2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok, yarım yamalak almancam ve rusçam var
iyi derecede de bulgarcam ve türkçem

peki canım neden hani rusca bulgarca falan? yani ben çok severim ilgi duyarım da ama iş yaşamı için önde tutulanlar başkadır ya o yüzden değişik geldi :) sanırım sen de benim gbisin değişik dillere ilgi duyuyorum yabancı dil olarak çok klasikleşmiş olanlara herkesin bildikleirne değil

liseyi bulgaristanda okuduğum için, öyle cemre
mecburen süper derecede bilmelisin bulgarcayı, rusça da mecburiydi
almanca da öyle.. Hatta ünv açıköğretim kaydım da bulgaristanda şimdi :))

valla ben çoookkk acıktım...

Geçenlerde de ve gittiğimde felaket açtım..yemek yapmadan bi dilim karpuz kestim..bir iki dilim ekmek bide peynirr..ohh yedim kendime geldim öle yemek yaptım :))))

ben de bugün acaip açım, midem kazınıyo
çıbık kraker kemiriyorum ama kesmiyo

Son düzenleme:
Geçmişi okudum geldim işler bitmiyo ya sıkıldım son 1 saat

Nektarcım sen bulgarmısın? Ne güzel çoğunuz farklı diller biliyorsunuz benim öyle bi özelliğim yok olsun isterdim

Geçmişi okudum geldim işler bitmiyo ya sıkıldım son 1 saat

Nektarcım sen bulgarmısın? Ne güzel çoğunuz farklı diller biliyorsunuz benim öyle bi özelliğim yok olsun isterdim
elfim bulgar deme onlar hristiyan
ben bulragistan göçmeniyim, ama dedelerimin dedeleri türkiyeden gidip oraya göçmüş, yani türküz :)))

Son düzenleme:
elfim bulgar deme onlar hristiyan
ben bulragistan göçmeniyim, ama dedelerimin dedeleri türkiyeden gidip oraya göçmüş, yani türküz :)))

ay canım cahilliğime ver bulgarların hristiyan olduklarını bile bilmiyordum :)

Güzelliğin göçmenliğinden mi geliyor acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…