Ben burdayım
Uyumamak için direniyorum
Merhaba arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli? Ben eşimin memleketinden yeni döndüm 10 günlük dinlenmenin ardından dün işe başlamak çok zor olduKayınvalidemle beklediğim gibi geçmedi allahtan iyiydi baya
geldim şekerim ayy insan nereye güveneceğini şaşırıyo..
şimdi böyleysen canım bende düşünemiyorum.
canım o hep takık bana zaten istiyo sırnaşım kendine sürekli bendende göremeyince soğuk oluyom işte.
Hoşbulduk elficim sağol, sizler nasılsınız ya var mı bi değişiklik yenilik epeydir giremedim?? u arada geçmiş olsun fundacım
canım ondan deliriyo zaten yüz bulamıyo ..ne kadardır çalışıyosun orad
ayy bende sıkıldım kızların fotolarına bakıyodum
anlat luxxorcum neler yaptın tatil nasıldı
ayy bende sıkıldım kızların fotolarına bakıyodumanlat luxxorcum neler yaptın tatil nasıldı
hoşgeldin luxxor :)))merhaba arkadaşlarım nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli? Ben eşimin memleketinden yeni döndüm 10 günlük dinlenmenin ardından dün işe başlamak çok zor olduKayınvalidemle beklediğim gibi geçmedi allahtan iyiydi baya
hoşgeldin luxxorcum :)
eşinin memleket nireydi
en son hamilemiz sinem canım..onu biliyomuydun:44:
Başka da bişey yok..hep aynı işte :))
ayy bende sıkıldım kızların fotolarına bakıyodum
anlat luxxorcum neler yaptın tatil nasıldı
hoşgeldin luxxor :)))
kaynaştın yani kayınvalidenle
Kızlar yazamıyorum, viYana dan misafirlerimiz var yoğun burası
Sağol zuzucum:13: Denizli canım memleket. Evet evet sinemciimi biliom ben gitmeden almıştım müjdeyiBende daha tık yok o konuda ne zaman olcak bilmiom
Fundacım asıl tatilimiz eylülde inşallah, bu daha çok ev gezmeleri, akraba ziyaretleri bolca yeme içme şehirde gezme şeklindeydi ama güzeldi yine de:86:işyerinden biraz olsun uzaklaşmak bile çok iyi geldi
hoşbulduk nektarcımnasılsın? Evet valla kaynaştık sayılır. eltimle çok kıyaslıyor beni ama artık duymazdan geldim
iyim tatlım, çalışıyorum.. saatin 7 olmasını bekliyorumhoşbulduk nektarcımnasılsın? Evet valla kaynaştık sayılır. eltimle çok kıyaslıyor beni ama artık duymazdan geldim
zuzuşumm, biz sana uyum sağlamıyoruz, sen bize katıl face al
offf çok yoğunuz bugün ya. araç kaplama falan da var. giydim dolgu topukları yürümeye çalışıyorum ortalıkta. çooook yoruldummm... akşam olsun evime gideyim ya. bezelye yemeği ve domatesli bulgur pilavı yapcam bu akşam. sizde neler var?
benim dünden pattisli tavuğum var, bişi yapmiycam
irmik helvası yaparım sadece fıstıklı
ayy kıyamam ben sanazuzuş biz senin için buraya ekliyoz
nektar hele ortalarda görünmüyon:82:
eylülde nereye gidiyodunuz canım ayy niye kıyaslıyo ya kıyas hiç hoş bişey değiliyiki eltim yok:26:kilo aldınmı bakıyım:82:
Luxxorcum zatii yeni bitti diş tedavilerin...anca canım...çalışmalar nasıl, sıkı tutun bari:78:
Anneyle kıyaslamak iyiymiş yaa ben de denerim bidahakine nektariyim tatlım, çalışıyorum.. saatin 7 olmasını bekliyorum(
benim kayınvalidem de kıyaslar beni eltimle, evet dorusunu yapıyosun canım duymazdan gel
ben de bazen onu annemle kıyaslarım, bozulur
offf çok yoğunuz bugün ya. Araç kaplama falan da var. Giydim dolgu topukları yürümeye çalışıyorum ortalıkta. çooook yoruldummm... Akşam olsun evime gideyim ya. Bezelye yemeği ve domatesli bulgur pilavı yapcam bu akşam. Sizde neler var?
luxxor otele baktım bayıldım çok güzel görünüyo şimdiden iyi tatillerbnede 52 yim
Ben sarma dolma yicem kayınvaldem davet etti..çarşamba günü gidiyo zaten kadın..zuzu senle kaderdaş olduk:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?