2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol cicim :) beğendim çözmeye çalışıyorum
Pekbi minikmiş yaww
evet minik ama sevimlikamerası nasıl
gömlek almiycam canım bu sene, her sene gömlek alıyorum
kot alıcam birine diğerine keten pantolon :26: tabi inş
uygun bişi bulmalıyım
ben bedenlerini bilemediğim için pantolon riskine giremiyorum nigar
tripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarak
koç burcu olarak felan
ayy evet ya çok lider ruhlu bideee tripli
kızlar bana biri faceden arkadaşlık göndermiş kim acaba?tanıyamadım ben?
kim acaba burdan mı ?

Bidaha ban haber vermeden aramayın birbirinizi
emredersin patron

sağol cicim :) beğendim çözmeye çalışıyorum
Pekbi minikmiş yaww
evet minik ama sevimlikamerası nasıl
uygun bişi bulmalıyım
ben bedenlerini bilemediğim için pantolon riskine giremiyorum nigar
tripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarak
koç burcu olarak felan
ayy evet ya çok lider ruhlu bideee tripli
kızlar bana biri faceden arkadaşlık göndermiş kim acaba?tanıyamadım ben?
kim acaba burdan mı ?

Bidaha ban haber vermeden aramayın birbirinizi
emredersin patron

Burda yağmur yağıyor yarın hava güzel olsun istiyorum tek başıma bakırköy pazarına gidicem gönlümce gezicem :))

elfi burda yağmur yok oralarda yağıyor demekki bende boş olsaydım seninle gelirdim:) hem seninle tanışırdık hiç gezmedim bilmiyorum orayı çok duydum ama gitmek nasip olmadı hem uygun şeyler varmış

nasılsınız kızlar? :)

kızlar ben işimden memnun degilim :97:

şikayetlerim çok...
1.patron kahvaltı istiyor pogça falan degil badem domates maydonz bunlar çok titizlkle ve süslü şekilde olucak tabak ıslak olmıcak..

yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor

herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardakları hadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...

üstelik vc dekini bile..hadi onuda gectim..her çarşamba temzlkçi kadın geliyor..avize siliyor merdivene çıkıyor bana bez yıka ver diyor yardım ediyorum..elllerim su içinde bir temzlkçiye yardım etmedigim kalmıştı

hadi bunuda gectim.. neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....

hadi onu da gectim gecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...

onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..

adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...

öyle işler yaptırıyorki ben okul okudugumu unutuyorum..okudugum okula saygısızlık burda çalışmam..

bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...

beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo

birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...

çakala bak sen anlatmazmıyım ben...

durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım

uygun bişi bulmalıyım

Nigar dün ben de babalara hediye aldım gömlek almayacam gömlek almayacam diyordum ama yine gittik gömlek aldık

Ama bu seferkiler spor gömlekler oldu keten. Poloya baksana bi orda güzel kanvas keten pantolonlar vardı ve fiyatları da uygundu.

şaka gerçek olamaz bu nasıl bi iştir iyi dayanmışın ben okadarda çalışamam helal olsun..
sen ne okumuştun???iş yönetici asistanlığıydı dimibu resmen yönetici hizmetçiliği olmuş kusura bakmaayrıl bencede

elfi burda yağmur yok oralarda yağıyor demekki bende boş olsaydım seninle gelirdim:) hem seninle tanışırdık hiç gezmedim bilmiyorum orayı çok duydum ama gitmek nasip olmadı hem uygun şeyler varmış

Zeynepcim ne güzel olurdu ya alışverişlere yalnız gitmek daha iyi önce görümcem gelicem demişti sonra dedimki ona iş çıkışı direk gidicem ben o zaman ben gelemem dedi ama sen gelseydin sevinirdim

ay canım sen ne iş yapıyorsun ki :18:
ne olarak işe girdin daha dogrusu :26:
nasıl iş ya bu

Bunlar ne süperrr....
Herşeyi geçtim eşine anlatma ne demek

Bence bugün son olsun...

Orda yaptıklarını git evinde yap enazından kendi evim dersin sinir olmazsın....wc çöpüne kadar sana yaptırıyolar canım..bence tam bi hizmetçi arıyolar yuh artık..bir dk durmam ben orda:88:

fundacım evt burdan biri..

ayy süper işin zormuş valla cnm bencede iş bul hemen çık sen ordan bune böyle temizlik elemanımısn sen.

Super önünde internetin var hemen iş aramaya başla bizim işyerindeki sekretere bile bi iş yaptırmıyoruz biz sadece telefonlara bakıyor.sen yönetici asistanı olarak iş bak çık ordan

Sağol canm ..evet sesini biliyodum ama kamerasını bilmiyodum çok bilmiş apla :)))

ay canım sen ne iş yapıyorsun ki :18:
ne olarak işe girdin daha dogrusu :26:
nasıl iş ya bu

ilandan ofis asistanı yazıyordu...ünvanım idari asistan cnm

idari asistan hayatım...aynen hizmetçilik resmen başlarım parasına ben öyle şahsi şeyler yapmam sevmemde resmen ayakçı oldum yaaa..

aynen zuzcum..

çakal zenginler böyle cimri oldukları için zengin oluyorlar hayatım

çayçı tutmaları gerekiyo..bir pozisyonla iki pozisyon işi yaptırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…