2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de yarın ütü yapmayı denicem
cok heyecanlandım ya şaka gibiyim :)

ben yine kilo vermeye başlamışım ama yarın hastaneye gidip bi düzen oturtucam artık
belli yemek saatlerimiz olmalı düzgün beslenmem gerekiyor
bu kadar karmançorman bir hayattan nasıl düzenli bir hayata gecicem bilmiyorum ama eskisi gibi 40 kilonun altına düşerim diye çok korkuyorum, mecbur alışcam
sakıncası yoksa senin bölümünü sorabilir miyim?

Lisedeyken ben de çok çok başarılı değidim; okurken sevdigim bir bölüm oldu. Ben börtü böcekle ilgilenmiyorum. Genetik hastalıkların mekanizmasıyla ilgileniyorum. Alanımla ilgili olmayan arkadaşlar çalışma şartlarımı görünce çok hoşuna gidiyor :)))

ben marmara tıp kazandım ilk sınava girdiğimde, bi anlık hevesle yazdım
kızım cemre 6 yıllık okulu sen 12 senede bitiremezsin diye kaydımı sildirdim mimar sinanda yetenek sınavına girmiştim zaten oraya kayıt yaptırdım
fizik mükemmel bişey bence ama ister börtü böcek olsun ister genetik olsun bana çok uzak şeyler malesef
çalışma şartlarınız güzel anladığım kadarıyla, sen de memnunsan zaten başka da önemli bişey yok :))

evet :) işimi çok severek yapıyorum umarım ilerde sen de işini severek yaparsın iyi ki tekrar okumuşum dersin

et kavurmamı yaptın canım hemen pişer aslında niye geç pişti
canım, önce çok hızlı ateşte soteledim, suyunu bırakınca da kısık ateşe aldım.. bayaa sürdü nedense..
ama zaten iş çıkışı eşimle migrosta buluştuk, alışveriş yaptık.. hava süperdi yürüye yürüye eve geldik.. poşetimiz azdı.. geç başladım yani, ondan

canm yemeği akşmdan yapabilirsin
temizliği pazardan pazara yapıyorm ben
ben de artık pazardan pazara yapıyorum

biz ikimiz de evde olduğumuz zaman (bazen izin günlerimiz tutuyo, bazen tutmuyo)
istemesek bile sürekli dibdibeyiz..
yani nasıl oluyo bilmiyorum ben eşimin kucağında buluyorum kendimi, o da gelir illa yanıma oturur..
hoşuma gidiyo bu durum.. zaten ikimiz de çalıştığımız için ve gün içinde görüşmediğimizden özlüyoruz birbirimizi

kendi profiline eklersin, bakınca da silersin düğün fotonu minikgelin :)))

çok yazmışsınız kızlar okuyamadım hepsini, sanırım yatıcam
eşim uyukluyo yanımda
iyi geceler

Son düzenleme:
ayy yarına misafirim varmışş..şimdi kek attım fırına onu bekliyom
kocişte salonda siyaset prog.bakıyo
bende kaptım topitopumu yataktayım..kekimi unutmayımda

kıvrıl kocanın yanına uyu hadi tatlı rüyalar

...
ben de duş alıcaktım valla şimdi girersem çıkamam kekim yanar...yarın misafirden sonra girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…