yok, yarım yamalak almancam ve rusçam var
iyi derecede de bulgarcam ve türkçem
liseyi bulgaristanda okuduğum için, öyle cemrepeki canım neden hani rusca bulgarca falan? Yani ben çok severim ilgi duyarım da ama iş yaşamı için önde tutulanlar başkadır ya o yüzden değişik geldi :) sanırım sen de benim gbisin değişik dillere ilgi duyuyorum yabancı dil olarak çok klasikleşmiş olanlara herkesin bildikleirne değil
valla ben çoookkk acıktım...
Geçenlerde de ve gittiğimde felaket açtım..yemek yapmadan bi dilim karpuz kestim..bir iki dilim ekmek bide peynirr..ohh yedim kendime geldim öle yemek yaptım :))))
eşini bekliyosun yaniinektar kaldık başbaşatoplantı var ama ben katılmadım az kaldı çıkmamıza tabi toplantı uzamazsa
elfim bulgar demeGeçmişi okudum geldim işler bitmiyo ya sıkıldım son 1 saat
Nektarcım sen bulgarmısın? Ne güzel çoğunuz farklı diller biliyorsunuz benim öyle bi özelliğim yok olsun isterdim
elfim bulgar demeonlar hristiyan
ben bulragistan göçmeniyim, ama dedelerimin dedeleri türkiyeden gidip oraya göçmüş, yani türküz :)))
aşk olsunn ne cahilliğiay canım cahilliğime ver bulgarların hristiyan olduklarını bile bilmiyordum :)
Güzelliğin göçmenliğinden mi geliyor acaba :))
ay canım cahilliğime ver bulgarların hristiyan olduklarını bile bilmiyordum :)
Güzelliğin göçmenliğinden mi geliyor acaba :))
bilmiyorum canım çok sürmez inşallahhbulgar göçmenleri güzel olur hele sen ondan bukadar çirkinsin
ben güzel değilim, siz güzel görmüşsünüz
45 dk var daha yaa
zuzuş bugün seninle hiç doğru düzgün uğraşamadımyarına sakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?