2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bilmiyorum anlamadım, şimdi ana sayfada site içi sorunlarınız yazan bir yer varya oraya yazayım dedim ama orayada yazamıyrum yetkiniz yok üyeliğinizi güncellemeniz gerekiyo dedi. anlamadım yaa (

bol bebiş dünyaya gelince ona kim bakacak? Kayınvalidene baktırmayı düşünmüyorsun sanırım.

ya ben düşünmüyorumda eşim bir hafta senin annen bir hafta benim annem diyo çatışacaz bu konuda annesi zaten ablasının kızına bakıyo 2 yaşında şimdi o çocuk kıskançlık yapıp benim çocuğuma zarar verebilir allah korusun çocuk sonuçta yani bişe yapamzsın bilmiyorum ne olacak..

ya bilmiyorum anlamadım, şimdi ana sayfada site içi sorunlarınız yazan bir yer varya oraya yazayım dedim ama orayada yazamıyrum yetkiniz yok üyeliğinizi güncellemeniz gerekiyo dedi. anlamadım yaa (

bu ne demek cidden?
banada çıkıyo arada, bi konuya bakcagımda falanda cıkıyo
hiç anlayamadım ben de bırakıyorum geciyorum başka topiğe

üzerimde bi uykusuzluk halsizlik var...ay bugün çok tahammülsüzüm yaa ( noluyo bana sıcaklar geldikçe çekilmez oldum kendi kendime
demin patron dosyadan bişeye bakmamı söledi..adama dedim, senin önündede dosya var baksana ordan zor mu geliyo bakması diye kızdı

zatii 2 gündür wc yede zarzor çıkıyom ( üfff

Allah' ım uyumak istiyorum horul horul hemde

kız ne güzel cvp vermişsin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…