zuzum ctesi kahvaltıya ben de patlıcan közledim. Ama fırında közledim. Tepsiye patlıcanları koymadan önce bıçak darbesiyle üzerine bir kaç delik açtım kolay pişsinler diye. Bir de tepsimin altına pişirme kağısı serdim; hiç tepsim de kirlenmedi :)))) patlıcanlr pişip iişiim bitince kağıdı kaldırıp çöpa attım :)))
boll sen resimlere bakmışmıydın elfi ve sirken için tekrar ekledim bakmadıysan koşsilicem
evettşuan nohut yiyorum(taze)
valla ya rezil oldum bide dedi bidahakine kıymalarını dışa değilde içine koysan daha makbule geçer dedi...c.ertesi ofsayt yani :))
ay bide demezmi annem şöylesini yapardı diye...bi bakış atmışımki mutfaktan kaçtı resmen
Nektar oturduğum semt öyle biyerki , kuruyemişçi bile yokFırın nerde bilmiyorum
hamaratlıktan değil bunlar canım üşengeçliktenEşim gelip beni işten alacak bakalım doğaçlama bir şeyler yaparız akşama
genelde bizdede doğaçlama olur o anlık psikolojimize bağlıkızlar ya çarşamba izinliiym patates püresi ve kuşbaşı kavurma yapıcam ama etler nasıl yumuşak olucak .daha önce sebzeli kavurdum ama sert oldu sizink, nasıl oluyor
teşekkür ederim canım..beğenmenize sevindim ..hepiniz baktınız sildimşimdi baktım canım renk olarak çok güzel seçimler yapmışsın çok canlı duruyo ve sana çok yakışmış canım güle güle giy.
bende 11temmuz2010 da evlendm simdide 4aylık hamileym peki ya sonrası buuuu
Duydum da, neyyyseeeeeeee
sirken hünkar beğendi nasıl yapılıyo hiç denemedim:26:zuzu duymasın
herşeyi bilen kadın ünvanımı alırsan diye korktum
bir bardak su ekliyorum ben, suyunu çekince azcık kavuruyorum yumuşak oluyokızlar ya çarşamba izinliiym patates püresi ve kuşbaşı kavurma yapıcam ama etler nasıl yumuşak olucak .daha önce sebzeli kavurdum ama sert oldu sizink, nasıl oluyor
çok severim hünkar beğendiet en yumuşak düdüklüde oluyor arkadşlar. Başka bir şey daha yazacaktım ama unuttum
Aa hatırladım bize de geçen gün kayınvalidem hünkar beğendi yapmıştı o da baya güzeldi ama muftağı duman altı olmuştu
ben patlıcanları közleyip doğradıktan sonra bir yandan yaptığım beşamel sosla karıştırıyorum sonra üstünede kuşbaşı doğranmış salça ve domatesle kavurduğum etleri koyuoyorum bazıları soğanda koyar üsütünede maydonozla servis yapıyorum:))afiyet olsun..
bidaha patlıcan közleyeceğimi hiç zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?