- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Güya çalışmaya gidicektim...hiç çalışasım yok
elfii ayy yaprakla uğraşılırmı ya:)))
ben daha napıcamı bulamadım..acaba bezelye ve bulgur pilavımı yapsam
Ama kaşlarımı aldırayım diyodum ozman 7,30 evde olucam kociş 8,30 gibi gelir belki erken :) yetişirmiki
ben bu akşam patates ve tavuk göğüsünü minik minik doğrayıp fırına atıcam, yanına salata
yeter
1 saatte yetişir canım bezelye çabuk pişiyor.
Valla yaprak sarmasını sevdiğim için değer. Ama k.validemden bi tanesini sarması için bile yardım istemicem sinir oldum görümceme. Geçen yaprak saracaktım dolapta bi kaç gün beklediği için yumuşamıştı ayırmak çok zordu kaynanam dedi yardım edeyimde bitsin yoksa 1den aşağı uyuyamazsın. görümcemde cumartesi kızını yıkamak için annesinden yardım istedi oda dediki pazartesi yıkıyayım yorgunum ne dese beğenirsiniz; Yaprakları sararken yorgun değilsin tabi biz istesek yapmazsınsonra kaynanama söyledim yani bu ne istiyor senden diye. Seninde evin orası sen evde misafir falanmısın dedim
ben anlamadım senin görümceni kaynanan seninle kalıyosa evi orası ve sana yardım edecek artık kız onun evinden çıkmış tabiki sana yardım edecek evin ahalisi sensin artık ne sanıyo kendini bilemedim
küçük tepside yapıyorum elfim, hem kalın olmuyo daha çabuk pişiyoBu tür yemekleri az olduğunuz için tepside falan yapmıyorsun dimi? Bu akşamki yemeğinin tarifini yazabilirmisin canım?
küçük tepside yapıyorum elfim, hem kalın olmuyo daha çabuk pişiyo
musakkalık doğruyorum patateslerimi, minik minik küpler halinde
tavuk göğüslerimi de küçük kuşbaşı yapıyorum
tepsiyi z.yağlı becelle iyice yağlıyorum, etlerimi tuzlayıp atıyorum fırına
10-15 dk sonra patateslerimi de ekliyorum yarım bardak su ile birlikte,
istediğin baharatları da ekle, ben kekik, çok az kırmızı biber ve köri kullanıyorum..
suyunu çekene kadar pişiriyorum.. folyo sarmayı unutma
hafif oluyo, biz çok severiz bu halini :))
az mı yedin öğlen ? :))Ay ben gene mi acıkıyorum ne:26:
öyle hissettim birden:26:
olur bence canım, ama daha ağır pişer :112:Küçük tepsim yok borcamda yapsam nasıl olur
ay kıyamamSirken geçen gün kıyma almıştım senin verdiğin püf nokta gibi attım difrize..bugün çıkarıp test eicem :))
c.ertesi ben naptıum biliyomusun:26: Patlıcanları közledim...sonra patlıcanları bütün olarak kıymayla doladım..fırına attım...
Köfteli patlıcan kebabı yapıcaktım :) bide pidesini yapayım dedim, hani iskender gibi yapıcam sözde :26:
Ay hamur bi tuhaf oldu yarım saat dinlendirdim kabarmadı ellerim yapıştı falan , attım çöpe
Bide eşime telde demiştim gelirken yoğurt al akşama dehşet bişey yapıcam diye
Ben sahiden bunaldım ondan artık bozucam onu söylediği laflardan diyorum susuyorum yine
Benim çocuğum olsa düşünemiyorum yapacaklarını. Kaynanam ne alsa bizede alın der kesin
Sirken geçen gün kıyma almıştım senin verdiğin püf nokta gibi attım difrize..bugün çıkarıp test eicem :))
c.ertesi ben naptıum biliyomusun:26: Patlıcanları közledim...sonra patlıcanları bütün olarak kıymayla doladım..fırına attım...
Köfteli patlıcan kebabı yapıcaktım :) bide pidesini yapayım dedim, hani iskender gibi yapıcam sözde :26:
Ay hamur bi tuhaf oldu yarım saat dinlendirdim kabarmadı ellerim yapıştı falan , attım çöpe
Bide eşime telde demiştim gelirken yoğurt al akşama dehşet bişey yapıcam diye
az mı yedin öğlen ? :))
olur bence canım, ama daha ağır pişer :112:
Ay kıyamam
Hazır pide alsaydın ya
yazık kıyamam ya
vayy hamarat kızlar nelerde bilirlermiş:81:akşama ne var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?