2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allah ın hakkı üçtür Hehhe birden çocukluğuma gittim bu lafla :)

bidaha olmasın ama funda

tarifi hatırlayamadım nigarım bide sen yaz tamam zuzum bidaha olmaz
ben çok kötüyüm bu arada kızlar bi lavaboya gidiyim..
sirken tarif için sağol..

ben geldim tekrar, ayy şöyle bir mailden gelenleri okudumda benim ev fiyatı yüksek gelmiş herkese galiba, ama isterseniz şöyle hürriyet emlak ta veya sahibinden de satılık ev ilanlarına bir bakın derim :))bakırköyde 300 den aşağı yüzünü bakılır 20 yılın altında ev bulursanız lütfen banada haber verin :)) hemen alalım.Malesef istanbul çok pahalı bir şehir, ayrıca sadece istanbul değil istanbulun ilçeleride çok farklı atıyorum, 300 bin için beylikdüzünde gider süper lüks villada oturabilirsiniz havuzlu falan, ama gel gelelim bakırköy gibi merkezi yerlerde fiyatlar aldı başını gidiyo. malesef sonuç bu. Allaha şükür ikimizinde işi iyi ek gelirlerimizde var.napalım.ailelerde yardım ediyolar çok şükür.Bu arada cemre arkadaşımız galiba dimi ; evinden bahsetmiş, nerde oturuyo çok merak ettim yaa , öyle bir evi hayal bile edemiyorum , bırak evi, arsasına güç yetmezki onun

:26::26::26::26::26: Bişey demedik ki

bizde merak ediyoruz arkadaşımızın evini ekliycek hep beraber görürüz

evet cemrenin evi kandillideydi benim kayınpederin evide orda üsküdarda çok güzel oralara ferah üst kısımlar oralarda arsa kalmamış herkes almış vini villasını yapmış kayınpederin ortak arsası var bişde yaptırmıyolar zaten

ne güzel ev bakıyorsunuz ya:98:

maşallah kızlar inş..gönlnüze göre bir ev bulursun..bizim için o gün ne zaman acaba?..

tarifi hatırlayamadım nigarım bide sen yaz tamam zuzum bidaha olmaz
Ben çok kötüyüm bu arada kızlar bi lavaboya gidiyim..
Sirken tarif için sağol..

bişeyden mi zehirlendin acaba...kustun mu:26:

kız deliii sana bişeymi dedin dedim :)))anlattım işte durumu bee :))) zaten iki arada bir derede yazıyom :))

Ay ne bilimmm öyle gidin bakın falan diyince döver gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…