yeni elemanların huyumu ne
benimki de daha gelmedi
eşimin arkisi ve eşi...geçen piknikte tanıştım ben onlarla..bize çok yakın oturuyolarmış
evet canım kuruyo, çok pişirmiyceksinkızlarrmikrodalgada sucuk yaptınızmı hiç ben sabah yaptım kurudu normalde böyle olmamsı lazım nerde hata yaptım acaba:26:
kızlarrmikrodalgada sucuk yaptınızmı hiç ben sabah yaptım kurudu normalde böyle olmamsı lazım nerde hata yaptım acaba:26:
funda nektar bol ayşam super yarenay sirken :)))
albüme balayı fotolarından koydum
booll elfiii foto ekledim bakcaksanız bakın :))
süper le ayşam da gelsin bksında kaldırcam :))
zuzum 1 seneye daha okey demişti zaten daha önceden. dün akşam da diyor ben sana gidelim demedim kiama yine Kıbrıs'a attın suçu, dedi takıntı olmuş haklısın bakalım inşallah bir daha sorun olmaz. bu da olmasa zaten bir problemimiz yok bizim eşimle
yarenay eşinle aranın düzelmesine çok sevindim :))
zuzu dün rsimlerinize baktım ama arada kaynamış yazmamışım. Balayında nerdeydiniz??? Fotolr süper duruyor gerçekten
ara ara gidip gelirsiniz, dışarıda buluşursunuz yeni arkadaşlıklar iyidir
evet canım kuruyo, çok pişirmiyceksin
ısıtacaksın sadece, ben teflon tavaya hiç yağ koymadan pişiriyorum her iki yanını..güzel oluyo öyle..
(kız sabah sabah ne sucuğu)
cnm ben yapmadım ama mikrodalga çok hızlı yaptğı için ondan kurutmuş olabilir yada dercesi yüksektir belki.
benim adımı yazmamışsın ama yinede bakayım bari :)))
hemen bakıyorum
yarenaycım barışmanıza çok sevindim
bu arada günaydın herkese. Ben çok halsizim canım sıkkın sanki bileklerim bile tutmuyor. Başım dönüyor canım yemek yemek istemiyor sadece uyumak istiyorum
günaydın kızzzlllaaarrrrrr :92::92::92:
ayy evet bol eşim yaptı kurutmuş olabilir çünkü ayarını yükseğe vermişpeki ısıtma işlemini kaç dak ayarlıyosunuz ben 2 dak ayarladım ısıtmadı sonra eşime dedimki ben hazırlanıyım şuna bi bak oda kurutmuş ne biliyim canımız istedi dişlerimizi fırçaladık ama nektar
günaydın tümü nasılsın canım
sucuk için sormuştum bol:26:ya teyzem yapmıştı yumuşacık olmuştu çok beğendim
sağol canm ııyım sen nasılsın? bızım grup baskanlıgına ımaya gıtmem gerekıyrdu gec kaldım normalde 8de buradyımmmm
ayy evet bol eşim yaptı kurutmuş olabilir çünkü ayarını yükseğe vermişpeki ısıtma işlemini kaç dak ayarlıyosunuz ben 2 dak ayarladım ısıtmadı sonra eşime dedimki ben hazırlanıyım şuna bi bak oda kurutmuş ne biliyim canımız istedi dişlerimizi fırçaladık ama nektar
günaydın tumugünaydın kızzzlllaaarrrrrr :92::92::92:
Funda...evlilik yıldönümünde yemeğe gidicez yaa....
Ben klasik olmak istemiyorum..eşimede aldığım açık mavi kotu ve açık mavi beyaz gömleği giydircem..
Acaba o elbiseyi giysem mi...boyundan bağlamalı yaa ben o bağcığı önden kurdele gibi yapıp bğlıyom straplez oluyo, saçımıda salaş topuz yaptırırım:44:
Olmmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?