2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Senin ordan daha iyi şartlarda ve şu anki işinden daha iyi bir iş bulduğunu söylerek çıkman laf çakmandan daha etkili olur süperim:90:

Az daha sabret o günler yakındır

diicem ki ben bu şartlarda çalışamam.çalılırsam şayet okudugum okullara saygısızlık etmiş olurum diyicem..

okuyan insan almayın bu işlere dicem..

benim bakırköy pazar turu sözüm eltime de var, anneme de, bir de size olsun Kısmet

benimkileri kuzenim ayarlamıştı :26:

Son düzenleme:
benim kınada orkestra gelmişti o yüzden müzik ayarlama derdimiz olmadı bizim. ama biz daha çok roman havaları çaldırmıştıkgeçenlerde bir topik görmüştüm ben de bununla ilgili. hatta candan erçetin'in mi ne vardı kınayla ilgili şarkısı

peki gel kaderdaşoogle oyun havaları yz ordan indir ankarılıydın dimi bende kayserli olduğum için bizde genelde ankara oyunhavaları çalaray oynayasım geldi

amamnnnnn bizim düğünde de hep ankiri havaları çaldıydı

çekirkenin ayaağında çekirgeninn ayağğıınndaaaaaaa

evet aynen :)) bizde de orkist vardı...abe kaynana çiçekçi kızz Ohh allah ne verdiyse..pekbi çingenleştik :)))hehehehe

Biz Ankaralıyız canım damat tarafı da Ankaralı. Yani tam bir Ankara düğünü olacak. çok komiğim kıyafet derdim yok müzik derdim çok

Biz Ankaralıyız canım damat tarafı da Ankaralı. Yani tam bir Ankara düğünü olacak. çok komiğim kıyafet derdim yok müzik derdim çok

bizim düğünlerle sizinki aynı oluyo bence internetten halay indir ankara havaları indir birazda hareketli pop müzik at gençler coşuyo iyi oluyo

Bende bendeeeee

Eşimle yolda yürüsek bi müzik çalsa..hemen omuzlar oynar benim Eşim diyo başladık gene

laf çakmaya falan hiç gerek yok sen seviyeni koru, söylemedende gitmek olmaz. sen başlayalı ne kadar oldu ? deneme süresi geçti dimi ?eğer geçmediyse 1 gün önceden yarın gelmiyorum artık demem yeter. aa geçtiyse 15 gün önceden haber vermen lazım, adam kılsa sana dava açabilir haber vemedin diye.

ben kendim ayarlamıştım kına müziklerimi :)) Teyzemin kızınınkinide ben hazırlamıştım şimdide görümcem istiyor kızının doğum günü için. Pop şarkılar indirmem lazım ona bide onlarla slayt gösterisi hazırlıcam. Bilgisayardan tv ye bağlıcaz klip gibi olacak bebişin fotoğrafları arkada fon müzik olarakta pop şarkılar

benim bir ayım doldu cnm

ay sonu çıktıgımda 1,5 ay çalışmış olucam?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…