2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar aranızda kedidili bisküvili tramisu yiyen veya yapan var mı? hangisi daha güzel oluyor??? ben normalini çok severim. bu aralar yapmayı düşünüyorum ama pandispanyayla mı yoksa kedidiliyle mi yapayım bilemiyorum???

ben kedi dillisini çok seviyorum, çok hafif oluyo

ben pandispanya ile yapıyorum....
Kedidilini hiç denemedm

MAŞALLAH kızlar

takır takır yazıyorsunuz ya..eskiden bende böyleydim diimi

şimdi ben işimde yeniyim ondanmı acep ugrayıp çıkıyorum

Fundadan kaptım
hadi kolay gelsin size
Fundaaam nerdesin :26:

zuzu ile keyfi alem de funda =))

kedidili hafif oluyo canım çok seviyorum çokda kolay oluyo
evet mütevaziyiz topikçeözelliklede ben dimi:96:
yok ya işlerim çok fazlalaştı ara ara girip okuyorum zuzu ile keyfi aleme bazen bakıyorum zuzu eskiden buraya takılıyodu ordan dolayı
buarada evine baktım hoşmuş canımama bana çok boş geldi sanki emlakçıda ev bakıyomuşum gibibide sen niye yoruluyosunki o evde bi kadın tut o yapsın yemek temizlik işlerini

fundacım zaten cemre değil eşi ya da kayınvalidesi yapıyormuş temizliği, bizimki yeni gelin ya süzülüyor evde

tavukla pattisleri aynı kabdamı karıştırayım yani:26:

şu pattise de nekcim alıştırdı çok şirin bi adı oldu

evt cnm karıştır hepsini bir.

ben ikisiylede yaptım ama kedidiliyle daha güzel oldu cnm.

Hem şirin hem mütevazii

şirinem benm

..hadi elfişşş gidiyozzz

aa evet aslında, yaşam standardınız da izin veriyora benziyor
bi yardımcı tutabilirsin kendine cemrecim :)) hem ev kocaman yer de var :))

Fundam ne arıyosun kız başka topiklerde, zuzu44 buraya da gelir

mrblarrr :) sürekli feministlerin içinde olduğum için evlilğe karşı istemsiz olarak olumsuz bakıyorum. yaşım daha küçük biliyorum ama merak ettim. 1 sene içinde evliliğinizi özetler misiniz? mesela davranış bozklukları ilgisizlikler oldu mu hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
fundacım zaten cemre değil eşi ya da kayınvalidesi yapıyormuş temizliği, bizimki yeni gelin ya süzülüyor evde

fundam ne arıyosun kız başka topiklerde, zuzu44 buraya da gelir

doğru ya unutmuşum valla
Yani Benim arkadaşım 200 m2 evde oturuyo ona bile haftada 2 kere temizlikçi geliyo kendileri çalıştığı için yoruluyolarmış..okadar zengin olsam ne yemeğimi kendim yaparım nede temizliğimi vallagezerim tozarım bol aktivitelerim olur ..uğramıyo ne zamandır bi bakıyım dedim canımcım

tatlım ben söyliyim; bizde degişen bişey olmadı..can dık birbirimz için şimdi enen can olduk...

tanıyıp evlenmek gerek ..2,3 aylık biriyle evlenmek olmaz olan varda tabi..ama davranışlar açısından ..yanılmamak için tanımak daha saglıklı..birde uyuşmak her yönden

Fundam ne arıyosun kız başka topiklerde, zuzu44 buraya da gelir

kızlar benimki titizlik de değil resmen takıntı
evde tanımadıgım biri sürekli dolaşır durursa deli olurum ben
bu beceriksiz halimle bile bütün evi temizlerim acaba o kadın buraya da mı dokundu diye
zaten eşim çalışmıyo yapsın banane banane
yemek bile yapmıyorum ki ben zaten :) bugün toz aldım bi iki parca süs eşyasının ortadan kitaplarımı falan kaldırdım 2 tanede patates soydum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…