napayım yaa sinir ediyo beni bazen...yaptığı kıllıklarına saysın
dün pilav yapmıştım kimse yemedi..akşam onun yanına ayşekadın yapıcam..
dün bide k.paşa tatlısıda yaptım
acıktım yaa öğlen ymediydim
arse eve bakına bakına beni de ev bakmaya başlattın kuzum :86: Dün benim de posta kutuma bir sitenin tanıtım broşürlerini atmışlar iş yerime 5 km mesafede. Fırsat bulunca eşimle gidip bir bakmak istiyorum bakalım.
Biz bu akşam eşimin ananesindeyiz Dünden kalma hnkar beğendi var; ısıtıp onu götürsem bişey olmaz dimi
arse eve bakına bakına beni de ev bakmaya başlattın kuzum :86: Dün benim de posta kutuma bir sitenin tanıtım broşürlerini atmışlar iş yerime 5 km mesafede. Fırsat bulunca eşimle gidip bir bakmak istiyorum bakalım.
Biz bu akşam eşimin ananesindeyiz dünden kalma hnkar beğendi var; ısıtıp onu götürsem bişey olmaz dimi
neresiymiş orası banada söyle bakayım :)))
ayşe kadın ne diye sorucam tacımı elimden alırsın diye vazgeçtimbende akşama mercimek çorbası pilav köfte salata yapıcam çorbam hazır dün akşamdan yaptım
Sen niye yemek götürüyosunki oraya:26:giderken tatlı alın gidin yemeğe gitmiyomusunuz
fizy de engelli bizim şirketteARASIRA BANADA ÖYLE OLUR CANIM YA HAYIRDIR CANINI SIKAN BİŞEYMİ VAR
SANA ŞARKI GÖNDERİYİM fizy BEN ÇOK SEVİYORUM BU ŞARKIYI
evet bugün bitsin sirken, cuma daha tahammül edilir olur.. cumartesi tatilini düşününce, geçer gider en azındanNektar bugün ben de çok sıkıldım uff bugün bir bitseydi
öyle 1 hafta orda 1 hafta burda çocuk için de iyi olmaz bence :44:ya ben düşünmüyorumda eşim bir hafta senin annen bir hafta benim annem diyo çatışacaz bu konuda annesi zaten ablasının kızına bakıyo 2 yaşında şimdi o çocuk kıskançlık yapıp benim çocuğuma zarar verebilir allah korusun çocuk sonuçta yani bişe yapamzsın bilmiyorum ne olacak..
form çayı iç, hemen kalkıyo sorun ortadanüzerimde bi uykusuzluk halsizlik var...ay bugün çok tahammülsüzüm yaa( noluyo bana sıcaklar geldikçe çekilmez oldum kendi kendime
demin patron dosyadan bişeye bakmamı söledi..adama dedim, senin önündede dosya var baksana ordanzor mu geliyo bakması diye kızdı
zatii 2 gündür wc yede zarzor çıkıyom( üfff
Allah' ım uyumak istiyorum horul horul hemde
ayşe kadın ne diye sorucam tacımı elimden alırsın diye vazgeçtimbende akşama mercimek çorbası pilav köfte salata yapıcam çorbam hazır dün akşamdan yaptım
sen niye yemek götürüyosunki oraya:26:giderken tatlı alın gidin yemeğe gitmiyomusunuz
ben bakırköyde oturuyoum tatlım , doğma büyüme, ailelerimizde hep Bakırköyde, iş yerlerimiz ben eminönündeyim eşim Lalelide. eşim trenle 20 dk da işinde oluyo ve sadece 10 dk yürüyo tek vasıta.bende yine trenle 30 dk da işte oluyorum. yürüme yine 10 dk.tren olmasa hemen 5 dk durağa yürüyüp otobüse binip 35 dk da işteyim . o olmasa minübüsler var. onlarda olmasa en fazla 2 vasıtayla yine iş yerinde 35 dk da olabiliyorum.yani bu rahatlıktan sonra ulaşıma çok önem veriyoruz.haklısın tabi ama sabah ezanında bizi de köpüşler uyandırıyo :)) uluyorlar ezan vakti.evimi cok seviyorum da uff cok uzaktrafik olmasa hiç dert değil çok rahat geliyorum ama sabah ve akşam çok büyük sorun, deniz yolunu kullansam yine dert, üsküdar merkeze ben gidene kadar köprü trafiğini çekerim daha iyi evet vapura baya uzak yanikandilli iskelesi de var ama günde bir mi ne vapur ugruyor sen şuan nerdesin? iş yerleriniz nerede?
fundaaaa yapma böle şeyler ne olurrrrr
Ayşekadın ...yani taze fasulye :)))))
menün güzelmiş funda ona bağışlıyorum :))
ayrıca bencede tatlı en iyisi
fizy de engelli bizim şirkette
evet bugün bitsin sirken, cuma daha tahammül edilir olur.. cumartesi tatilini düşününce, geçer gider en azından
öyle 1 hafta orda 1 hafta burda çocuk için de iyi olmaz bence :44:
form çayı iç, hemen kalkıyo sorun ortadan
ben servisten direk evimin orda iniyorum bizim evin orda malesef tatlı alabileceğim yer yok iş yerimin burdan da alamam. Yani çok yürümem gerekli çarşıya kadar. Hani elim boş gitmeyim sen de benim yemeğimin tadına bak anlamında...
götürmeyi düşünmüştüm ama bakalım bir de eşime sorayım.
zuzu sen de kardeşim gibiymişsin. Kız hemen anlıyor bir yemek dün mü pişmiş bugün mü. Ben hayatta anlayamam
ben bakırköyde oturuyoum tatlım , doğma büyüme, ailelerimizde hep Bakırköyde, iş yerlerimiz ben eminönündeyim eşim Lalelide. eşim trenle 20 dk da işinde oluyo ve sadece 10 dk yürüyo tek vasıta.bende yine trenle 30 dk da işte oluyorum. yürüme yine 10 dk.tren olmasa hemen 5 dk durağa yürüyüp otobüse binip 35 dk da işteyim . o olmasa minübüsler var. onlarda olmasa en fazla 2 vasıtayla yine iş yerinde 35 dk da olabiliyorum.yani bu rahatlıktan sonra ulaşıma çok önem veriyoruz.
ayyy ne güzel , benim anne tarafı hepsi Ankarada yazıyo. Eryaman da. Eşiminde orda evi var. Oralar çok güzel ben çok beğeniyorum. evler çok geniş ferah.Ben Ankarada yaşıyorum canım. burda anka natura diye bir site. Angora evlerine yakınmış.
evet aynen öylekandilli size hiç uymuyor o zamanbenim eşim şimdi çalışmıyo, çalışırken işi eve yakndıben de o zaman daha hangi okulu kazandıgım belli olmadıgı için bişey diyemedim ev daha ben sınava girmeden yapılmaya başlandı cünkü çok seviyorum evi ama bana cok tersseneye bütün derslerimi öğlene ayarlamaya çalışcam trafik yokken çok rahat gidip gelirim
Nedennnn
..
Sirken tadı farkediyor..heleki pilavda, hiç sevmiyorum ısıtılmış pilavı
evet aynen öyle(
ayyy ne güzel , benim anne tarafı hepsi Ankarada yazıyo. Eryaman da. Eşiminde orda evi var. Oralar çok güzel ben çok beğeniyorum. evler çok geniş ferah.
Nedennnn
..
Sirken tadı farkediyor..heleki pilavda, hiç sevmiyorum ısıtılmış pilavı
yok tatlım bu tarafta öyle yerler, yani bahçeşehir falan var oralarada baktık ama yine ulaşım çok fena oluyo, trafik felç oluyo bu tarafta. Bizim tek alternatifimiz bakırköy. artık dönüp dolaşp kürkçü dükkanında kalıyoruz. inşallah hayırlıı olur.avrupa yakasında yok mu buna benzer yerler canım oralardan baksanız :26::26:
Eşim akşam bi üstteki komşunun ev sahibini aradı evini satmayı düşünüyormu falan diye adam pazar günü gelecekmiş konuşmaya. binamız eski ama eşim diyorki 20.000 tl masrafı olur içine içini sıfır yaparız bina önemli değil diyor. Başka semte taşınamayacağımızın nedenlerini saydı en başta ilerde çocuğa bakabilmesi için anneme uzak olmamamızdı. Ve merkezi yerde olmasıydı banada mantıklı geldi şimdi merkezi diye adam çok isteyebilir uygun bi fiyata bırakırsa evi satın alıcaz 2 kattaydık 4. kata taşınıcaz tabi şu an içinde öğrenciler var onlarında son senesi sanırım. Bi yandan olsun diyorum bi yandanda sıfır bina istemiştim hep
Eryaman tarafı güzel hem evler geniş dedigin gibi hem de çok pahalı da değil alınabilirliği daha fazla. ama orda oturan arkadaşlar merkeze gidip gelirken çok zorlanıyorlardı; şu an nasıldır bilmiyorum. ankarada bence ulaşım hiç sorun değil, trafik denen birşey yok, bide maşallah otobüsler falan vızır vızır hiç beklemiysun, biri gidiyo biri geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?