Senin ordan daha iyi şartlarda ve şu anki işinden daha iyi bir iş bulduğunu söylerek çıkman laf çakmandan daha etkili olur süperim:90:
Az daha sabret o günler yakındır
funda öyleyse görev kardeşliği yapalım nooooluurrr? ben hiç bilmem şarkı filan nerden iner ?
benim bakırköy pazar turu sözüm eltime de var, anneme de, bir de size olsunbencede çok güzel olurdu aslında 3te çıkıyorum akşama düğün var hiçbişe olmuyor ama akşama yetişebilirmiyim bilmiyorum hem bakırköye gel seni beklet işallah başka zaman gideriz bol bol gezeriz beli nigarda gelir
benimkileri kuzenim ayarlamıştı :26:ızlar anlatmıştım ya size teyzem evlniyor 1 temmuzda düğnü var diye ;az önce annem aradı kına müziklerini ben ayarlayacakmşım görevlendirildim
Benimkileri görümcem halletmişti hep; şimdi de kendileri urfada. Sizce ben müzikleri nerden ayarlayabilrim? Siz nasıl yapmıştınız? :44:
peki gel kaderdaş oogle oyun havaları yz ordan indir ankarılıydın dimi bende kayserli olduğum için bizde genelde ankara oyunhavaları çalar ay oynayasım geldi
benim bakırköy pazar turu sözüm eltime de var, anneme de, bir de size olsunKısmet
olsun canım önceliği biz kaparız :)
benim kınada orkestra gelmişti o yüzden müzik ayarlama derdimiz olmadı bizim. Ama biz daha çok roman havaları çaldırmıştıkgeçenlerde bir topik görmüştüm ben de bununla ilgili. Hatta candan erçetin'in mi ne vardı kınayla ilgili şarkısı
amamnnnnn bizim düğünde de hep ankiri havaları çaldıydı
çekirkenin ayaağında çekirgeninn ayağğıınndaaaaaaa
Biz Ankaralıyız canım damat tarafı da Ankaralı. Yani tam bir Ankara düğünü olacak. çok komiğim kıyafet derdim yok müzik derdim çok
laf çakmaya falan hiç gerek yok sen seviyeni koru, söylemedende gitmek olmaz. sen başlayalı ne kadar oldu ? deneme süresi geçti dimi ?eğer geçmediyse 1 gün önceden yarın gelmiyorum artık demem yeter. aa geçtiyse 15 gün önceden haber vermen lazım, adam kılsa sana dava açabilir haber vemedin diye.bakmaya başladım tatlım ..olcak biri inş..arse cnm eşim diyorki çıkarken laf söyle laf çak diyor ama..ne gerek var odun almazki...bende diyorm ki söylemedn çıkıyım ortada kalsınlar alışıklar bunlar...
laf çakmaya falan hiç gerek yok sen seviyeni koru, söylemedende gitmek olmaz. sen başlayalı ne kadar oldu ? deneme süresi geçti dimi ?eğer geçmediyse 1 gün önceden yarın gelmiyorum artık demem yeter. aa geçtiyse 15 gün önceden haber vermen lazım, adam kılsa sana dava açabilir haber vemedin diye.
Acıkktımmm:26: Canım bişey çektiii
Hayır yanii şunu anlamadım bitürlü..neden oynarken eğilip oynuyosunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?