luxxor otele baktım bayıldım çok güzel görünüyo şimdiden iyi tatillerbnede 52 yim
ben sarma dolma yicem kayınvaldem davet etti..çarşamba günü gidiyo zaten kadın..zuzu senle kaderdaş olduk:13:
bitek k.validenmi gidiyor...
K.peder sizemi kaldı :)
Sağol canımcım inşallah güzel geçer. Şekerim valla tombik olma olunda ilerliyorum eylüle doğru veririm artık bikini giymeden dedim bikaç ay daha yiyim de doyamadım daha tatlılara hamur işlerine ahahaha
Ayy evet almışım fundam 51 oldumEvet ya hoş değil ama sonuçta o kaç yıllık gelinleri ben daha yeniyim napayım onun gibi olmak zorundea da değilim zaten ayrı ayrı insanlarız hiçç takmıyorum eylülde canım rixos tekirovaya gidiyoruz allah kısmet ederse kemere
Evet canım yaa çalışmalara devam daa işte kendi istediği zaman gelicek bebik demekki biz istediimizde diilhayırlısı olsun
Anneyle kıyaslamak iyiymiş yaa ben de denerim bidahakine nektarBu arada benim de faceim yok ayrıca akşam yemeğinde kıymalı patlıcan ve bulgur pilavım var ama bu akşam dışardayız arkadaşlarla
canım hoşgeldin demeyi unutmuşum sana ya kusura bakma. burası karışık da birazbebiş istediği zamanda gelir, dinlemez öyle sizi. hayırlısı, hayırlı zamanda olur inşallah. ben de Fatmayı düşünüyorum, iyice yaklaşmıştır doğumu, inşallah dönmüştür bebişi. ilk yeğenimizin fotosunu ne zaman görcez acaba:98::98:
zuuzş evet bitek o gidiyo bana kalmadı evinde kalır ama akşamları falan çağırmam gerekecek sanırımben yandım:26:
şimdiden başla bence canım ben göbikten kurtulsam kilom iyi bu bana
seduşumm sırada sen varsın. senin heyecanını da yaşıcaz hep beraber
evet canm çğırman lazım..adam açmı kalsın :))
bşka kimse varmı gidip yemek yiyebileceği...
Valla ben evi hepten unuttum...eve gidip bi üst değişiyom yukarı çıkıyom yemek yap ye kaldır...e çay yapıyom birlikte içiyoz derken saat 11 oluyo bazen geçiyo bile :)
eve in hopp yat :)
eşim k.valideme anlatıyo bugün şunu yaptı bunu yaptı diye övüyo:) kaynanamda diyo ozaman gelince hiç yemek yapmm seni beklerim sen gelir yaparsın, iyi bakıyomuşsun diyo bana :)) bn bitek börek yaparım size diyo :))
Arayı fazla açma gel :))
tuzlu çıbık aldım yiyorum çok acıktım :
kardeşleri falan var ayy bilemiyorum ya biz eşimle ne bulursak yiyoruz ogünki psikolojimize göre şimdi kayınpederim olursa valla hergün misafir gibi yemek yapmam lazım 4 gün veya 1 hafta gidiyo
Dr ötkerin irmik helvasını alıp yapıyorum ben, eşim çok seviyoAy benim canım nasıl irmik helvası çekiyor bi bilsen fıstık bile aldım yapamadım bugün dizi var sarma sarıcam onun için yarın yapayım bende
ayy alınmışvari konuşam benle zuzumiyi sağlamayın.....
Alamam Yasak !sülüman kızar :)
test al senKöfte koktu:26::26:
zuzuş valla benden farkın yok benim gibi 2 saatte bir acıkıyon maşallah neyseki zayıfsın..
dr ötkerin irmik helvasını alıp yapıyorum ben, eşim çok seviyo
Ayy alınmışvari konuşam benle zuzumSen iste hemen şimdi dondururum facemi
Test al sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?