süper topiği açtığında hangi aydı yaa kaç aydır yazışıyoruz burda yıldönümleri bile geldi baksanıza
orası neresii
bence menü gayet güzel ve yeterli
Biberli salatayı bana gönder
salatadan ben de istiyorum :)))
menü gayet iyi de hafta içi yemeğe misafir mi alınırsen çlışıyor muydun?
Oh ne güzell o zamanAma sabredip devam edersen bi süre sonra zor gelmiyor ben çok sevmiştim. Almanca çok sıkıcı gelmişti bana mesela bi de kaba
ben 5 temmuzdan açmıştım bu topiği balayından dönünce:)
yaşa da bağlı ya ben ingilterede fransız dadıyla büyüdüm, ilk okul 4ten sınıfta itibaren ispanyolca ve almanca dersi vardı
o yaşta insan anlamıyor sıkıcı mı kaba mı ne nasıl bişey :)
rusça için gec kaldım bence :))
Ay cemre enteresan bi hayatın var gibi fransız mürebbiyeler rus babaanne filan ne güzelİNgilterede mi doğdun yoksam? Ayrıca ne iş yapıosun nerde yaşıosun şimdi bak meraklandım iyice sen kendini tanıtırken ben yoktum buralarda:81:
O zaman sadece evliliklerin değil topiğin de yıldönümü
bende de tam tersi, rusçayı hiç severek öğrenmedim, ama almancayı çok seviyorum :97: Ama bayaa bi eksikliğim oldu konuşmayınca unutuyo insan evet :97:oh ne güzell o zamanAma sabredip devam edersen bi süre sonra zor gelmiyor ben çok sevmiştim. Almanca çok sıkıcı gelmişti bana mesela bi de kaba
çok güzel oluyor vallahi..
Yakın otursaydık gönderirdim canım benim :)
yok türkiyede dogdum 3 yaşımda gittim ingiltereye
şimdi istanbulda yaşıyorum, bi üniversitede ingilizce öğretmeniyim yabancı öğretmen pozisyonunda, aynı zamanda hala öğrnciyim kendim de
mimar sinan resim mezunuyum ama ikinci lisansa başladım
pek de tanıtmadım zaten kendimi :))
bende de tam tersi, rusçayı hiç severek öğrenmedim, ama almancayı çok seviyorum :97: Ama bayaa bi eksikliğim oldu konuşmayınca unutuyo insan evet :97:
Anladım canım çok güzel ingilizce öğretmeni vardı burda bi kişi daha ama kimdi kızlar yaa ay ne ayıp bana unuttum
alishia ingilizceci sanırım ama karıştırıyor olabilirim :26:
ben de evime gidip biraz olsun temizlik yapmak istiyorum. Kızlar bu arada biz cumartesi günü ev baktık. Bir yer bulduk 2+1 ama ufacıkk bir ev. Komple bina 0. Adam yaptırmış her kata 3 daire sığdırmış, 3 katlı bina. Her dairede eşyalar 0. 700 tl. Dedi. 2 depozit 1 peşin. Biz de uyar dedik. Hem ev tam istediğim gibi küçük, yormaz hiç. Hem de kira sabit olacak tl. Olduğu için. Sterlin her kış yükseliyor, insan korkuyo bu ay ne kadar vercem diye. Burda o sorunumuz da olmayacak inşallah. Bugün onay bekliyoruz olursa temmuz başı oraya taşınıyoruz.
şimdiden kutlarım hepinizii allah bi ömür boyu hiç ayırmasın bizleri, bi planınız var mı?
yok, yarım yamalak almancam ve rusçam varmaşşallah sende de dil bollugu var galiba :)
ben maaştan fazla dil tazminatı alıyorum hiç fena olmuyor
yok, yarım yamalak almancam ve rusçam var
iyi derecede de bulgarcam ve türkçem
acıktımm ...8e kadar burdayım , yemekte yok evde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?