2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hım dikkat et canım ozamn..evt sorma göndersede toptan gönderirayy allah korusun..

Miden çok hassas senin.. Hamilelikte inş. zorlanmazsın

sağol meleğimeve gidiyim kendime ço iyi bakıcam yarına turp gibi gelicem yanınızabuarada sodayıda deniyoru umarım iyi gelir
yarın hatırlatıcam bak bu sözünü

akşam olsada gitek nektar
ben artık 7 ye kadarım super

Nektarcım bende onu düşünüyordum 7 olurmu diye. Akşama kanıt var kociş aradı izleyelim mi dedi olur dedim uykusuz kalıcam galiba yine
çok geç oluyo o Filizim yaa, ben 11-12 en geç uyumalıyım artık, çok erken kalkıyorum

insan temizliğe dalınca yemek yemeği unutuyo, şu da bitsin, bu da bitsin derken..
dikkat et canım :26:

selam kızlarrrr. bi iki gündür giremedim şimdi de işteyim birazcık vaktim var bi uğrıyım dedim nasılsınızzz?

evet daha dikkatli olucam ben hastalığa alışık olmadığımdan çok zoruma gidiyo hasta bitkin olmakallah korusun canım ya kaç aylı oldu bol bebiş

ayy evt zor ya hastalık kızımız 4.5 aylık oldu teyzesi
dün babasıyla bi takım kıyafet aldık hem bana hem kızımıza

bir girdim aranıza bir daha koptum... eşimin kız kardeşi bize geldi, yatılı msiafir 15 gün kadar o yüzden pek giremiyorum muhabbete ama ara ara girip okuyorum. yalnız yazında dermişsiniz bu da kimdi? öyle bir görünüp kaybolunca kendinize ii bakın hanımlar.

hoşgeldin canım nasılsın baban nasıl oldu

saol enkidu ben iyiyim de babamın iyi olduğu söylenemez pek. gitgide kötüleşiyor. 3 gündür sürekli ateşler içinde, nerdeyse 40 dereceyi buluyor ateşi. ateş düşürücü yapıyorlar yarım saat bi saat sakinleşiyor. 5 dk içinde yine başlıyor ( bugün gece yine ben kalıcam yanında inş. iyileşir artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sizde ne var ne yok* heyecanlı mısın h.sonu tatiliniz için:))

alishia hoşgeldin , ben baban için geçmiş olsun diyememiştim, şimdi nasıl ?çokça geçmiş olsun. inşallah iyi olacak.

zuzum ölüyorum biran evvel eve gitmek istiyorum şu 2 saat hiç gemez artıkkusmadım ama sürekli geğirti var bide sürekli tuvalate çıkıyorum
:18::18:

canım bi maden suyu iç, zehirlenmemişsindir ama iyi gelir mideni yatıştırır :26:

Dün babasıyla bi takım kıyafet aldık hem bana hem kızımıza

:81::81::81::81::81:

inşallah iyileşir canım yaa..başka ameliyatı yok demi...yani torbadan kurtulmuştu dimi

çokgeçmiş olsun canım işallah çabucak iyileşir allahım şifa versin.evet heyecanlıyım 12gün var işallah havalarda güzel olur 2ay olack beraber izin kullanmayalı

ben hatırlıyorum senii mehtap
15 gün yatılı misafir çok değil mi yaa, görümcenle aran nasıl :)))

canım sebebi neymiş bukadar çok ateşnmesinin? :26:
inş tekrar ameliyata almazlar dimmi

:18::18:

:81::81::81::81::81:

inşallah iyileşir canım yaa..başka ameliyatı yok demi...yani torbadan kurtulmuştu dimi

yok be tatlım kurtulamadı yapışıklı devam ettiği için hiçbişey yapılamadı geçen iki ameliyatta da. ne diyim artık iyi düşünmeye çalışıyorum ama kendimi de zor tutuyorum adamcağızın dermanı kalmadı ay neyse kızlar düşündükçe kendimi yiyorum....
siz anlatın bakalım yeni cciler falan alınmış heralde foto koyuldu mu ben yetişemedim mi. azcık geçmişi okıyım diyordum ama yoruldum :)

eDIT: enfeksiyon var nigar ondan oluyor ateşi

Son düzenleme:
dün babasıyla bi takım kıyafet aldık hem bana hem kızımıza

bol sende resim ekle buda yeni modamız oldu aldıklarımızı ekliyoz
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin..
eşim bu saatlerde arar akşama ne var diye sorardı şimdi hasta olduğumu gördü akşama ne yapıyım diye soruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…