geltamam orda buluşalım:89:
akşama ne yemek vara gel hadi bakalım
öyle mi diyosun fundam :44: Eşimde kot gömlek giycek yaa ,ondan didiydim :) neyse ben çarşıya pazara bi bakayım
Nektr vermedim daha....20 sinde yada sonrasında vericem :)))
ama tam gününde vermicem değiştirme süresi kaçıyo çünkü
Elfii sıcakjlık mayıştırmış seni :))
ve evet sizden de bekliyorum foto..özellikle tatile gidecekler ,tatil sonra hele bi eklmeyin
öyel bır sayfamı var fundaaaaa
kızlar günaydın,
vallahi ben sizin hızınıza yetişemiyorum.
canım sen uzun zamandır girmedin ya formdan düşmüşsün. 1-2 günde alışırsın hızımıza
Nektar kuru kayısı ve incir fark ediyor biraz tabi tüketirken abrtmadıysan. Ben çayımı şekersiz içmeye başladım hemen bende de 2 kilo fark etmiş :))
Cemre siz tatilde ne yapacaksınız?? Bahsettin mi?
Benide hep rus sanıyorlardı :)))orda beni rus sanmışlardı ayy çok kötüydü
canım bence kısır çok iyi gider ya da patates salatası. serin serin ohhh
elfim benim de çayım geliyor şimdi tokuşturalım mı
yanına da açık bi çay al
günaydın cemre :)) sen niye kalktın bu saatte, ben evde olunca 12 den önce çıkamıyorum yataktan
kızlar bu hafta hep 1.5 - 2 lt arası su içtim her gün
sonraa kahvaltı yapmıyorum, kuru incir ve kayısı yiyorum kahvaltı niyetine
inş kilo vermişimdir hafta sonu tartılıcam
evet zuzum bulmazsan bişey ve mecbur kalırsan giy amatamam canım ekleriz inşallah güzel bi tatil olur bizim için evet öyle bi sayfa var yemek bölümünde canım
Benide hep rus sanıyorlardı :)))
Bende çay içiyorum :))) Zuzu sigara böreğide yapabilirsin kekin yanına
sabah doktora gittim canım ondan kalktım
sonrada tekrar yatmadım
umarım vermişsindir ama resimlerden gördüğüme göre hiç ihtiyacın yok
inanmıyorum şekerden iki kilomu farketmiş!! süper
canım biz baya biyer gezicez ama çok gezmek amaçlı değil
eşimin akrabalarının büyük kısmı almanyada, sadece eşimin ailesi burda
o yüzden almanyadakiler gelmiyor biz gidicez
benimkilerin çoğu londrada, onların yanına da gidicez ve ben zaten cok özledim londrayı
fransada şarap eğitime gitcez sonra(bu da bana hediye olarak verilmişti iki kişilik)
edirnede dedem var, evlendiğimizden beri gidemedik, bi kaç gün onun yanına gitcez, çanakkalede teyzem var onunda yanına gitmem lazım en zor zamanlarımda hep o yanımdaydı, sadece başım sıkışınca gidiyorum ayıp oluyor
kalan vakit ve paraya göre devam da edebiliriz gezmeye
o kadar yer gezcez bi kum deniz güneş yok
kızlar hafatsonu sanırım kayınbabamla,görümcem yemeğe gelecek ne yapsam sizce?
vayy bol ağır misafirlerin varnerden esmiş gelmezlerdi normalde dimi
geçmiş olsun hayırdır neyin var cemre
önceden çayı çok içerdim şekeri de baya atınca şeker tüketimim fazla olurdu. Baya şeker kesmiş oldum yani. bu kadar gezmeyle deniz kum güneş de bir şekilde araya girer
önceden çayı çok içerdim şekeri de baya atınca şeker tüketimim fazla olurdu. Baya şeker kesmiş oldum yani. bu kadar gezmeyle deniz kum güneş de bir şekilde araya girer
ben misafir geldiğinde fırın yemeklerini çok seviyorum hem pratik oluyor hem de servis sırasında sıcak. Karnıyarık yapabilirsin; izmir köfte yapabilirsin; poşette tavuk yapabilirsin; yanına da pilav tabi ki. Çorba da mercimek çorba filan yap. Benim ilk aklıma gelenler bunlar oldu.
avrupada nerde tatil yapabiliriz hiç bi fikrim yok gercekten, biraz netten bakınayım
biz bir de vizesiz geziyoruz, kafamıza eserse gideriz, ama bunun için benim az alışveriş yapmam ve btün parayı bitirmemem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?