Canım sende fırında yaparsın artık..
Enkidu canım kısık ateşte ağır ağır pişirmen gerek.
Ay ben harbi acıktım..gidip biraz dolap karıştırayım
:44: Bide onu deneyim :)))
kaç derecede kaç dk :)
allah ın hakkı üçtürHehhe birden çocukluğuma gittim bu lafla :)
bidaha olmasın ama funda
bir bardak su ekliyorum ben, suyunu çekince azcık kavuruyorum yumuşak oluyo
çok severim hünkar beğendibi ara tekrar yapmak lazım
Fundaa ben vermiştim burda tarifini, Ayşam yapmıştı hatta alıp :))
Ayşa nerde bu arada :26:
enkidu önce haşla canım sonra kavur daha yumuşak olur
ben geldim tekrar, ayy şöyle bir mailden gelenleri okudumda benim ev fiyatı yüksek gelmiş herkese galiba, ama isterseniz şöyle hürriyet emlak ta veya sahibinden de satılık ev ilanlarına bir bakın derim :))bakırköyde 300 den aşağı yüzünü bakılır 20 yılın altında ev bulursanız lütfen banada haber verin :)) hemen alalım.malesef istanbul çok pahalı bir şehir, ayrıca sadece istanbul değil istanbulun ilçeleride çok farklı atıyorum, 300 bin için beylikdüzünde gider süper lüks villada oturabilirsiniz havuzlu falan, ama gel gelelim bakırköy gibi merkezi yerlerde fiyatlar aldı başını gidiyo. Malesef sonuç bu. Allaha şükür ikimizinde işi iyi ek gelirlerimizde var.napalım.ailelerde yardım ediyolar çok şükür.bu arada cemre arkadaşımız galiba dimi ; evinden bahsetmiş, nerde oturuyo çok merak ettim yaa , öyle bir evi hayal bile edemiyorum , bırak evi, arsasına güç yetmezki onun
üsküdardada çok pahalı evler , ayrıca üsküdarda istanbulun, en eski semtlerinde biri arsa yokki hiç,bizim burda çalışa çok arkadaşımız üsküdarda oturuyo, vapurla geliyolar hoopp 15 dk da iş yerindeler :))Cemrenin evi üsküdarda sanırım
kız deliii sana bişeymi dedin dedim :)))anlattım işte durumu bee :))) zaten iki arada bir derede yazıyom :)):26::26::26::26::26: Bişey demedik ki
üsküdardada çok pahalı evler , ayrıca üsküdarda istanbulun, en eski semtlerinde biri arsa yokki hiç,bizim burda çalışa çok arkadaşımız üsküdarda oturuyo, vapurla geliyolar hoopp 15 dk da iş yerindeler :))
kız deliii sana bişeymi dedin dedim :)))anlattım işte durumu bee :))) zaten iki arada bir derede yazıyom :))
hım tamam valla eğer öyleyse ben gider ordan ev bakarım yani :)))onunki gibi olmza yine gider apartman dairesi alırım 3+1 olur yine ucuz olur heraldebizde merak ediyoruz arkadaşımızın evini ekliycek hep beraber görürüz
yaa bende yine yapılmıyo bu gülücüklerr yaaa :84::90::90::90::90:
üsküdardada çok pahalı evler , ayrıca üsküdarda istanbulun, en eski semtlerinde biri arsa yokki hiç,bizim burda çalışa çok arkadaşımız üsküdarda oturuyo, vapurla geliyolar hoopp 15 dk da iş yerindeler :))
tarifi hatırlayamadım nigarım bide sen yaztamam zuzum bidaha olmaz
Ben çok kötüyüm bu arada kızlar bi lavaboya gidiyim..
Sirken tarif için sağol..
kız deliii sana bişeymi dedin dedim :)))anlattım işte durumu bee :))) zaten iki arada bir derede yazıyom :))
yaa bende yine yapılmıyo bu gülücüklerr yaaa :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?