ayy kızlar müdür ağzından güzel bişe duydum dilimi ıssrım diyoki hamile olunca sana ayrı bi güzellik geldi daha bi sıcak oldun bi güzelin bu kadar soğuk olacağını düşünmezdim diyo bende dedim bayan olarak böyle olmak gerekiyo bu zamanda ne yapalım he doğru söylüyosun diyo..
valla zuzucum evlenmeden önce 1 kere balıktan zehirlendim ozaman kustum ondan başka hiç hatırlamıyorum ama evlendikten sonra bu 2 oldu ben resmen mahvoluyorumbana ne oluyo anlamıyorum gıda zehirlenmesimi mide üşütmesi tam bilemiyorum allah bidaha göstermesin ama ya..
bol hamilelikte ne yapıcaz biz
niye kaycan zuzucum
midem çok hasas demekki zuzum canım bilmediğimiz yerlerden asla lmayız temiz güvenilir yerlerde yemek yeriz burger kingte yemiştik demekki köftesi bayattı..bol ben kendimi hamile hiç düşünemiyorum..senin patron yine saçmalamış ne demek istemiş o sana takık mı ne:26:
Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli? Ben eşimin memleketinden yeni döndüm 10 günlük dinlenmenin ardından dün işe başlamak çok zor olduKayınvalidemle beklediğim gibi geçmedi allahtan iyiydi baya
merhaba arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli? Ben eşimin memleketinden yeni döndüm 10 günlük dinlenmenin ardından dün işe başlamak çok zor olduKayınvalidemle beklediğim gibi geçmedi allahtan iyiydi baya
hoşbulduk elficim sağol, sizler nasılsınız ya var mı bi değişiklik yenilik epeydir giremedim?? U arada geçmiş olsun fundacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?