ben bugünde hiç bi iş yapmadım en iyisi biraz çalışayım yoksa yine birikecek işler
tavukla pattisleri aynı kabdamı karıştırayım yani:26:
şu pattise de nekcim alıştırdı çok şirin bi adı oldu
Ben kendim de şirinim çok
ben kedi dillisini çok seviyorum, çok hafif oluyokızlar aranızda kedidili bisküvili tramisu yiyen veya yapan var mı? hangisi daha güzel oluyor??? ben normalini çok severim. bu aralar yapmayı düşünüyorum ama pandispanyayla mı yoksa kedidiliyle mi yapayım bilemiyorum???
kızlar aranızda kedidili bisküvili tramisu yiyen veya yapan var mı? Hangisi daha güzel oluyor??? Ben normalini çok severim. Bu aralar yapmayı düşünüyorum ama pandispanyayla mı yoksa kedidiliyle mi yapayım bilemiyorum???
Fundadan kaptımHem şirin hem mütevazii
şirinem benm
..hadi elfişşş gidiyozzz
Fundadan kaptım
hadi kolay gelsin size
Fundaaam nerdesin :26:
ben kedi dillisini çok seviyorum, çok hafif oluyo
ben pandispanya ile yapıyorum....
Kedidilini hiç denemedm
kızlar aranızda kedidili bisküvili tramisu yiyen veya yapan var mı? hangisi daha güzel oluyor??? ben normalini çok severim. bu aralar yapmayı düşünüyorum ama pandispanyayla mı yoksa kedidiliyle mi yapayım bilemiyorum???
Fundadan kaptım
hadi kolay gelsin size
Fundaaam nerdesin :26:
zuzu ile keyfi alem de funda =))
tavukla pattisleri aynı kabdamı karıştırayım yani:26:
şu pattise de nekcim alıştırdı çok şirin bi adı oldu
kızlar aranızda kedidili bisküvili tramisu yiyen veya yapan var mı? hangisi daha güzel oluyor??? ben normalini çok severim. bu aralar yapmayı düşünüyorum ama pandispanyayla mı yoksa kedidiliyle mi yapayım bilemiyorum???
Hem şirin hem mütevazii
şirinem benm
..hadi elfişşş gidiyozzz
kedidili hafif oluyo canım çok seviyorum çokda kolay oluyo
evet mütevaziyiz topikçeözelliklede ben dimi:96:
yok ya işlerim çok fazlalaştı ara ara girip okuyorum zuzu ile keyfi aleme bazen bakıyorum zuzu eskiden buraya takılıyodu ordan dolayı
buarada evine baktım hoşmuş canımama bana çok boş geldi sanki emlakçıda ev bakıyomuşum gibi bide sen niye yoruluyosunki o evde bi kadın tut o yapsın yemek temizlik işlerini
fundacım zaten cemre değil eşi ya da kayınvalidesi yapıyormuş temizliği, bizimki yeni gelin ya süzülüyor evde
aa evet aslında, yaşam standardınız da izin veriyora benziyor
bi yardımcı tutabilirsin kendine cemrecim :)) hem ev kocaman yer de var :))
fundam ne arıyosun kız başka topiklerde, zuzu44 buraya da gelir
mrblarrr :) sürekli feministlerin içinde olduğum için evlilğe karşı istemsiz olarak olumsuz bakıyorum. yaşım daha küçük biliyorum ama merak ettim. 1 sene içinde evliliğinizi özetler misiniz? mesela davranış bozklukları ilgisizlikler oldu mu hiç?
kedidili hafif oluyo canım çok seviyorum çokda kolay oluyo
evet mütevaziyiz topikçeözelliklede ben dimi:96:
yok ya işlerim çok fazlalaştı ara ara girip okuyorum zuzu ile keyfi aleme bazen bakıyorum zuzu eskiden buraya takılıyodu ordan dolayı
buarada evine baktım hoşmuş canımama bana çok boş geldi sanki emlakçıda ev bakıyomuşum gibi bide sen niye yoruluyosunki o evde bi kadın tut o yapsın yemek temizlik işlerini
fundacım zaten cemre değil eşi ya da kayınvalidesi yapıyormuş temizliği, bizimki yeni gelin ya süzülüyor evde
aa evet aslında, yaşam standardınız da izin veriyora benziyor
bi yardımcı tutabilirsin kendine cemrecim :)) hem ev kocaman yer de var :))
Fundam ne arıyosun kız başka topiklerde, zuzu44 buraya da gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?