öyle yaptım zuzuşumkıvrıl kocanın yanına uyu hadi tatlı rüyalar
...
ben de duş alıcaktım valla şimdi girersem çıkamam kekim yanar...yarın misafirden sonra girerim
biraz daha gitmeseydim yanardı heralde sirken :)))) tadına bakmadım ama görünüş iyi:129:
yanına acaba etimek tatlısımı yapsam diyorum:44:
günaydın buarada.....
yarenay çok sevindim canm akşamınız çok güzel geçmişyani şimdi 1 seneye daha okey mi dedi eşin :)
Etimek tatlısı güzeldir zuzum yapabilirsin. Aslında salata gibi bir şey de yapabilirsin malum artık yaz geldi sıcaktan pek hamur işi yenilmez. Haftasonu annemlere kayınvalidemler gitmişti yemeğe. Ben de erken gidip yardım ettim. Anneme tatlı yaptım çok hafifti.
3 yumurta, 3 fincan toz şeker ve 3 fincan un 3 kaşık yoğurt, kabartma tozu ve limon rendesi çırpılıyor. borcama kek gibi dökülüyor. 12 fincan su ve 12 fincan şekerle kaynatılan şerbet ılıkken dökülüyor. Bugün yapmasan da not et bir ara mutlaka dene :))
yarenim ben de çok sevindim canım barışmanıza, bir daha hiç tatsızlık yaşanmasın inş bu konu yüzündengünaydın kızlarrrr...eşimle barıştık dün akşam, oturduk konuştuk. bazı şeylerin onda artık takıntı olduğunu o yüzden mantıklı düşünemediği konusunda anlaştık çok şükür benim eşim öyle kavga edince evden uzaklaşmaz. tam tersi gelebildiği kadar erken gelir evimize. öyle dışarda takılsa ben daha çok kurarım herhalde yemeği hazırladı balkona, yedik beraber konuştuk falan. sonra da gel dışarı çıkalım bir yerlerde oturalım havamız değişsin dedi. saat 10 gibi falan. bak dedim insan isterse yapabiliyormuş 12 gibi geldik evimize yattık uyuduk. içim rahatladı valla...
gece baya kaynatılmış bu arada. biz 4+1 lere yok artık demiştik neler yazılmış dün gece ya maşallah. Allah verdi mi veriyor eksik olmasıno kadar büyük evi olan arkadaşlara Allah yardımcı olsun ne diyim, biz 3+1'in temizliğinden illalah dedik
sirken 12 fincan şeker, kahve fincanı felan mı? :)Etimek tatlısı güzeldir zuzum yapabilirsin. Aslında salata gibi bir şey de yapabilirsin malum artık yaz geldi sıcaktan pek hamur işi yenilmez. Haftasonu annemlere kayınvalidemler gitmişti yemeğe. Ben de erken gidip yardım ettim. Anneme tatlı yaptım çok hafifti.
3 yumurta, 3 fincan toz şeker ve 3 fincan un 3 kaşık yoğurt, kabartma tozu ve limon rendesi çırpılıyor. borcama kek gibi dökülüyor. 12 fincan su ve 12 fincan şekerle kaynatılan şerbet ılıkken dökülüyor. Bugün yapmasan da not et bir ara mutlaka dene :))
öyle yaptım zuzuşum:92:
sabah duş alıcam derken yine geç kaldım, bir de daha yeni elemanım
Günaydın herkesee
kim geliyo zuzuş misafir olarak
Etimek tatlısı güzeldir zuzum yapabilirsin. Aslında salata gibi bir şey de yapabilirsin malum artık yaz geldi sıcaktan pek hamur işi yenilmez. Haftasonu annemlere kayınvalidemler gitmişti yemeğe. Ben de erken gidip yardım ettim. Anneme tatlı yaptım çok hafifti.
günaydın kızlarr,
hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde bugünü bitirmek nasip etsin allahım..
geçmişe gitmedim daha bi bakalım ayşecim çok sevindim barışmanıza,zuzu ne yaptın çorbayı yaptınmı akşam?
kızlarrmikrodalgada sucuk yaptınızmı hiç ben sabah yaptım kurudu normalde böyle olmamsı lazım nerde hata yaptım acaba:26:
mirodalgam yok bebikim....
ayrıca bu da güzel iltifatların için
biraz daha gitmeseydim yanardı heralde sirken :)))) tadına bakmadım ama görünüş iyi:129:
yanına acaba etimek tatlısımı yapsam diyorum:44:
günaydın buarada.....
yarenay çok sevindim canm akşamınız çok güzel geçmişyani şimdi 1 seneye daha okey mi dedi eşin :)
mirodalgam yok bebikim....
ayrıca bu da güzel iltifatların için
booll elfiii foto ekledim bakcaksanız bakın :))
süper le ayşam da gelsin bksında kaldırcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?