2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay canım yaa üzüldüm böyle olmasına :26: senin bu anlattıklarının hepsini bizim burdaki temizlikçi ablalar yapıyor
çöpümüzü atmayı felan, herkese niye sen çay veriyosun ki bi yardımcı abla alsınlar yanına ((
maaşı iyi ama bu işler asistan sekreter işi değil ki :s
eşine anlatma derken?? neyi anlatmiycakmışsın, bişi mi iima ediyo, zemin hazırlar gibi konuşmuş ilginç

bişi bulamazsam ben de gömlek alır giderim kesin bakarım poloya cumartesi, birde babalar düşük bel giymiyo ya tek sorun o, yoksa bulunur pantolon ama "baba pantolonu" lazım yüksek bel :26:

Son düzenleme:
Ay ben eşime sölesem ertesi gün beni göndermez üstüne bide çıldırır...
Heleki o eşine söleme lafına ..gider adamı pataklar :))

ben o lafa taktım şahsen

istanbul gibi bi yerde çok rahat iş bulursun maaş nasıldı peki tatmin ediyomuydu

Ay ben eşime sölesem ertesi gün beni göndermez üstüne bide çıldırır...
Heleki o eşine söleme lafına ..gider adamı pataklar :))

ben o lafa taktım şahsen
aynen :26:

wc çöpüne kadar yaptırıyo yaa, senden önceki çalışan nekadar dayanmış acaba

canım sen hemen kendine iş bakmaya başla o kadar oku ondan sonra böyle şeyler yaptır bu insanlar nasıllar anlamıyorum bide eşine anlatma demesi sanki sadece iş onların işi

aynen :26:

wc çöpüne kadar yaptırıyo yaa, senden önceki çalışan nekadar dayanmış acaba

benden önce biri grmiş yaparım demiş..2 gün sonra çıkarlmış güya...

ondan öncekide 8 ay çalışmış..

bana dediler zaten..yaparım diiyp yapmayan oluyor yaparmıın dediler bende işten korkmamç alışırım dedim..

ama böyle su içinde değil........

Zeynepcim ne güzel olurdu ya alışverişlere yalnız gitmek daha iyi önce görümcem gelicem demişti sonra dedimki ona iş çıkışı direk gidicem ben o zaman ben gelemem dedi ama sen gelseydin sevinirdim

bencede çok güzel olurdu aslında 3te çıkıyorum akşama düğün var hiçbişe olmuyor ama akşama yetişebilirmiyim bilmiyorum hem bakırköye gel seni beklet işallah başka zaman gideriz bol bol gezeriz beli nigarda gelir

İnşallah canım bende çok isterim

super durumna çok üzüldmü canım maaş elbette önemli ama çalıştığın şartlar da önemli. İnsan işini sevmeli ki her sabah işe daha motive olmuş bir halde gitmeli. Sen biraz ara kesin bu çalıştığın ortamdan daha iyi iş bulursun; iş bulunca da buraya hoşçakal dersin

süper bence de çok bile dayanmışın ya, bu ne böyle. hemen netten iş bakmaya başla. temizlikçi olarak mı almışlar seni oraya, çöp dök, çay götür, kahvaltı hazırla falan yok artıkkkk...

eşine söyleme lafına ben de takıldım şahsen, eşinin duymasından çekineceği işleri yaptırmasın o zaman. ne o geleceğe temel atıyor gibi

ızlar anlatmıştım ya size teyzem evlniyor 1 temmuzda düğnü var diye ;az önce annem aradı kına müziklerini ben ayarlayacakmşım görevlendirildim

Benimkileri görümcem halletmişti hep; şimdi de kendileri urfada. Sizce ben müzikleri nerden ayarlayabilrim? Siz nasıl yapmıştınız? :44:

selam millet çok işim vardı giremedim msj aldım ama. süper sakın iş bulmadan ayrılma, ahhh kanka ahhh ben ne diyeyim sana ((en başında kabul etmeyecektin böyel iş kabul edilirmi, yaa çok afedersin sen cahilmisinki. Hemen iş başvurularına başla, doğru düzgün illaki kurumsal olsun şirket olsun diye uğraşma, atıyorum ne bileyim avukatlık bürosu olur, doktor muayenehanesi olur, onlarda çok iyi olur. offf kanka çıldırdım okuyunca. git ön muhasebe için bir yere gir daha iyi yaa. senin orda temizlikçiden ne farkın var. sabredeceksin biraz, şuan başka yapacak birşey yok.eşinin hastanede iş hazır diyodun olmuyomu orası ?

çok dayandım evet ilkten güler yüz sonra kendini gösterdi..çözdüm adamı yani..

netten bakıyorum iş cnm..öglen araları gitcem görüşmelere..63 dogumlu yaşlı bir adam..bogazına çok düşkün uyuz..allah karısına sabır versin...diyoki karım mutfaga sokmuyr beni diyor..sokmaz tabi hasta adam titizlik zorya...:95:

sagol cnm aynen söylemden çkcaksın ki..şey gibi kalsınlar ortada nasıl yapıyım çıkarken

bakmaya başladım tatlım ..olcak biri inş..

arse cnm eşim diyorki çıkarken laf söyle laf çak diyor ama..ne gerek var odun almazki...

bende diyorm ki söylemedn çıkıyım ortada kalsınlar alışıklar bunlar...

iyi hatırlattın aynı görev banada verildi

Senin ordan daha iyi şartlarda ve şu anki işinden daha iyi bir iş bulduğunu söylerek çıkman laf çakmandan daha etkili olur süperim:90:

Az daha sabret o günler yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…