oo bu ara iyi geziyorsunuz fundam bizim yerimize de eğlenin. ay kaç yıl olmuştur konsere gitmeyeli yaaaabu yaz ben de çok istiyorum birileri gelsin gidelim izleyelim.sevgiliyken giderdik ne güzel...
geziyoz tozuyoz bol bol para harcıyoz ay sonunu nasıl getiricez bakalımdaha kardeşime hediye almamız lazım düğün için altında aldı başını gitti yazın oraya birsürü kişi gelir canım bol bol gidersiniz inşallah
Biz de yarın inş. artık bi aksilik çıkmazsa deniz yapıcaz. h.içi sakin de olur. zaten gideceğimiz yer gözden uzak kıyıda kuytudaayy heyecanlandım funda cilveli kk bayanlarına mı benzedim ne
kızlar arkadaş aradı akşama hep beraber yemeğe gidelimmi diye bende konsere gidecez ddeim isterseniz sizde gelin dedim bebekle biz gelemeyiz dedi..eşimi aradım böyle böyle dedim kendi kendine plan yapmış oldum aşkım yemeğe gitmeyimi tercih ederdin dedim sen nasıl istersen öyle olsun hayatım dedi:98:ikimizde mustafa ceceli hayranıyız inşallah hoş bi konser olur
oo bu ara iyi geziyorsunuz fundam bizim yerimize de eğlenin. ay kaç yıl olmuştur konsere gitmeyeli yaaaabu yaz ben de çok istiyorum birileri gelsin gidelim izleyelim.sevgiliyken giderdik ne güzel...
Biz de yarın inş. artık bi aksilik çıkmazsa deniz yapıcaz. h.içi sakin de olur. zaten gideceğimiz yer gözden uzak kıyıda kuytudaayy heyecanlandım funda cilveli kk bayanlarına mı benzedim ne
konsere gidin canım arkadaşlarınız hep ordalar nasılsa başka zaman da onlara geçersiiz; geçen kayınpeder de dinlemiş iyiydi baya diyor :))))
dimi canımcecelinin sesi iyidir ya bakalım canlı performansı nasıl sirken gidiyomusun alışverişe
kızlar arkadaş aradı akşama hep beraber yemeğe gidelimmi diye bende konsere gidecez ddeim isterseniz sizde gelin dedim bebekle biz gelemeyiz dedi..eşimi aradım böyle böyle dedim kendi kendine plan yapmış oldum aşkım yemeğe gitmeyimi tercih ederdin dedim sen nasıl istersen öyle olsun hayatım dedi:98:ikimizde mustafa ceceli hayranıyız inşallah hoş bi konser olur
ay ne güzeel, resim çeek
tamam canımsen hiç girdinmi cilveli kk hatunları topiğine
orası neresiitamam canımsen hiç girdinmi cilveli kk hatunları topiğine
bence menü gayet güzel ve yeterliyarın kayınvalidemleri yemeğe çağırdım.
- karnıyarık
- pilav
- taze fasulye
- yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
- salata, yapacaklarım.
Listemdekiler yeterlimi sizce?
iyim fundamtamam çekerim ama akşam net çıkarmı acaba:26:sen ne yaptın canım nasılsın hiç aradımı eşin
tebriklerr
inşallah aksilik çıkmaz canım dilediğiniz gibi olur
ay kızlar azcık rusça çalıştım topik yine almış başını gitmş hızınıza yetişemiyorum :))
Aa cemre rusça mı öğreniosun? en de uzuun bi süre gittim rusçaya ve de tamamladım ama kullanmaya kullanmaya köreliyo tabi dil. Hangi aşamadasın??
iyim fundamYok aramadı, aramaz da zaten sinirimiz geçmeden..bu hafta böyle geçer
evet rusca öğreniyorum ama çok ii değilim şimdilik, önceden biraz babannem öğretmişti benim babannem türk değil o yüzden pratik imkanım da var
çok yabancı dil bildiğim için de kolay öğreniyorum aslında ama kursa yazıldım sınavlarımla çakıştı falan pek gidemedim daha başlardayım yani :))
zor bir dil fransızcaya almancaya ispanyolcaya hiç hiç benzemiyor :))
rusçayı ben de istiyorum henüz rusçaya başlayamasam da eşim çalıştıından kiril harflerini öğrenmişim
rusçayı ben de istiyorum henüz rusçaya başlayamasam da eşim çalıştıından kiril harflerini öğrenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?