ay canım yaa üzüldüm böyle olmasına :26: senin bu anlattıklarının hepsini bizim burdaki temizlikçi ablalar yapıyornasılsınız kızlar? :)
kızlar ben işimden memnun degilim :97:
şikayetlerim çok...
1.patron kahvaltı istiyor pogça falan degil badem domates maydonz bunlar çok titizlkle ve süslü şekilde olucak tabak ıslak olmıcak..
yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor
herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardaklarıhadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...
üstelik vc dekini bile..hadi onuda gectim..her çarşamba temzlkçi kadın geliyor..avize siliyor merdivene çıkıyor bana bez yıka ver diyor yardım ediyorum..elllerim su içinde bir temzlkçiye yardım etmedigim kalmıştı
hadi bunuda gectim..neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....
hadi onu da gectimgecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...
onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..
adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...
öyle işler yaptırıyorki ben okul okudugumu unutuyorum..okudugum okula saygısızlık burda çalışmam..
bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...
beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo
birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...
çakala bak sen anlatmazmıyım ben...
durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım
bişi bulamazsam ben de gömlek alır giderim kesinNigar dün ben de babalara hediye aldım gömlek almayacam gömlek almayacam diyordum ama yine gittik gömlek aldık
Ama bu seferkiler spor gömlekler oldu keten. Poloya baksana bi orda güzel kanvas keten pantolonlar vardı ve fiyatları da uygundu.
istanbul gibi bi yerde çok rahat iş bulursunilandan ofis asistanı yazıyordu...ünvanım idari asistan cnm
idari asistan hayatım...aynen hizmetçilik resmen başlarım parasına ben öyle şahsi şeyler yapmam sevmemde resmen ayakçı oldum yaaa..
aynen zuzcum..
çakal zenginler böyle cimri oldukları için zengin oluyorlar hayatım
çayçı tutmaları gerekiyo..bir pozisyonla iki pozisyon işi yaptırıyorlar
aynen :26:Ay ben eşime sölesem ertesi gün beni göndermez üstüne bide çıldırır...
Heleki o eşine söleme lafına ..gider adamı pataklar :))
ben o lafa taktım şahsen
ay canım yaa üzüldüm böyle olmasına :26: senin bu anlattıklarının hepsini bizim burdaki temizlikçi ablalar yapıyor
çöpümüzü atmayı felan, herkese niye sen çay veriyosun ki bi yardımcı abla alsınlar yanına((
maaşı iyi ama bu işler asistan sekreter işi değil ki :s
eşine anlatma derken?? neyi anlatmiycakmışsın, bişi mi iima ediyo, zemin hazırlar gibi konuşmuş ilginç
aynen dedim kendi kendime noluyo bana ya dedim..düştügümü hala bak..ben bnoşunamı okul okudum..liseyi birincilikle bitidim yaa dedim..yol al kızım dedim..ay birde yumura mevzusunda mühendise egitm düzenleyen adama demez mi? kızıma yumurta pişirme egitmi verelim varmı yumurta egitimi diyor? alalaliçimden dedim sen görrsün yumurtayı..
Ay ben eşime sölesem ertesi gün beni göndermez üstüne bide çıldırır...
Heleki o eşine söleme lafına ..gider adamı pataklar :))
ben o lafa taktım şahsen
ben iyi şeyide kötü olanı anlatırım eşime her zaman her konuda paylaşırım yanii bu hafta sıkıntı geldi böle böle dedim ya aşkım sen abartıyorsun dedi..üstelemedim..ama 2 gündür o da üzgün...iş bakıcm dedim..3 kredi taksidim birikti onu kapa çık aşkım diyo sıkıştayız kızlar ama büyük ihtimal 2 haftaya maaş günüm dolsun..ay sonu çıkarım:92:
eşine söylme demesinden ben şunu anlıyorum zuzu: beni eziyor burda ..anlatmıyımki eşim ögrenmesin çaktın..yoksa çık der gibisnden
istanbul gibi bi yerde çok rahat iş bulursunmaaş nasıldı peki tatmin ediyomuydu
ooooo cnm ben ne işler red ettim..beni nerelrre çagırdılar nerelere gttm..
para tükendi acil işe grmem gerekti nere olursa giriyim dedim evde bunalmıştım..aşırı..evet diyen oldu grdim..
biraz daha hata bende mutfak işleri yazıyoru pozisyonda..gözü kara kabl ettim ama böylede emri vaki tarzalara hayatta gelemem ögrdüm gecirdim..ben .. birde bana demez mi iyi gidiyrsn 100 /50 iyiymişim ..sanki ögretmenaptal..puan veriyor bana...
birde temizlige gelen kadın demezmi aaa sana patron yemek yaptırmadı mı dedi..yo menemen yaptık bir kere dedim..oo basit kurtulmuşun dedi..yuhdedim demek yemekte yaptırcak bu dedim.kadın öyle dedigine göre
nasılsınız kızlar? :)
kızlar ben işimden memnun degilim :97:
şikayetlerim çok...
1.patron kahvaltı istiyor pogça falan degil badem domates maydonz bunlar çok titizlkle ve süslü şekilde olucak tabak ıslak olmıcak..
yumurta haşlanıcak başta yaparmısın dediler yaparımm dedim.ama bu ne ya elim sudan çıkmıyor
herkese çay veriyorum..bulaşık makinasını dolduruyrm bardaklarıhadi bunu da gectim..herkesin çöpünü ben atıyorum...
üstelik vc dekini bile..hadi onuda gectim..her çarşamba temzlkçi kadın geliyor..avize siliyor merdivene çıkıyor bana bez yıka ver diyor yardım ediyorum..elllerim su içinde bir temzlkçiye yardım etmedigim kalmıştı
hadi bunuda gectim..neymiş dogalgazda sıcak su gelmesi için suyunu boşalckmışm ben bilmiyrm ki onu evde eşim yapıyor onu....
hadi onu da gectimgecen klimacılar klima takmaya geldi neymiş o erkeklerin başında durcakmışın etrafa zarar vermemeleri için...
onu da gectim beni terziye gönderiyo takım elbisesini almaya yuhh..
adam çok titiz..ya çekemem bu hfta doldum taştım..ayrılmayı düşünüyorum..iş bulduktan sonra ama...
öyle işler yaptırıyorki ben okul okudugumu unutuyorum..okudugum okula saygısızlık burda çalışmam..
bu işler için okuyan almalarıda çok saçma...
beyfendi ye yine elimden ne geliyorsa yapıyorum..fakat neymiş efendim 5,6 dakika kaynat yumurtayı...diyo o zaman pişmiyo ya..dakkayla olcak iş degil...ben su çekene kadar yapınca pişiyo..hadi yapıyorum yaptıgım işede karışıyo
birde menemen yaptık birlikte bana diyo burda patron şöyle böle yapıyo diye eşine anlatma diyo...
çakala bak sen anlatmazmıyım ben...
durum bundan ibaet kızlar sizinle paylaştım
aynen :26:
wc çöpüne kadar yaptırıyo yaa, senden önceki çalışan nekadar dayanmış acaba
Zeynepcim ne güzel olurdu ya alışverişlere yalnız gitmek daha iyi önce görümcem gelicem demişti sonra dedimki ona iş çıkışı direk gidicem ben o zaman ben gelemem dedi ama sen gelseydin sevinirdim
bencede çok güzel olurdu aslında 3te çıkıyorum akşama düğün var hiçbişe olmuyor ama akşama yetişebilirmiyim bilmiyorum hem bakırköye gel seni beklet işallah başka zaman gideriz bol bol gezeriz beli nigarda gelir
süper bence de çok bile dayanmışın ya, bu ne böyle. hemen netten iş bakmaya başla. temizlikçi olarak mı almışlar seni oraya, çöp dök, çay götür, kahvaltı hazırla falan yok artıkkkk...
eşine söyleme lafına ben de takıldım şahsen, eşinin duymasından çekineceği işleri yaptırmasın o zaman. ne o geleceğe temel atıyor gibi
super durumna çok üzüldmü canım maaş elbette önemli ama çalıştığın şartlar da önemli. İnsan işini sevmeli ki her sabah işe daha motive olmuş bir halde gitmeli. Sen biraz ara kesin bu çalıştığın ortamdan daha iyi iş bulursun; iş bulunca da buraya hoşçakal dersin
selam millet çok işim vardı giremedim msj aldım ama. süper sakın iş bulmadan ayrılma, ahhh kanka ahhh ben ne diyeyim sana((en başında kabul etmeyecektin böyel iş kabul edilirmi, yaa çok afedersin sen cahilmisinki. Hemen iş başvurularına başla, doğru düzgün illaki kurumsal olsun şirket olsun diye uğraşma, atıyorum ne bileyim avukatlık bürosu olur, doktor muayenehanesi olur, onlarda çok iyi olur. offf kanka çıldırdım okuyunca. git ön muhasebe için bir yere gir daha iyi yaa. senin orda temizlikçiden ne farkın var. sabredeceksin biraz, şuan başka yapacak birşey yok.eşinin hastanede iş hazır diyodun olmuyomu orası ?
ızlar anlatmıştım ya size teyzem evlniyor 1 temmuzda düğnü var diye ;az önce annem aradı kına müziklerini ben ayarlayacakmşım görevlendirildim
Benimkileri görümcem halletmişti hep; şimdi de kendileri urfada. Sizce ben müzikleri nerden ayarlayabilrim? Siz nasıl yapmıştınız? :44:
bakmaya başladım tatlım ..olcak biri inş..
arse cnm eşim diyorki çıkarken laf söyle laf çak diyor ama..ne gerek var odun almazki...
bende diyorm ki söylemedn çıkıyım ortada kalsınlar alışıklar bunlar...
iyi hatırlattın aynı görev banada verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?