yaa bende yine yapılmıyo bu gülücüklerr yaaa :84:
eee aglama yapılıyorr kız..
Gülücükmü yapılmıyor..sana gülmek yasak aahhaa
Ay kıyamam arseye o da gülsün :)))
ya ben kendim böyle işte iki nokta üst üste yaptım onun yanına 84 yazdım yine iki nokta yazdım oluyo. yani aşağıdaki simılır mi dir nedir onlara tıklayınca olmuyoeee aglama yapılıyorr kız..gülücükmü yapılmıyor..sana gülmek yasak aahhaa
bişeyden mi zehirlendin acaba...kustun mu:26:
Ay ne bilimmm öyle gidin bakın falan diyince döver gibi oldu
ya ben kendim böyle işte iki nokta üst üste yaptım onun yanına 84 yazdım yine iki nokta yazdım oluyo. yani aşağıdaki simılır mi dir nedir onlara tıklayınca olmuyo
canım bi maden suyu iç, zehirlenmemişsindir ama iyi gelir mideni yatıştırır :26:zuzum ölüyorum biran evvel eve gitmek istiyorum şu 2 saat hiç gemez artıkkusmadım ama sürekli geğirti var bide sürekli tuvalate çıkıyorum
süper kanka dedeik bağrımıza baktık ceza verdi, kızım ev alıcaz işte çok çalışıyoruz çookkk :)))))zuzu Allah razı olsun kanka sende olmasan güldürmeyecek
canım bi maden suyu iç, zehirlenmemişsindir ama iyi gelir mideni yatıştırır :26:
ayyy zlemişim yaa uzun zamandırr:)) böyle yazamıyodum bugün iyi sohbete daldım ,hehehhe kanka dedik espiri yaptık yaaaa banane banane:131:
ben de sabahtan beri o şekilde yapıyorum :97:ya ben kendim böyle işte iki nokta üst üste yaptım onun yanına 84 yazdım yine iki nokta yazdım oluyo. yani aşağıdaki simılır mi dir nedir onlara tıklayınca olmuyo
ayyy zlemişim yaa uzun zamandırr:)) böyle yazamıyodum bugün iyi sohbete daldım ,
nigar nerelerdesin:82:
evet, bence de dikkat etmiyosun kendinene oluyo bN NLmıyorum üşütüyomuyum acabaevlenmeden önce hiç hastalmazdım evlilik bana yaramadı annem iyi bakıyodu sanırım bana kendime dikkat etmesini bilmiyomuyum acaba
zuzum ölüyorum biran evvel eve gitmek istiyorum şu 2 saat hiç gemez artıkkusmadım ama sürekli geğirti var bide sürekli tuvalate çıkıyorum
evet, bence de dikkat etmiyosun kendine
çok soğuk su içme, dondurmayı abartma, terliksiz gezme, akşam soğuğu çıkınca hırkanı giy,taşa oturma :26: anne tavsiyelerini ben hatırlatıyım sana
bu akşam 7 olur mu yaa
cnm üşüttün demekki benimki geçti neyseki ishal falan olduysan beyaz gazozun içine limon tuzu at biraz iç ii gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?