2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bana gene bi ağırlık çöktü....midemin üstüne biri oturdu sanki :)))burnumda tıkandı ,tıslıyorum

öğlen tonbalıklı mkarna vardı...hadi yiyim dedim..ay yemez olaydım çeyreğini bile yiyemedim midem bulandı, bıraktım (...ordan kalktık arkilerle dondurma yedik sahilde, sonra cafeye oturduk deniz kenarında :) çay içtik ...öğlenim böle geçti...1 saat sonra gene acıkırım heralde :))

ayy bide dün akşam kuaföre gidicektim yaa.iki yere gittim ikiside doluydu boşa bekledim 1 saat..bugün gidicem daha rand.almadım gene :))

valla zuzucum evlenmeden önce 1 kere balıktan zehirlendim ozaman kustum ondan başka hiç hatırlamıyorum ama evlendikten sonra bu 2 oldu ben resmen mahvoluyorumbana ne oluyo anlamıyorum gıda zehirlenmesimi mide üşütmesi tam bilemiyorum allah bidaha göstermesin ama ya..
bol hamilelikte ne yapıcaz biz

genede yapmış salaklığını :)

BENDE EVLENDİKTEN SONRA 2 KERE KUSTUM ADETİMDE ,BİDAHA OLMADI

ABLAMDA OLUYO ZAMAN ZAMAN GIDA ZEHİRLENMESİ...ŞİMDİ ORALAR DAHA DA SICAK...YAĞLI ŞEYLER YEME ORDA...DİKKAT ET GÜVENİLİR YERLERDEN AL YİCEĞİNİ..

valla kızlar çok zor geçiyo ama bi şekilde geçiyo işte sabahları özellikle kalkar kalkmaz baya bi zorluyo insanı gün içinde ayrı inşallah çok ağır geçirmezsiniz.

midem çok hasas demekki zuzum canım bilmediğimiz yerlerden asla lmayız temiz güvenilir yerlerde yemek yeriz burger kingte yemiştik demekki köftesi bayattı..bol ben kendimi hamile hiç düşünemiyorum..senin patron yine saçmalamış ne demek istemiş o sana takık mı ne:26:

:26::26::26::26::26::26::26:

..

Olabilir fundam köftesi bayatsa ,sıcaktada bozmuştur mideni...

Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli? Ben eşimin memleketinden yeni döndüm 10 günlük dinlenmenin ardından dün işe başlamak çok zor oldu Kayınvalidemle beklediğim gibi geçmedi allahtan iyiydi baya

geldim şekerim ayy insan nereye güveneceğini şaşırıyo..
şimdi böyleysen canım bende düşünemiyorum.
canım o hep takık bana zaten istiyo sırnaşım kendine sürekli bendende göremeyince soğuk oluyom işte.

hoşgeldin Luxxor tatilinin iyi geçmesine sevindim. Darısı bizim başımıza

Hoşbulduk elficim sağol, sizler nasılsınız ya var mı bi değişiklik yenilik epeydir giremedim?? u arada geçmiş olsun fundacım

hoşgeldin luxxorcum :)
eşinin memleket nireydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…