2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

luxxor otele baktım bayıldım çok güzel görünüyo şimdiden iyi tatillerbnede 52 yim
ben sarma dolma yicem kayınvaldem davet etti..çarşamba günü gidiyo zaten kadın..zuzu senle kaderdaş olduk:13:

Sağol canımcım inşallah güzel geçer. Şekerim valla tombik olma olunda ilerliyorum eylüle doğru veririm artık bikini giymeden dedim bikaç ay daha yiyim de doyamadım daha tatlılara hamur işlerine ahahaha

bitek k.validenmi gidiyor...
K.peder sizemi kaldı :)

Sağol canımcım inşallah güzel geçer. Şekerim valla tombik olma olunda ilerliyorum eylüle doğru veririm artık bikini giymeden dedim bikaç ay daha yiyim de doyamadım daha tatlılara hamur işlerine ahahaha

zuuzş evet bitek o gidiyo bana kalmadı evinde kalır ama akşamları falan çağırmam gerekecek sanırımben yandım:26:
şimdiden başla bence canım ben göbikten kurtulsam kilom iyi bu bana

canım hoşgeldin demeyi unutmuşum sana ya kusura bakma. burası karışık da biraz bebiş istediği zamanda gelir, dinlemez öyle sizi. hayırlısı, hayırlı zamanda olur inşallah. ben de Fatmayı düşünüyorum, iyice yaklaşmıştır doğumu, inşallah dönmüştür bebişi. ilk yeğenimizin fotosunu ne zaman görcez acaba:98::98:

Teşekkür ederim yarenaycım nolcak sanki hepimiz yoğunuz anlıyorum. Sen nasılsın ne var ne yok? Ay evet yaa fatmanın yiğit miydi bebişinin adı inşallah bi avazda doğururur

seduşumm sırada sen varsın. senin heyecanını da yaşıcaz hep beraber

zuuzş evet bitek o gidiyo bana kalmadı evinde kalır ama akşamları falan çağırmam gerekecek sanırımben yandım:26:
şimdiden başla bence canım ben göbikten kurtulsam kilom iyi bu bana

evet canm çğırman lazım..adam açmı kalsın :))
bşka kimse varmı gidip yemek yiyebileceği...

Valla ben evi hepten unuttum...eve gidip bi üst değişiyom yukarı çıkıyom yemek yap ye kaldır...e çay yapıyom birlikte içiyoz derken saat 11 oluyo bazen geçiyo bile :)
eve in hopp yat :)

eşim k.valideme anlatıyo bugün şunu yaptı bunu yaptı diye övüyo:) kaynanamda diyo ozaman gelince hiç yemek yapmm seni beklerim sen gelir yaparsın, iyi bakıyomuşsun diyo bana :)) bn bitek börek yaparım size diyo :))

Yarenay akıl ver...dünden bezelyenin yanına ne yapayım..dün bulgur pilavı yapmıştım ama hepsi bitti

kardeşleri falan var ayy bilemiyorum ya biz eşimle ne bulursak yiyoruz ogünki psikolojimize göre şimdi kayınpederim olursa valla hergün misafir gibi yemek yapmam lazım 4 gün veya 1 hafta gidiyo

kardeşleri falan var ayy bilemiyorum ya biz eşimle ne bulursak yiyoruz ogünki psikolojimize göre şimdi kayınpederim olursa valla hergün misafir gibi yemek yapmam lazım 4 gün veya 1 hafta gidiyo

e canm kardeşleride varsa..bigün birinize bigün birinize gelir....benmki gibi 1ay olsa naparsın...
Hoş ben 1senenin acısını çıkarıyorum :)))

kızlar 20sinde dönücek k.valide...bakalım eşim söleyebilecekmi...ay bana da zor geliyor sölemek..hiç bozmasam mı diyorum bilemedim:26:

Ay benim canım nasıl irmik helvası çekiyor bi bilsen fıstık bile aldım yapamadım bugün dizi var sarma sarıcam onun için yarın yapayım bende
Dr ötkerin irmik helvasını alıp yapıyorum ben, eşim çok seviyo

iyi sağlamayın.....
Alamam Yasak !sülüman kızar :)
ayy alınmışvari konuşam benle zuzum sen iste hemen şimdi dondururum facemi

Köfte koktu:26::26:
test al sen

zuzuş valla benden farkın yok benim gibi 2 saatte bir acıkıyon maşallah neyseki zayıfsın..

:))) ben 3 saatte bir acıkıyom :)))

sabah 8 öğlen 12 öğleden sonra 3,30-4,00 :)) atıştırma, akşam 8,00-9,00 arası yemek...sonra çok geç yatarsam yatmadan bi atıştırma daha

Yerken ölücez boll

dr ötkerin irmik helvasını alıp yapıyorum ben, eşim çok seviyo

Ayy alınmışvari konuşam benle zuzum Sen iste hemen şimdi dondururum facemi

Test al sen

Dondurma dondurma tamm

Ay hangi ecz.gitsem..tek erkeksiz ecz.oydu...kadın dicek noluyo hergün hergün :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…