2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper kanka dedeik bağrımıza baktık ceza verdi, kızım ev alıcaz işte çok çalışıyoruz çookkk :)))))zuzu Allah razı olsun kanka sende olmasan güldürmeyecek

nigar nerelerdesin:82:

ne oluyo bN NLmıyorum üşütüyomuyum acabaevlenmeden önce hiç hastalmazdım evlilik bana yaramadı annem iyi bakıyodu sanırım bana kendime dikkat etmesini bilmiyomuyum acaba
evet, bence de dikkat etmiyosun kendine
çok soğuk su içme, dondurmayı abartma, terliksiz gezme, akşam soğuğu çıkınca hırkanı giy,taşa oturma :26: anne tavsiyelerini ben hatırlatıyım sana

bu akşam 7 olur mu yaa

zuzum ölüyorum biran evvel eve gitmek istiyorum şu 2 saat hiç gemez artıkkusmadım ama sürekli geğirti var bide sürekli tuvalate çıkıyorum

cnm üşüttün demekki benimki geçti neyseki ishal falan olduysan beyaz gazozun içine limon tuzu at biraz iç ii gelir.

sağol meleğimeve gidiyim kendime ço iyi bakıcam yarına turp gibi gelicem yanınızabuarada sodayıda deniyoru umarım iyi gelir

Nektarcım bende onu düşünüyordum 7 olurmu diye. Akşama kanıt var kociş aradı izleyelim mi dedi olur dedim uykusuz kalıcam galiba yine

cnm üşüttün demekki benimki geçti neyseki ishal falan olduysan beyaz gazozun içine limon tuzu at biraz iç ii gelir.

hafta sonu çok gezdik terledim sanırım bide pazar günü temizlik yaptım koşuşturmayla geçti midem çok hasaslaştı hemen midem bulanıyo anlam veremiyorum..iyi bari ya sninki geçsinde canım sizin patron hiç insan değil evede göndermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…