2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende güya ocak batmasın diye...patlıcanları folyoladım öyle koydum közmatiğe gene batmış Cifle ovdum ama genede kaldı biraz ,kadın dicek bi gittim ocağımı mafetmiş :))))

hamaratlıktan değil bunlar canım üşengeçlikten Eşim gelip beni işten alacak bakalım doğaçlama bir şeyler yaparız akşama

kızlar ya çarşamba izinliiym patates püresi ve kuşbaşı kavurma yapıcam ama etler nasıl yumuşak olucak .daha önce sebzeli kavurdum ama sert oldu sizink, nasıl oluyor
genelde bizdede doğaçlama olur o anlık psikolojimize bağlızuzuş olsun ya deneyim oldu senin için yavaş yavaş alışıcaksın..bu arada bana bişeyler oluyo terliyorum bi üşüyorum bulantım hala geçmedi bi eev gitseydim
enkidu önce haşla canım sonra kavur daha yumuşak olur

et en yumuşak düdüklüde oluyor arkadşlar. Başka bir şey daha yazacaktım ama unuttum

Aa hatırladım bize de geçen gün kayınvalidem hünkar beğendi yapmıştı o da baya güzeldi ama muftağı duman altı olmuştu

sirken hünkar beğendi nasıl yapılıyo hiç denemedim:26:zuzu duymasın

ben patlıcanları közleyip doğradıktan sonra bir yandan yaptığım beşamel sosla karıştırıyorum sonra üstünede kuşbaşı doğranmış salça ve domatesle kavurduğum etleri koyuoyorum bazıları soğanda koyar üsütünede maydonozla servis yapıyorum:))afiyet olsun..

kızlar ya çarşamba izinliiym patates püresi ve kuşbaşı kavurma yapıcam ama etler nasıl yumuşak olucak .daha önce sebzeli kavurdum ama sert oldu sizink, nasıl oluyor
bir bardak su ekliyorum ben, suyunu çekince azcık kavuruyorum yumuşak oluyo

çok severim hünkar beğendi bi ara tekrar yapmak lazım

Fundaa ben vermiştim burda tarifini, Ayşam yapmıştı hatta alıp :))
Ayşa nerde bu arada :26:

bidaha patlıcan közleyeceğimi hiç zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…