2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy süper olur senin için değişiklik olur foto koyarsın sende bakarızonlara benzemen mümkünmüneler paylaşıyolarpariste dondurma yemek güzel olur falan:89::94:

ayy bende çok severim o adamın şarkılarını bencede konsere gidin siz.

sahi o konuya noldu alisha? arada bakıyordm çok geyikler dönüyrdu

yarın kayınvalidemleri yemeğe çağırdım.

- karnıyarık
- pilav
- taze fasulye
- yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
- salata, yapacaklarım.

listemdekiler yeterlimi sizce?

ay ne güzeel, resim çeek

tamam canımsen hiç girdinmi cilveli kk hatunları topiğine
orası neresii

yarın kayınvalidemleri yemeğe çağırdım.

- karnıyarık
- pilav
- taze fasulye
- yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
- salata, yapacaklarım.

Listemdekiler yeterlimi sizce?
bence menü gayet güzel ve yeterli
Biberli salatayı bana gönder

salatadan ben de istiyorum :)))

menü gayet iyi de hafta içi yemeğe misafir mi alınır sen çlışıyor muydun?

tebriklerr

inşallah aksilik çıkmaz canım dilediğiniz gibi olur

ay kızlar azcık rusça çalıştım topik yine almış başını gitmş hızınıza yetişemiyorum :))

Aa cemre rusça mı öğreniosun? en de uzuun bi süre gittim rusçaya ve de tamamladım ama kullanmaya kullanmaya köreliyo tabi dil. Hangi aşamadasın??

Alisha nerde yaşıodunuz canım siz?Ne güzel ya deniz kenarı mı?İzmir miydi?

rusçayı ben de istiyorum henüz rusçaya başlayamasam da eşim çalıştıından kiril harflerini öğrenmişim

Aa cemre rusça mı öğreniosun? en de uzuun bi süre gittim rusçaya ve de tamamladım ama kullanmaya kullanmaya köreliyo tabi dil. Hangi aşamadasın??

evet rusca öğreniyorum ama çok ii değilim şimdilik, önceden biraz babannem öğretmişti benim babannem türk değil o yüzden pratik imkanım da var
çok yabancı dil bildiğim için de kolay öğreniyorum aslında ama kursa yazıldım sınavlarımla çakıştı falan pek gidemedim daha başlardayım yani :))
zor bir dil fransızcaya almancaya ispanyolcaya hiç hiç benzemiyor :))

iyim fundam Yok aramadı, aramaz da zaten sinirimiz geçmeden..bu hafta böyle geçer

sohbet topiği bi gir okubirinde zuzuyu arıyodum baktım ordaorayı öyle keşfettim2 keremi ne okudum
neyse bu hafta sakinleşin haftaya acısını çıkarın:89:eşine herşeyi iyilikle yaptırabilirsin eğer huyu benim eşimle aynıysa ikiside yaydı çünküinatlaşarak bişey yaptıramazsın ben öyleyim

Oh ne güzell o zaman Ama sabredip devam edersen bi süre sonra zor gelmiyor ben çok sevmiştim. Almanca çok sıkıcı gelmişti bana mesela bi de kaba

rusçayı ben de istiyorum henüz rusçaya başlayamasam da eşim çalıştıından kiril harflerini öğrenmişim

ben çok kararsız kaldım aslında başlangıcta :))
yeni bi dil için kararımı vermiştim ama ne yapsam bilemedim, rusca zor, başka bir dil olsaydı şimdi çok daha ileri bir seviyede olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…