2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşe kadın ne diye sorucam tacımı elimden alırsın diye vazgeçtimbende akşama mercimek çorbası pilav köfte salata yapıcamçorbam hazır dün akşamdan yaptım
sen niye yemek götürüyosunki oraya:26:giderken tatlı alın gidin yemeğe gitmiyomusunuz

bence onu hiç ısıtma yarın ısıtır siz yersiniz....
ısıtılmış yemekleri pek sevmiyorum yanii yeni yapmış gibi olmuyo ısıtıldığı belli oluyo yani bana öle geliyo :) ben götürmezdim yane

fundaaaa yapma böle şeyler ne olurrrrr
Ayşekadın ...yani taze fasulye :)))))

menün güzelmiş funda ona bağışlıyorum :))
ayrıca bencede tatlı en iyisi

ARASIRA BANADA ÖYLE OLUR CANIM YA HAYIRDIR CANINI SIKAN BİŞEYMİ VAR
SANA ŞARKI GÖNDERİYİM fizy BEN ÇOK SEVİYORUM BU ŞARKIYI
fizy de engelli bizim şirkette

Nektar bugün ben de çok sıkıldım uff bugün bir bitseydi
evet bugün bitsin sirken, cuma daha tahammül edilir olur.. cumartesi tatilini düşününce, geçer gider en azından

öyle 1 hafta orda 1 hafta burda çocuk için de iyi olmaz bence :44:

form çayı iç, hemen kalkıyo sorun ortadan

Son düzenleme:
Eşim akşam bi üstteki komşunun ev sahibini aradı evini satmayı düşünüyormu falan diye adam pazar günü gelecekmiş konuşmaya. binamız eski ama eşim diyorki 20.000 tl masrafı olur içine içini sıfır yaparız bina önemli değil diyor. Başka semte taşınamayacağımızın nedenlerini saydı en başta ilerde çocuğa bakabilmesi için anneme uzak olmamamızdı. Ve merkezi yerde olmasıydı banada mantıklı geldi şimdi merkezi diye adam çok isteyebilir uygun bi fiyata bırakırsa evi satın alıcaz 2 kattaydık 4. kata taşınıcaz tabi şu an içinde öğrenciler var onlarında son senesi sanırım. Bi yandan olsun diyorum bi yandanda sıfır bina istemiştim hep

ben servisten direk evimin orda iniyorum bizim evin orda malesef tatlı alabileceğim yer yok iş yerimin burdan da alamam. Yani çok yürümem gerekli çarşıya kadar. Hani elim boş gitmeyim sen de benim yemeğimin tadına bak anlamında...
götürmeyi düşünmüştüm ama bakalım bir de eşime sorayım.

zuzu sen de kardeşim gibiymişsin. Kız hemen anlıyor bir yemek dün mü pişmiş bugün mü. Ben hayatta anlayamam

ben bakırköyde oturuyoum tatlım , doğma büyüme, ailelerimizde hep Bakırköyde, iş yerlerimiz ben eminönündeyim eşim Lalelide. eşim trenle 20 dk da işinde oluyo ve sadece 10 dk yürüyo tek vasıta.bende yine trenle 30 dk da işte oluyorum. yürüme yine 10 dk.tren olmasa hemen 5 dk durağa yürüyüp otobüse binip 35 dk da işteyim . o olmasa minübüsler var. onlarda olmasa en fazla 2 vasıtayla yine iş yerinde 35 dk da olabiliyorum.yani bu rahatlıktan sonra ulaşıma çok önem veriyoruz.

fundaaaa yapma böle şeyler ne olurrrrr
Ayşekadın ...yani taze fasulye :)))))

menün güzelmiş funda ona bağışlıyorum :))
ayrıca bencede tatlı en iyisi

çok pis sinir oldum şimdi sana
bu ne ya herşeyi engellemişler sinir şeyleriyiki burayı engellemiyolar
sirken eşine söyle o getirsin gelirkenbende anlarım kalmış yemekben yine yerimde eşim hiç yemez
nektar ben buara hiç ekmek yemiyorum benim iştahım kesilditetradox iştahımı kesti sanırım

kandilli size hiç uymuyor o zaman
benim eşim şimdi çalışmıyo, çalışırken işi eve yakndı
ben de o zaman daha hangi okulu kazandıgım belli olmadıgı için bişey diyemedim
ev daha ben sınava girmeden yapılmaya başlandı cünkü
çok seviyorum evi ama bana cok ters
seneye bütün derslerimi öğlene ayarlamaya çalışcam trafik yokken çok rahat gidip gelirim

Nedennnn

..

Sirken tadı farkediyor..heleki pilavda, hiç sevmiyorum ısıtılmış pilavı

evet aynen öyle (

ayyy ne güzel , benim anne tarafı hepsi Ankarada yazıyo. Eryaman da. Eşiminde orda evi var. Oralar çok güzel ben çok beğeniyorum. evler çok geniş ferah.

Eryaman tarafı güzel hem evler geniş dedigin gibi hem de çok pahalı da değil alınabilirliği daha fazla. ama orda oturan arkadaşlar merkeze gidip gelirken çok zorlanıyorlardı; şu an nasıldır bilmiyorum.

Nedennnn

..

Sirken tadı farkediyor..heleki pilavda, hiç sevmiyorum ısıtılmış pilavı

pilavı ben de farkediyorum evet ama ananemiz bir pilav yapıyor acayip güzel oluyor onun ısınmışlığı anlaşılmıyor

avrupa yakasında yok mu buna benzer yerler canım oralardan baksanız :26::26:
yok tatlım bu tarafta öyle yerler, yani bahçeşehir falan var oralarada baktık ama yine ulaşım çok fena oluyo, trafik felç oluyo bu tarafta. Bizim tek alternatifimiz bakırköy. artık dönüp dolaşp kürkçü dükkanında kalıyoruz. inşallah hayırlıı olur.

sebepleriniz mantıklı canım bizim oralar merkezi bebek olunca kayınvalidenin yakın olması lazım ama yinede binanın temelinin sağlam olması lazım bina önemli değil deyip geçmesin

Arsecim çizelgene baktımda evlilik yıldönümüze çok az kalmış planlarını bizimlede paylaşırmısın fikir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…