silersin düğün fotonu minikgelin :)))cnmm mimarımm,doguda yaşıyorum ço ayrıntı veremiyorum eşim yasakladııı:) üstte bi arkadaşta sormuşşş detaylı istemiş resim şehir falandaaa:)malesef söleyemiyorumm:)
sizler ne yapıyosunuuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?