- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
zuzu verdin mi eşinin hediyelerini, nezamannFunda...evlilik yıldönümünde yemeğe gidicez yaa....
Ben klasik olmak istemiyorum..eşimede aldığım açık mavi kotu ve açık mavi beyaz gömleği giydircem..
Acaba o elbiseyi giysem mi...boyundan bağlamalı yaa ben o bağcığı önden kurdele gibi yapıp bğlıyom straplez oluyo, saçımıda salaş topuz yaptırırım:44:
Olmmı
ben buldum, yemek başlığına yazdımooo baya erkenciymişinbende iyiyim canım şimdiden akşama ne yapsam diye düşünüyorum
8-5 çalısıyorum yaa canm gercı 8bucukta baslıyrz oyle gelırm ben ama bugun ımza ıslerı vardı..... ben sımdıden yemek dusunmuyrm canm belkı hafat sonu tekırdaga gıdıcez bu aksamdn gıderız o yuzden esımden haber beklıycem....ooo baya erkenciymişinbende iyiyim canım şimdiden akşama ne yapsam diye düşünüyorum
evet derecesini ortalarda tut canım, 3-4 dk yeterli
günaydın tumu
Elfiş geçmiş olsun, tansiyonun mu düştü acaba
ne zamandı evlilik yıldönümünüz canım hep unutuyorum zuzum elbise çok sevimli ama çok spor olmazmı akşam yemeği için sen gerçi klasik olmak istemediğini söylemişin ben olsam giymezdim zuzumçok spor
zuzu verdin mi eşinin hediyelerini, nezamann
beğendi mi? Ben kaçırmışım ya konuyu
günaydın kızlarrrr...eşimle barıştık dün akşam, oturduk konuştuk. bazı şeylerin onda artık takıntı olduğunu o yüzden mantıklı düşünemediği konusunda anlaştık çok şükür benim eşim öyle kavga edince evden uzaklaşmaz. tam tersi gelebildiği kadar erken gelir evimize. öyle dışarda takılsa ben daha çok kurarım herhalde yemeği hazırladı balkona, yedik beraber konuştuk falan. sonra da gel dışarı çıkalım bir yerlerde oturalım havamız değişsin dedi. saat 10 gibi falan. bak dedim insan isterse yapabiliyormuş 12 gibi geldik evimize yattık uyuduk. içim rahatladı valla...
gece baya kaynatılmış bu arada. biz 4+1 lere yok artık demiştik neler yazılmış dün gece ya maşallah. Allah verdi mi veriyor eksik olmasıno kadar büyük evi olan arkadaşlara Allah yardımcı olsun ne diyim, biz 3+1'in temizliğinden illalah dedik
biraz daha gitmeseydim yanardı heralde sirken :)))) tadına bakmadım ama görünüş iyi:129:
yanına acaba etimek tatlısımı yapsam diyorum:44:
günaydın buarada.....
yarenay çok sevindim canm akşamınız çok güzel geçmişyani şimdi 1 seneye daha okey mi dedi eşin :)
öyle yaptım zuzuşum:92:
sabah duş alıcam derken yine geç kaldım, bir de daha yeni elemanım
Günaydın herkesee
kim geliyo zuzuş misafir olarak
Marmaris canımmm
zuzu verdin mi eşinin hediyelerini, nezamann
beğendi mi? ben kaçırmışım ya konuyu
ben buldum, yemek başlığına yazdımbakmak istersen orda buluşalım
tamam orda buluşalım:89:8-5 çalısıyorum yaa canm gercı 8bucukta baslıyrz oyle gelırm ben ama bugun ımza ıslerı vardı..... ben sımdıden yemek dusunmuyrm canm belkı hafat sonu tekırdaga gıdıcez bu aksamdn gıderız o yuzden esımden haber beklıycem....
gunaydınn nektar...
çok sevindim aranızın düzelmesine canım :) sonunda ortayı buldunuz yani :)
o kocaman evlerden biri benim, bi oda bi salon kullanıyoruz, bunun dışında hiç bi odaya girmeyeli 2 hafta olmuştur
allah isteyen herkese nasip etsin diyelim ama pek de hoş birşey değil tavsiye etmem
zuzucum kek zaten tatlı, bi tane daha şekerli hamurlu şeye gerek var mı ki? yaz sıcagında yenmez gibi geldi bana :26: gecen gün kaynanama gittiğimizde dondurma kek karpuz yedik üçü çok uyuyor ki ben karpuz sevmem :26:
günaydın nektar, ben de eski işimdeyken gec kalmadıgım gün yoktu resmen
şimdi saatlerim çok rahat o yüzden kalmıyorum
marmarise bir kez gittim zuzu :)) her taraf üstsüz rus
antalyada bodrumda heryerde var ama hiçbiyerde o kadar çok görmemiştim bana mı denk geldi artık bilmiyorum
zuzucum kek zaten tatlı, bi tane daha şekerli hamurlu şeye gerek var mı ki? Yaz sıcagında yenmez gibi geldi bana :26: Gecen gün kaynanama gittiğimizde dondurma kek karpuz yedik üçü çok uyuyor ki ben karpuz sevmem :26:
Marmarise bir kez gittim zuzu :)) her taraf üstsüz rus
Antalyada bodrumda heryerde var ama hiçbiyerde o kadar çok görmemiştim bana mı denk geldi artık bilmiyorum
ayy bizde gelecek ay marmarise gidecez allah izin verirse gerçekten üstsüzmü hepsi ayy gitmeyeleim ozamn:))
zuzu söz ben bu yaz tatili ayarlayıp bi çıkayım resim ekleyecem profilime
tamam orda buluşalım:89:
akşama ne yemek vara gel hadi bakalım
yanına da açık bi çay alSağol Nektarcım çizi aldım bi tane onu yiyiyorum şimdi tuzlu ya belki iyi gelir
anladım zuzum, evet değiştirme süresi bitmeden ver mutlakaöyle mi diyosun fundam :44: Eşimde kot gömlek giycek yaa ,ondan didiydim :) neyse ben çarşıya pazara bi bakayım
Nektr vermedim daha....20 sinde yada sonrasında vericem :)))
ama tam gününde vermicem değiştirme süresi kaçıyo çünkü
günaydın cemre :)) sen niye kalktın bu saatte, ben evde olunca 12 den önce çıkamıyorum yataktangünaydın nektar, ben de eski işimdeyken gec kalmadıgım gün yoktu resmen
şimdi saatlerim çok rahat o yüzden kalmıyorum
ayy bizde gelecek ay marmarise gidecez allah izin verirse gerçekten üstsüzmü hepsi ayy gitmeyeleim ozamn:))
hmmm napayım ozaman kekin yanına :))
evet rus çok üstsüzde vardı :))
genelde yaşlılar orta yaş üstü falan :)))
genç yabancı turistlerde görmedim ben üstsüz::)
3elfide foto ekliycekti hani
Elfii sıcakjlık mayıştırmış seni :))
ve evet sizden de bekliyorum foto..özellikle tatile gidecekler ,tatil sonra hele bi eklmeyin
hmmm napayım ozaman kekin yanına :))
evet rus çok üstsüzde vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?