tripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. Hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarak
koç burcu olarak felan
tamam liderim
Bidaha ban haber vermeden aramayın birbirinizi
evet minik ama sevimlisağol cicim :) beğendim çözmeye çalışıyorum
Pekbi minikmiş yaww
ben bedenlerini bilemediğim için pantolon riskine giremiyorum nigargömlek almiycam canım bu sene, her sene gömlek alıyorum
kot alıcam birine diğerine keten pantolon :26: tabi inş
uygun bişi bulmalıyım
ayy evet ya çok lider ruhlu bideee triplitripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarak
koç burcu olarak felan
kızlar bana biri faceden arkadaşlık göndermiş kim acaba?tanıyamadım ben?
emredersin patron
evet minik ama sevimlisağol cicim :) beğendim çözmeye çalışıyorum
Pekbi minikmiş yaww
ben bedenlerini bilemediğim için pantolon riskine giremiyorum nigargömlek almiycam canım bu sene, her sene gömlek alıyorum
uygun bişi bulmalıyım
ayy evet ya çok lider ruhlu bideee triplitripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarak
koç burcu olarak felan
kızlar bana biri faceden arkadaşlık göndermiş kim acaba?tanıyamadım ben?
emredersin patron
Burda yağmur yağıyor yarın hava güzel olsun istiyorum tek başıma bakırköy pazarına gidicem gönlümce gezicem :))
gömlek almiycam canım bu sene, her sene gömlek alıyorum
uygun bişi bulmalıyım
tamam liderimMinik lider yalnız, topiğin en küçüğü
evet minik ama sevimlikamerası nasıl
Emredersin patron
nasılsınız kızlar? :)
kızlar ben işimden memnun degilim :97:
şikayetlerim çok...
1.patron kahvaltı istiyor pogça falan degil badem domates maydonz bunlar çok titizlkle ve süslü şekilde olucak tabak ıslak olmıcak..
yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor
herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardaklarıhadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...
üstelik vc dekini bile..hadi onuda gectim..her çarşamba temzlkçi kadın geliyor..avize siliyor merdivene çıkıyor bana bez yıka ver diyor yardım ediyorum..elllerim su içinde bir temzlkçiye yardım etmedigim kalmıştı
hadi bunuda gectim..neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....
hadi onu da gectimgecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...
onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..
adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...
öyle işler yaptırıyorki ben okul okudugumu unutuyorum..okudugum okula saygısızlık burda çalışmam..
bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...
beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo
birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...
çakala bak sen anlatmazmıyım ben...
durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım
elfi burda yağmur yok oralarda yağıyor demekki bende boş olsaydım seninle gelirdim:) hem seninle tanışırdıkhiç gezmedim bilmiyorum orayı çok duydum ama gitmek nasip olmadı hem uygun şeyler varmış
şikayetlerim çok...
1.patron kahvaltı istiyor pogça falan degil badem domates maydonz bunlar çok titizlkle ve süslü şekilde olucak tabak ıslak olmıcak..
yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor
herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardaklarıhadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...
üstelik vc dekini bile..hadi onuda gectim..her çarşamba temzlkçi kadın geliyor..avize siliyor merdivene çıkıyor bana bez yıka ver diyor yardım ediyorum..elllerim su içinde bir temzlkçiye yardım etmedigim kalmıştı
hadi bunuda gectim..neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....
hadi onu da gectimgecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...
onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..
adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...
öyle işler yaptırıyorki ben okul okudugumu unutuyorum..okudugum okula saygısızlık burda çalışmam..
bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...
beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo
birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...
durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım
şikayetlerim çok...
Yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor
Herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardaklarıHadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...
Hadi bunuda gectim..Neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....
Hadi onu da gectimGecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...
Onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..
Adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...
Bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...
Beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo
Birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...
Durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım
ay evet apla ,ama bnde büyüdüm 22 im bitti bilem 23 oldum yaa:86:
kamer süper yaa :)) kamera ses mikemmel
emir değil ricaa :))))
ay canım sen ne iş yapıyorsun ki :18:
ne olarak işe girdin daha dogrusu :26:
nasıl iş ya bu
şaka gerçek olamaz bu nasıl bi iştir iyi dayanmışın ben okadarda çalışamam helal olsun..
sen ne okumuştun???iş yönetici asistanlığıydı dimibu resmen yönetici hizmetçiliği olmuş kusura bakma ayrıl bencede
Bunlar ne süperrr....
Herşeyi geçtim eşine anlatma ne demek
Bence bugün son olsun...
Orda yaptıklarını git evinde yap enazından kendi evim dersin sinir olmazsın....wc çöpüne kadar sana yaptırıyolar canım..bence tam bi hizmetçi arıyolar yuh artık..bir dk durmam ben orda:88:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?