2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayrını görmesinler

hımm peki, sen de topikimizin isimsiz gelini ol madem

doğu derken nere olduğunu bari söyle

hayrını görmesinler

hımm peki, sen de topikimizin isimsiz gelini ol madem

:):):): yaşıma bakınca pek bi minik deilimde allahtan küçük duryorummm:)
şimdi bi soru sorayımmm çalışırken çocuk yapmak gözünüzü korkutuyormu:) yeni baladıgımdan 1 sene daha düşünmüyorumda yinede kısmet büyük konuşmamak lasım:) bugun iş yerindeki sekreterin 3 yaşında ikizleri bide 1 yaşında bi bebegi daha var o anlattı gözüm korktu valla:)

kayseri:):):):):)

eğer bebeğe baktırabilecek birilerin varsa, gözün korkmaz.. ben hep anneme güveniyorum. nereye gidersem gideyim ardımdan geleceğini söylüyor en azında kreşe verebilecek çağa gelene kadar. mincik bebeği kime emanet edebilirsin ki....

bu arada kayseriye mi doğu dedin sen? hey Allahım!

kayseri doğu ise minikgelin sen sivasa da doğu diyorsuundur? iç anadolunun doğusunda komşu illerimdeymişsin...

ay bebegim nebilim işte dogumu deilmi:) cografyam sıfırdı diyorum inanmıyorsun sanırım:) yani komşu illerini say desen sayamam okdr özürlüyüm :)

valla kayseri iç anadolu bölgesinde ankaradan sonra ikinci büyük ve güzel şehir ..doğuyu gördükten sonra kayseri doğu kelimesini hiç haketmiyo

valla ben kayseryi hiç sevemedim kayserili tanıdıklarım bi garipler.. heryerin iyisi kötüsü var tabide belki alışamadım diye öle gelio ama cidden çok cimriler söylerlerdide inanmazdım:)

valla ben kayseryi hiç sevemedim kayserili tanıdıklarım bi garipler.. Heryerin iyisi kötüsü var tabide belki alışamadım diye öle gelio ama cidden çok cimriler söylerlerdide inanmazdım:)

olabilir sevmek zorunda değilsin zaten..senin bütün konuşmaların çelişkili kendini sakladığın için sanırım böyle..

hayret nasıl mimar olmuşun şaşırdım açıkcası ..neyse seni çözemedim bitürlü zaten

pardonda mimarlıkkk sayısaldan alınıyor biliyorsundur neyse beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsun sanırımm..detaylı bilgi vermek istemiyorum dedim ama ona ragmen nereli ve nerede yaşadıgımı söyledim ısrar ettiniz diye.. sonrada suç oldum söyledim diye..neyse kimseye bşyleri ıspatlamak zorunda deilimmm allah bilio ya o yeter.

Minikgelin amacım seninle tartışmak değil mimarlık sayısalla alakalı bi bölüm olabilir ama üniversitede görmesek bile lisede hepimiz coğrafya gördük..bilmemen çok garip mimarlık puanı düşük bi bölümde değil ayrıca genel kültürün iyi olması gerekir ben senin konuşmalarından senin dürüst olmadığını düşünüyorum tabi bu benim düşüncem..istediğini paylaşmakta istediğin gibi davranmakta özgürsün sonuçta ..sadece ben seni samimi bulmadımm..

insanlar gerçek kimliğini gizliycem diye, yalan da söylememeli bence
yani "söylemek istemiyorum" de geç :26:
Kayseride değil bence minikgelin :))

bana göre ne kayserili nede mimar..tabi kendini öyle tanıtıp muhabbet etmek istiyo olabilir sonuçta sanaL bi ortam..biz realiz o ayrı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…