2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr... eşimle barıştık dün akşam, oturduk konuştuk. bazı şeylerin onda artık takıntı olduğunu o yüzden mantıklı düşünemediği konusunda anlaştık çok şükür benim eşim öyle kavga edince evden uzaklaşmaz. tam tersi gelebildiği kadar erken gelir evimize. öyle dışarda takılsa ben daha çok kurarım herhalde yemeği hazırladı balkona, yedik beraber konuştuk falan. sonra da gel dışarı çıkalım bir yerlerde oturalım havamız değişsin dedi. saat 10 gibi falan. bak dedim insan isterse yapabiliyormuş 12 gibi geldik evimize yattık uyuduk. içim rahatladı valla...

gece baya kaynatılmış bu arada. biz 4+1 lere yok artık demiştik neler yazılmış dün gece ya maşallah. Allah verdi mi veriyor eksik olmasın o kadar büyük evi olan arkadaşlara Allah yardımcı olsun ne diyim, biz 3+1'in temizliğinden illalah dedik

biraz daha gitmeseydim yanardı heralde sirken :)))) tadına bakmadım ama görünüş iyi:129:
yanına acaba etimek tatlısımı yapsam diyorum:44:

günaydın buarada.....

yarenay çok sevindim canm akşamınız çok güzel geçmiş yani şimdi 1 seneye daha okey mi dedi eşin :)

nasılsınız arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama hemen fire verdim dün hiç bakamadım akşama kadar meb de uğraştım umarım herkes iyidir

kıvrıl kocanın yanına uyu hadi tatlı rüyalar

...
ben de duş alıcaktım valla şimdi girersem çıkamam kekim yanar...yarın misafirden sonra girerim
öyle yaptım zuzuşum :92:
sabah duş alıcam derken yine geç kaldım, bir de daha yeni elemanım

Günaydın herkesee
kim geliyo zuzuş misafir olarak

günaydın kızlar akşam baya bi kaynatmışınız ben ara ara girmeye çalıştım ama akşamları malesef pek giremiyorum kocişle vakit geçirmeyi seviyorum:98:zuzucum resimlerine baktım akşam girdiğimde çok tatlısınız maşallah sizene kadar zayıfsın manken gibi
yarenay barışmanıza çok sevindim aynı evde küslük zor oluyo insan uyuyamıyo bile

Etimek tatlısı güzeldir zuzum yapabilirsin. Aslında salata gibi bir şey de yapabilirsin malum artık yaz geldi sıcaktan pek hamur işi yenilmez. Haftasonu annemlere kayınvalidemler gitmişti yemeğe. Ben de erken gidip yardım ettim. Anneme tatlı yaptım çok hafifti.

3 yumurta, 3 fincan toz şeker ve 3 fincan un 3 kaşık yoğurt, kabartma tozu ve limon rendesi çırpılıyor. borcama kek gibi dökülüyor. 12 fincan su ve 12 fincan şekerle kaynatılan şerbet ılıkken dökülüyor. Bugün yapmasan da not et bir ara mutlaka dene :))

bu keki biliyorum çok yumuşak oluyo ben bu kekten köstebek pasta yapıyorum sirken

yarenim ben de çok sevindim canım barışmanıza, bir daha hiç tatsızlık yaşanmasın inş bu konu yüzünden

sirken 12 fincan şeker, kahve fincanı felan mı? :)

Son düzenleme:
öyle yaptım zuzuşum :92:
sabah duş alıcam derken yine geç kaldım, bir de daha yeni elemanım

Günaydın herkesee
kim geliyo zuzuş misafir olarak

yeni elemanların huyumu ne
benimki de daha gelmedi

eşimin arkisi ve eşi...geçen piknikte tanıştım ben onlarla..bize çok yakın oturuyolarmış

günaydın kızlarr,
hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde bugünü bitirmek nasip etsin allahım..

geçmişe gitmedim daha bi bakalım ayşecim çok sevindim barışmanıza,zuzu ne yaptın çorbayı yaptınmı akşam?

tamm canm not aldım...
salata yapmam yaa..zaten yemekten hemen sonra gelcekler...eşi geç çıkıyomuş benimki gibi 9,30-10 bulur gelmeleri...

yaptım canım ...üstüne komşu geldi bizde tabağı vardı..bi tabakda ona verdim
güzel oldu ben beğendim...yalnız kalınca katılaştı akşam sıck u ilave edicem birazcık, ısıtırkene :)

kızlarrmikrodalgada sucuk yaptınızmı hiç ben sabah yaptım kurudunormalde böyle olmamsı lazım nerde hata yaptım acaba:26:

booll elfiii foto ekledim bakcaksanız bakın :))
süper le ayşam da gelsin bksında kaldırcam :))

zuzum 1 seneye daha okey demişti zaten daha önceden. dün akşam da diyor ben sana gidelim demedim ki ama yine Kıbrıs'a attın suçu, dedi takıntı olmuş haklısın bakalım inşallah bir daha sorun olmaz. bu da olmasa zaten bir problemimiz yok bizim eşimle

booll elfiii foto ekledim bakcaksanız bakın :))
süper le ayşam da gelsin bksında kaldırcam :))

baktım canım çok güzel çıkmışsınız allah hiç ayırmasın çok yakışıyosunuz:))

canım erişteler kalınsa genelde öle oluyo bende bilmeden pastavillanın eriştesini almışım baya kalın çıktı ondan suyu çekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…