2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH...

NESE BEN SENİN ZATİİ ŞU GEÇMİİ OKUMANA HASTAYIM :)))))) MAŞALLAH

ne istiyosan söle yapsın kızz :))))

mehtap hoşgeldin canım hatırlıyoruz görümcen nerden geldi.kafadengiyseniz iyi olmuştur senin için ama anlaşamıyosunuz pek iyi diyemiyeceğim

ben hatırlıyorum senii mehtap
15 gün yatılı misafir çok değil mi yaa, görümcenle aran nasıl :)))

canım sebebi neymiş bukadar çok ateşnmesinin? :26:
inş tekrar ameliyata almazlar dimmi

valla 15 gün bence de çok... gelene demek lazım bunu :) görümcem 14 yaşında aramın kötü olma gibi bir durum yok ben ne desem onu yapıyor o yüzden sorun yok. ama büyük görümcem dese 15 gün gelecem istemem mesela... kişiden kişiye değişio bu misafir işleri... hiç gelmemişti bu zamana kadar abisinin evine, gelsin bakalım dedik. biz ailelere çok uzağız her iki tarafa da, gelen uzun kalıp gidiyor

mehtap hoşgeldin canım hatırlıyoruz görümcen nerden geldi.kafadengiyseniz iyi olmuştur senin için ama anlaşamıyosunuz pek iyi diyemiyeceğim

görümce diince herkes de bir korku oluşuyor valla Allah kötülerinden korusun ne diyelim. benim için ii oluo böyle misafirler sıkılıyorum çünkü yalnız, bir de hamile olunca insan daha bir depresif oluyor, direkt annemden uzak babamdan uzak büüü muhabbetine bağlıyorum.

uzak olunca öle oluyor canım biizmkiler ordudan geliyor doğal olarak kalıyorlar tabiki eşimde rahat edemiyo pek daha alışmadığı için onlara

ay küçükmüş daha. bence de pek problem olmaz o kadar küçükse...

fundiş hasta mı oldun yine sen cnm ben kaçırmışım orayıııı???geçmiş olsun

ben kaçtımm dersim başlıyor.

Son düzenleme:

yok bende başlamıyo bir görümcem var oda istanbul dışında zaten çok sık görüşmüyoruz.ama senin için iyi evde tek olunca hamilede olunca

afferim ona

GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH...

NESE BEN SENİN ZATİİ ŞU GEÇMİİ OKUMANA HASTAYIM :)))))) MAŞALLAH
ben de okuyorum her zaman hiç mesaj atlamadan

benim en küçük kaynım gibi o da yaklaşık aynı yaşta

Son düzenleme:
ne istiyosan söle yapsın kızz :))))

ay küçükmüş daha. bence de pek problem olmaz o kadar küçükse...

fundiş hasta mı oldun yine sen cnm ben kaçırmışım orayıııı???geçmiş olsun

ben kaçtımm dersim başlıyor.

canım hiç bişey yemek istemiyoki zuuzm kendine bişey yapsın yeterhiç bişey yiyesim yok tek isteğim eve gidip yatmak
alisham ebek yine hasta oldum üşüttüm sanırım

uzak olunca öle oluyor canım biizmkiler ordudan geliyor doğal olarak kalıyorlar tabiki eşimde rahat edemiyo pek daha alışmadığı için onlara

ama senin için süper oluyor tabi...

benim eşimin her türlü misafire her türlü süre içinde sabrı vardır. o benim aile tarafımı çok sever, 11 ayda her ay hep akrabalarımdan biri 1-2 gün yatılı gelmiştir ve eşimin ağzından daha pek bir söz duymadım sağolsun ve aksine memnun kalır. hep ii konuşur. ama ben onun cümbür cemaat ailesini maksimum 2 gün ağırlarım:) zaten onlarda hiç gelmedi, gelmeye de pek niyetleri yok çok şükür.. böyle idare ediyoruz.

ya netten baktım ama nete koymamışlar benim aldıklarımı(koyamıcam şekerim:)
hadi bakalım iste isteyebildiğin kadar cnm sende.

arkadaşlar birkaç gün sonra regl dönemim biityor forumda biyerde ovulasyon günlerini hesaplıyordu bir arkadaş ona hesaplattırdım 19unda başlıyormuş 24ünde biityormuş fertile dönemi işallah temmuzda regl olmam

inş. gönlüne göre olur enkidu...

ben kaçıyorum hanımlar...

isim olarak hatırlayamıyrum babası hasta arkadaş için, Allah acil şifalar versin. inşallah en kısa zamnda sağlıına kavuşur..

herkese ii akşamlar.

evet benim için iyi eşim içinde sonrun yok ama daha alışamadı çok fazla bir araya gelmedikleri için annem 3hafta kaldı ilk defa birden olunca bide o normalde bekarkende ailesiyle kalmamış arkadaşlarıyla kalmış rahat olduğı için bide babam kardeşim olunca

canım onlar kişiden kişiye değişiyo eczanelerde ovulasyon testi satılıyomuş sen kendininkini tam olarak öğrenmek istiyorsan bence onlardan al en azından kesin olur çünkü sanırım idrarla yada tükrükle falan yapılıyomuş.

ben de okuyorum her zaman hiç mesaj atlamadan

:81:

canım hiç bişey yemek istemiyoki zuuzm kendine bişey yapsın yeterhiç bişey yiyesim yok tek isteğim eve gidip yatmak
alisham ebek yine hasta oldum üşüttüm sanırım

YEMEK YEMEDEN OLMAZ...BENCE SANA PATATES HAŞLASIN TUZLAYIP YE...MİDEN BULANIYO YA YAĞLI YEME..SONRA UYU BİRAZ DİNLEN

HADİ BAKALIM İNŞ.
HAFTAYA RANDEVÜLERİ SIKLAŞTIRCAKSINIZ YANİİ:89:

ASLINDA EN GÜZEL AYLAR...HAZİRANDA-TEMMUZ HAMİŞ OLSAN, NİSANA YETİŞCEK :)) HEM DIŞARIDA ÇIKARSIN YAZIN, BEBEİŞDE HASTA OLMAZ :)
AY BEN KIŞIN HASTA EDERİM DİYE KORKUYORUM

ŞÖLEDE Bİ SORUNUM VAR..BEBEĞİMİ KENDİM BÜYÜTMEK İSTİYORUM BIRAKMAK İSTEMİYORUM KİMSEYE AMA GELECEĞİMİZ İÇİNDE ÇALIŞMAM LAZIM ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…