hayrını görmesinlerben öyle şeyler olsa kabul etmem nigarcımdaha alamdın dimi ya bende bi kere özel eğitimde çalışmıştım okul battı kapandı benim tam maaşım kaldı alamadım..
Olsun canım eşini sevince insan herşeye katlanıyo inşallah daha güzel bi yere çıkar tayininiz..hakkınızda hayırlısı olsun tatlım
hımm peki, sen de topikimizin isimsiz gelini ol mademcnmm isim olarak minikgelin desem küsermisin:)eşimin yasakları var net konusunda söz verdim onaaa yoksa sölerim detaylı bilgi veriirm nolcak sankide söz verince durmak zorundayım:)mimarım doguda yaşıyorum 27 yaşındayım 1 sene olcak bu ay evleneli:) yeni işe başladımm:)bukdr:)
geçmiş olsun cnmm tez zamanda geçer inşşş:)
vallaaaa hiç sormaaa tmm obez giib bi kilom yok ama istedigim herşeyi artık rahat giyemiyorumm dikat etmek şart yazın karpuz peynir yerim artıkk :)hoşş tv de sürekli karpuzda çok şeker var yemeyin diyolarda ne yiycez ya herşeyi yasaklıyorlar:)
cnmm isim olarak minikgelin desem küsermisin:)eşimin yasakları var net konusunda söz verdim onaaa yoksa sölerim detaylı bilgi veriirm nolcak sankide söz verince durmak zorundayım:)mimarım doguda yaşıyorum 27 yaşındayım 1 sene olcak bu ay evleneli:) yeni işe başladımm:)bukdr:)
hayrını görmesinler
hımm peki, sen de topikimizin isimsiz gelini ol madem
doğu derken nere olduğunu bari söyle
:):):): yaşıma bakınca pek bi minik deilimde allahtan küçük duryorummm:)
şimdi bi soru sorayımmm çalışırken çocuk yapmak gözünüzü korkutuyormu:) yeni baladıgımdan 1 sene daha düşünmüyorumda yinede kısmet büyük konuşmamak lasım:) bugun iş yerindeki sekreterin 3 yaşında ikizleri bide 1 yaşında bi bebegi daha var o anlattı gözüm korktu valla:)
kayseri:):):):):)
kayseri:):):):):)
kız kayseri doğumu aşk olsun ben kayseriliyim
dogu deilde doguda kalıyo:) cografyam sıfır nsl belli oluyoeşim buralı cnm ben sivaslıyım:)
dogu deilde doguda kalıyo:) cografyam sıfır nsl belli oluyo:d eşim buralı cnm ben sivaslıyım:)
kayseri doğu ise minikgelin sen sivasa da doğu diyorsuundur? iç anadolunun doğusunda komşu illerimdeymişsin...
valla kayseri iç anadolu bölgesinde ankaradan sonra ikinci büyük ve güzel şehir ..doğuyu gördükten sonra kayseri doğu kelimesini hiç haketmiyo
ay bebegim nebilim işte dogumu deilmi:) cografyam sıfırdı diyorum inanmıyorsun sanırım:) yani komşu illerini say desen sayamam okdr özürlüyüm :)
valla ben kayseryi hiç sevemedim kayserili tanıdıklarım bi garipler.. Heryerin iyisi kötüsü var tabide belki alışamadım diye öle gelio ama cidden çok cimriler söylerlerdide inanmazdım:)
hayret nasıl mimar olmuşun şaşırdım açıkcası ..neyse seni çözemedim bitürlü zaten
insanlar gerçek kimliğini gizliycem diye, yalan da söylememeli bencehayret nasıl mimar olmuşun şaşırdım açıkcası ..neyse seni çözemedim bitürlü zaten
komşularından biri benim bak yozgat :) sonra nevşehir de komşunuz, o tarafı bir gezmen tavsiyemdir.ay bebegim nebilim işte dogumu deilmi:) cografyam sıfırdı diyorum inanmıyorsun sanırım:) yani komşu illerini say desen sayamam okdr özürlüyüm :)
insanlar gerçek kimliğini gizliycem diye, yalan da söylememeli bence
yani "söylemek istemiyorum" de geç :26:
Kayseride değil bence minikgelin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?