2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

salatadan ben de istiyorum :)))

menü gayet iyi de hafta içi yemeğe misafir mi alınır sen çlışıyor muydun?

çalışıyorum canım. 17.30 da bitiyor mesai kamu kurumunda çalışıyorum.
kayınvalidem yine uzun zamandır gelmiyoruz falan filan diye laf ediyor
1 ay oldu bize gelmeyeli.
hafta sonumu da harcamak istemiyorum.
napıyım mecbur kaldım

Oh ne güzell o zaman Ama sabredip devam edersen bi süre sonra zor gelmiyor ben çok sevmiştim. Almanca çok sıkıcı gelmişti bana mesela bi de kaba

yaşa da bağlı ya ben ingilterede fransız dadıyla büyüdüm, ilk okul 4ten sınıfta itibaren ispanyolca ve almanca dersi vardı
o yaşta insan anlamıyor sıkıcı mı kaba mı ne nasıl bişey :)
rusça için gec kaldım bence :))

Ay cemre enteresan bi hayatın var gibi fransız mürebbiyeler rus babaanne filan ne güzel İNgilterede mi doğdun yoksam? Ayrıca ne iş yapıosun nerde yaşıosun şimdi bak meraklandım iyice sen kendini tanıtırken ben yoktum buralarda:81:

yok türkiyede dogdum 3 yaşımda gittim ingiltereye
şimdi istanbulda yaşıyorum, bi üniversitede ingilizce öğretmeniyim yabancı öğretmen pozisyonunda, aynı zamanda hala öğrnciyim kendim de
mimar sinan resim mezunuyum ama ikinci lisansa başladım
pek de tanıtmadım zaten kendimi :))

kızlar alishia için evimi ekledim tekrar ama ortadan kayboldu :)))
başka bakmayan yoktu sanırım ama yine de söyliym dedim

oh ne güzell o zaman Ama sabredip devam edersen bi süre sonra zor gelmiyor ben çok sevmiştim. Almanca çok sıkıcı gelmişti bana mesela bi de kaba
bende de tam tersi, rusçayı hiç severek öğrenmedim, ama almancayı çok seviyorum :97: Ama bayaa bi eksikliğim oldu konuşmayınca unutuyo insan evet :97:
çok güzel oluyor vallahi..
Yakın otursaydık gönderirdim canım benim :)

Anladım canım çok güzel ingilizce öğretmeni vardı burda bi kişi daha ama kimdi kızlar yaa ay ne ayıp bana unuttum

hadi hayırlısı canm...

şimdiden kutlarım hepinizii allah bi ömür boyu hiç ayırmasın bizleri, bi planınız var mı?

sağol canm...özellikli bi plan yok..yemeğe çıkarız, sonra eve gelip küçük bi pasta kescez :) şampanya falan:89:

Son düzenleme:
yok, yarım yamalak almancam ve rusçam var
iyi derecede de bulgarcam ve türkçem

Ay ne güzel ya güzel olduğumuz kadar kültür de fışkırıor maşallah gelinlerimizden
acıktımm ...8e kadar burdayım , yemekte yok evde (

benim de bugün uzun bi süreden sonra hiç iştahım yoktu sıcaktan mı neden anlamadım

valla ben çoookkk acıktım...

geçenlerde de ve gittiğimde felaket açtım..yemek yapmaDAN Bİ DİLİM KARPUZ KESTİM..BİR İKİ DİLİM EKMEK BİDE PEYNİRR..OHH YEDİM KENDİME GELDİM ÖLE YEMEK YAPTIM :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…