ayy daldım gitti valla , bugün kesin 9 kadar burdayım bu gidişleşaşırdım nasıl oldu da geldin:82:
hafta sonu çok gezdik terledim sanırım bide pazar günü temizlik yaptım koşuşturmayla geçti midem çok hasaslaştı hemen midem bulanıyo anlam veremiyorum..iyi bari ya sninki geçsinde canım sizin patron hiç insan değil evede göndermez
hafta sonu çok gezdik terledim sanırım bide pazar günü temizlik yaptım koşuşturmayla geçti midem çok hasaslaştı hemen midem bulanıyo anlam veremiyorum..iyi bari ya sninki geçsinde canım sizin patron hiç insan değil evede göndermez
yarın hatırlatıcam bak bu sözünüsağol meleğimeve gidiyim kendime ço iyi bakıcam yarına turp gibi gelicem yanınıza buarada sodayıda deniyoru umarım iyi gelir
ben artık 7 ye kadarım superakşam olsada gitek nektar
çok geç oluyo o Filizim yaa, ben 11-12 en geç uyumalıyım artık, çok erken kalkıyorumNektarcım bende onu düşünüyordum 7 olurmu diye. Akşama kanıt var kociş aradı izleyelim mi dedi olur dedim uykusuz kalıcam galiba yine
insan temizliğe dalınca yemek yemeği unutuyo, şu da bitsin, bu da bitsin derken..hafta sonu çok gezdik terledim sanırım bide pazar günü temizlik yaptım koşuşturmayla geçti midem çok hasaslaştı hemen midem bulanıyo anlam veremiyorum..iyi bari ya sninki geçsinde canım sizin patron hiç insan değil evede göndermez
hım dikkat et canım ozamn..evt sorma göndersede toptan gönderirayy allah korusun..
ayy daldım gitti valla , bugün kesin 9 kadar burdayım bu gidişlealıştım artık ama dayanamadım muhabbeti çok özlemişim sizi
selam kızlarrrr. bi iki gündür giremedim şimdi de işteyim birazcık vaktim var bi uğrıyım dedim nasılsınızzz?
evet daha dikkatli olucam ben hastalığa alışık olmadığımdan çok zoruma gidiyo hasta bitkin olmakallah korusun canım ya kaç aylı oldu bol bebiş
hoşgeldin canım nasılsın baban nasıl olduselam kızlarrrr. bi iki gündür giremedim şimdi de işteyim birazcık vaktim var bi uğrıyım dedim nasılsınızzz?
Hoşgeldin fıstık özledik seni ya
hoşgeldin canım nasılsın baban nasıl oldu
:18::18:zuzum ölüyorum biran evvel eve gitmek istiyorum şu 2 saat hiç gemez artıkkusmadım ama sürekli geğirti var bide sürekli tuvalate çıkıyorum
canım bi maden suyu iç, zehirlenmemişsindir ama iyi gelir mideni yatıştırır :26:
ayy evt zor ya hastalık kızımız 4.5 aylık oldu teyzesi
Dün babasıyla bi takım kıyafet aldık hem bana hem kızımıza
saol enkidu ben iyiyim de babamın iyi olduğu söylenemez pek. Gitgide kötüleşiyor. 3 gündür sürekli ateşler içinde, nerdeyse 40 dereceyi buluyor ateşi. Ateş düşürücü yapıyorlar yarım saat bi saat sakinleşiyor. 5 dk içinde yine başlıyor( bugün gece yine ben kalıcam yanında inş. Iyileşir artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizde ne var ne yok* heyecanlı mısın h.sonu tatiliniz için:))
saol enkidu ben iyiyim de babamın iyi olduğu söylenemez pek. gitgide kötüleşiyor. 3 gündür sürekli ateşler içinde, nerdeyse 40 dereceyi buluyor ateşi. ateş düşürücü yapıyorlar yarım saat bi saat sakinleşiyor. 5 dk içinde yine başlıyor( bugün gece yine ben kalıcam yanında inş. iyileşir artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sizde ne var ne yok* heyecanlı mısın h.sonu tatiliniz için:))
ben hatırlıyorum senii mehtapbir girdim aranıza bir daha koptum... eşimin kız kardeşi bize geldi, yatılı msiafir 15 gün kadar o yüzden pek giremiyorum muhabbete ama ara ara girip okuyorum. yalnız yazında dermişsiniz bu da kimdi? öyle bir görünüp kayboluncakendinize ii bakın hanımlar.
canım sebebi neymiş bukadar çok ateşnmesinin? :26:saol enkidu ben iyiyim de babamın iyi olduğu söylenemez pek. gitgide kötüleşiyor. 3 gündür sürekli ateşler içinde, nerdeyse 40 dereceyi buluyor ateşi. ateş düşürücü yapıyorlar yarım saat bi saat sakinleşiyor. 5 dk içinde yine başlıyor( bugün gece yine ben kalıcam yanında inş. iyileşir artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:18::18:
:81::81::81::81::81:
inşallah iyileşir canım yaa..başka ameliyatı yok demi...yani torbadan kurtulmuştu dimi
ayy evt zor ya hastalık kızımız 4.5 aylık oldu teyzesi
dün babasıyla bi takım kıyafet aldık hem bana hem kızımıza
saol enkidu ben iyiyim de babamın iyi olduğu söylenemez pek. gitgide kötüleşiyor. 3 gündür sürekli ateşler içinde, nerdeyse 40 dereceyi buluyor ateşi. ateş düşürücü yapıyorlar yarım saat bi saat sakinleşiyor. 5 dk içinde yine başlıyor( bugün gece yine ben kalıcam yanında inş. iyileşir artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?