2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenay eşinle aranın düzelmesine çok sevindim :))

zuzu dün rsimlerinize baktım ama arada kaynamış yazmamışım. Balayında nerdeydiniz??? Fotolr süper duruyor gerçekten

yeni elemanların huyumu ne
benimki de daha gelmedi

eşimin arkisi ve eşi...geçen piknikte tanıştım ben onlarla..bize çok yakın oturuyolarmış

ara ara gidip gelirsiniz, dışarıda buluşursunuz yeni arkadaşlıklar iyidir

kızlarrmikrodalgada sucuk yaptınızmı hiç ben sabah yaptım kurudunormalde böyle olmamsı lazım nerde hata yaptım acaba:26:
evet canım kuruyo, çok pişirmiyceksin
ısıtacaksın sadece, ben teflon tavaya hiç yağ koymadan pişiriyorum her iki yanını..güzel oluyo öyle..
(kız sabah sabah ne sucuğu )

funda nektar bol ayşam super yarenay sirken :)))

albüme balayı fotolarından koydum

Benim adımı yazmamışsın ama yinede bakayım bari :)))

booll elfiii foto ekledim bakcaksanız bakın :))
süper le ayşam da gelsin bksında kaldırcam :))

Hemen bakıyorum

Yarenaycım barışmanıza çok sevindim

Bu arada günaydın herkese. Ben çok halsizim canım sıkkın sanki bileklerim bile tutmuyor. Başım dönüyor canım yemek yemek istemiyor sadece uyumak istiyorum

cnm ben yapmadım ama mikrodalga çok hızlı yaptğı için ondan kurutmuş olabilir yada dercesi yüksektir belki.

ayy evet bol eşim yaptı kurutmuş olabilir çünkü ayarını yükseğe vermişpeki ısıtma işlemini kaç dak ayarlıyosunuz ben 2 dak ayarladım ısıtmadı sonra eşime dedimki ben hazırlanıyım şuna bi bak oda kurutmuşne biliyim canımız istedidişlerimizi fırçaladık ama nektar

Ay özürrr yavrum:78:

cnm yaptığın şeye göre değişiyo ısıtma yapıyorum ben arada çok nadir ama 2-3 dk. yetiyo.

kızlar bugünlerde burası çok sıcak ya. klimayı açmaya başladık. bugün akşam fuar açılıyor nihayet ve elimizde iş çok az kaldı. yoğunluğumuz bitti. dün akşam net açıktı evde çok sevindim.

Funda...evlilik yıldönümünde yemeğe gidicez yaa....
Ben klasik olmak istemiyorum..eşimede aldığım açık mavi kotu ve açık mavi beyaz gömleği giydircem..

Acaba o elbiseyi giysem mi...boyundan bağlamalı yaa ben o bağcığı önden kurdele gibi yapıp bğlıyom straplez oluyo, saçımıda salaş topuz yaptırırım:44:

Olmmı

evet derecesini ortalarda tut canım, 3-4 dk yeterli

günaydın kızzzlllaaarrrrrr :92::92::92:
günaydın tumu

Elfiş geçmiş olsun, tansiyonun mu düştü acaba

Son düzenleme:

ne zamandı evlilik yıldönümünüz canım hep unutuyorum zuzum elbise çok sevimli ama çok spor olmazmı akşam yemeği için sen gerçi klasik olmak istemediğini söylemişin ben olsam giymezdim zuzumçok spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…