2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

6da kalktım
ben hiç alışkın değilim erken kalkmaya yaa mahvoluyorum

evet bugün sen benden de erkenciymişsin; kaç haftadır hep servise zorla yetişiyorum, azıcık daha fazla uyuyum diye. Ama bugün 6 buçukta kalkmama rağmen uykumu almışım; zihinsel yorgunluk olunca yataktan kopmak daha zor oluyor sanırım.

2 yaşındaki çocukla senin bebeğine nasıl bakacak ki? Teorikte dese de pratikte uygulamak pek kolay olmaz. bebeğin ilk zamanlarında hele de kışa denk geelceğinden pek evden çıkarmak istemezsinizz sanırım anneleri beklersiniz; diğer çocukla sana nasıl gelecek ki??

kız patrona öyle denirmibitki çayı iç canım tuvalete çıkarırbak şimdi benide sıkılgan moduna soktunuzbende sıkıldım

dün ay tutulması olmuş ya kızlar acep onun etkileri mi ki?? şaka bir yana havalardan bir de hafta sonu yaklaşıyr yorgunluklar artıyor ondan sanırım

iki çocuk bakmak cok zor yaa umarım birde kadın yaşlı değildir
ama bi hafta orda bi hafta burda cocuga yazık olur, bi düzeni olmalı bence, hayırlısı olsun

benim sınavım 9daydı ama ne yapayım köprü trafiği
6da kalktım kahvaltıyı sınavdan cıkınca ancak edebildim :18::18:
evimi işte bu yüzden sevmiyorum

arsee yazdım ya sana yararlı linkler----->forum yöntcleri diye
ordan seç beğen birine yaz

benim sınavım 9daydı ama ne yapayım köprü trafiği
6da kalktım kahvaltıyı sınavdan cıkınca ancak edebildim :18::18:
evimi işte bu yüzden sevmiyorum

evle okul arası o kadar uzun mu sürüyor? Cemre evin sevilmeyecek gibi değil, o trafik çekilir bence. Yani iyi yönünü düşün. Üstünüzden ses eden minikler yok. Biz bir tek cumartesi günleri uyuyabiliyoruz pazar günleri genelde eşimin sınav görevi oluyor. ama yukardaki komşum dursa çocukların gürültüsü durmuyor; çocuklar sakin olsa anneleri durmuyor. Bir şey de diyemiyorum "anlayışsıza bak" diyecekler diye.

cemre ayy aklıma geldi, akşam yine ilanlara baktımda sizin oralarda ulaşım çok zor, eşimde dedi, arabayla çıkasan köprü felç, vapur bilmemne saati var zamanını kaçırdın bekle dur ,bide uzak vapur öye yürümelik değil dedi, orlarda otobüse falan binip gitmek gerek vapura dedi. yani benim için sizin oralar olmadı malesef (

ya işte eşimin saçmalığı annesi şimdi ona yaransın diye bakarım der ama çocuğumu rezil eder zaten bakma tarzını hiç beğenmiyorum yaşlı kendi bide köpek var evde bir hafta orda bir hafta orda rezil olur sürekli farklı düzen zamanı gelince konuşacaz bakalım düşününce geriliyorum resmen..

adam doğru söylemiş patron sensin benceakşama ne yapıyon

napayım yaa sinir ediyo beni bazen...yaptığı kıllıklarına saysın
dün pilav yapmıştım kimse yemedi..akşam onun yanına ayşekadın yapıcam..
dün bide k.paşa tatlısıda yaptım

acıktım yaa öğlen ymediydim

bende sıkılıyorum içimde bir sıkıntı var havalardan mı ne bilmiyorum

kız zuzu patrona öyle söylenirmi adama patron

arse eve bakına bakına beni de ev bakmaya başlattın kuzum :86: Dün benim de posta kutuma bir sitenin tanıtım broşürlerini atmışlar iş yerime 5 km mesafede. Fırsat bulunca eşimle gidip bir bakmak istiyorum bakalım.

Biz bu akşam eşimin ananesindeyiz Dünden kalma hnkar beğendi var; ısıtıp onu götürsem bişey olmaz dimi

neresiymiş orası banada söyle bakayım :)))

haklısın tabi ama sabah ezanında bizi de köpüşler uyandırıyo :)) uluyorlar ezan vakti.
evimi cok seviyorum da uff cok uzak trafik olmasa hiç dert değil çok rahat geliyorum ama sabah ve akşam çok büyük sorun, deniz yolunu kullansam yine dert, üsküdar merkeze ben gidene kadar köprü trafiğini çekerim daha iyi

evet vapura baya uzak yani
kandilli iskelesi de var ama günde bir mi ne vapur ugruyor
sen şuan nerdesin? iş yerleriniz nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…